Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
Home > Produk > Lembar Serat Karbon > Lembar Serat G10 Gelas

Lembar Serat G10 Gelas

Kategori produk dari Lembar Serat G10 Gelas , kami produsen khusus dari Cina, Piring Serat Kaca G10 , Lembar Serat G10 Gelas pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Plato Fiberglass G10 R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Lembar Serat G10 Gelas Supplier

G-10 FR-4 minangka laminate komposit kaca serat industri sing kalebu bahan kain filamen sing terus karo ikatan resin epoksi. Lembar Serat G10 nduweni kekuatan mekanik sing dhuwur banget, sifat-sifat kerugian dielektrik sing apik, lan sifat-sifat kekuwatan listrik sing apik, garing lan garing. Lembar serat kaca ukuran G10 standar kita yaiku 400x500mm. Dene Lembar Serat G10 Kaca khusus kanggo kita. Kejabi lembaran serat kaca G10, kita uga bisa nawakake bingkisan nglereni serat kaca CNC G10 miturut gambar sampeyan. Macem-macem kekandelan kasedhiya uga. Lembar serat kaca G10 uga misuwur ing bahan lembar serat karbon.
Dhaptar Produk sing gegandhengan