Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com
Home > Produk > Lembar Serat Karbon > Plato Serat Karbon 4.0mm kanggo FPV Frames
Plato Serat Karbon 4.0mm kanggo FPV Frames
Plato Serat Karbon 4.0mm kanggo FPV Frames
Plato Serat Karbon 4.0mm kanggo FPV Frames
  • Plato Serat Karbon 4.0mm kanggo FPV Frames
  • Plato Serat Karbon 4.0mm kanggo FPV Frames
  • Plato Serat Karbon 4.0mm kanggo FPV Frames

Plato Serat Karbon 4.0mm kanggo FPV Frames

    Unit Price: USD 15.4 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Model No.: carbon fiber sheet 6.0

Shape: Carbon Fiber Plate, Carbon Fiber Sheet Plate Panel Board

Raw Materials: Pitch-Based Carbon Fiber

Performance: High-Strength Type

State: Filament

Mechanical Property: High-Performance Type

Color: Black

Product: Carbon Fiber Plate

Size: 400*500mm 500*600mm Carbon Fiber Sheet

Finish: Glossy/ Matte Carbon Fiber Plate

Material: 100% Carbon Fiber

Dimensions: 0.5-10mm Thickness

Application: Aerospace Industry

Description: High Performance Carbon Fiber

Adhesive: Epoxy Resin

Additional Info

Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

Produktivitas: 1000 pcs per week

Brand: hobi

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: guangdong

Kemampuan Supply: sufficient

Kode HS: 9006919900

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Lembar Serat Karat Serat 3K 100% Lengkap 100K

Iki lembaran serat c arons lengkap, sing paling populer ing bahan lembar serat karbon .
Loro 0/90 derajat lan 0/45 / -45 / 90 derajat (Quasi-isotropic) tata letak serat karbon kasedhiya.
Lembar serat karbon 1k, 1.5k, 3k lengkap uga ok, sing miturut kebutuhan sampeyan.
Ukuran standar kita yaiku 200x250mm, 200x300mm, 250x400mm, 400x500mm lan 500x600mm.Nanging ukuran sing digawe khas ok kanggo kita.


Lembar serat karbon kanthi 3k, lembar serat karbon 1k, kabeh lapisan serat karbon 3k, lembar kaca karbon , lembar G10, lembar serat karbon sing warni akeh.


Katrangan Product

Materi: 100% lembar serat karbon kanthi lengkap
Ukuran: 400x500x6.0mm
Lumahing: 3K twill matte
Rampung: matte utawa nggilap ing sisih loro, twill utawa nenun polos
Saham: twill matte 0,5-10.0mm piring serat karbon murni ing saham
Layanan: OEM & ODM lan CNC, Hardwares

Carbon Sheet 5 0mmReal Carbon Fiber SheetFull Carbon SheetsFull Carbon Fiber Sheets3k Twill Matte Sheet

carbon fiber plate framecarbon fiber sheet frame 002Carbon fiber tube&platecarbon fiber tube 001carbon fiber tubealuminum hardware set

sheet carbon fiber 01warehouse carbon fiber

Informasi pengiriman

635240969033806626

Layanan kita

* Gambar, foto lan conto ditampani.
* Kita bisa ngasilake produk kasebut miturut syarat utawa conto. Khusus kanggo sampeyan dhewe.
* Hubungi kita kanthi bebas yen ana pitakon.
* Kita ngarep-arep duwe kerjasama sing apik karo sampeyan.
* Sugeng Rawuh Carbon Hobby!

FAQ

P: 1. Apa bisa entuk conto conto?
A: Ya, kita welcome conto conto kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.
P: Apa wektu timbal?
A: Sampel perlu 1-3 dina, produksi massa mbutuhake 10-15 dina, uga miturut volume pesenan.
P: Apa sampeyan duwe watesan MOQ?
A: MOQ kita yaiku 200pcs kanggo bahan baku lan bahan mentah resmi.
P: 4. Sampeyan bisa nampa kumpulan campuran macem-macem produk?
A: Ya, kita ndhukung borong produk macem-macem, ora ana watesan bahan mentah lan bagian mekanik, lan spesifikasi warna, dll
P: Kepiye carane ngirim barang lan suwene wektu teka?
A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane mandhakake 3-5 dina nganti teka.

Kategori Produk : Lembar Serat Karbon > Lembar Serat Karbon

Email menyang supplier iki
  • Ms. She Chengen
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki