Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
Home > Produk > Tube Serat Karbon lan Clamp > Tube Serat Karbon

Tube Serat Karbon

Kategori produk dari Tube Serat Karbon , kami produsen khusus dari Cina, Tabung Serat Karbon , Tube Serat Karbon pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Tube Wibre Serat Karbon R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Tube Serat Karbon Supplier

Tabung serat karbon lengkap banget lan kuwat.

Kabeh digunakake ing Aviation, Drone, DIY etc.

Tabung sing populer yaiku tabung bunder serat bungkus karbon lan tabung octagonal. Bolongan pengeboran, slotting lan logo percetakan bisa diwenehake.

Kanggo rapat, kita nawakake clampe aluminium.

Iki digawe saka bahan aluminium 6061-T6. Yen sampeyan butuh bahan liyane, uga kasedhiya.

Kita duwe macem-macem ukuran, mangga dipriksa tabel ing ngisor iki.

carbon fiber tube

Dhaptar Produk sing gegandhengan