Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com
Home > Produk > Lembar Serat Karbon > Lembar Serat 3K CNC Cutter
Lembar Serat 3K CNC Cutter
Lembar Serat 3K CNC Cutter
Lembar Serat 3K CNC Cutter
Lembar Serat 3K CNC Cutter
  • Lembar Serat 3K CNC Cutter
  • Lembar Serat 3K CNC Cutter
  • Lembar Serat 3K CNC Cutter
  • Lembar Serat 3K CNC Cutter

Lembar Serat 3K CNC Cutter

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Model No.: Carbon CNC Cutter

Color: Black And White

Product: Carbon Fiber Plate

Shape: Carbon Fiber Sheet Plate Panel Board, Carbon Fiber Plate

Material: 100% Carbon Fiber

Dimensions: 0.5-10mm Thickness

Application: Aerospace Industry

Description: High Performance Carbon Fiber

Adhesive: Epoxy Resin

Size: 400*500mm Carbon Fiber Sheet

Finish: Glossy/ Matte/ Color Carbon Fiber Plate

Raw Materials: Pitch-Based Carbon Fiber

Performance: High Modulus Type

State: Filament

Mechanical Property: High-Performance Type

Additional Info

Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

Produktivitas: 1000 pcs per week

Brand: hobi

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: guangdong

Kemampuan Supply: sufficient

Kode HS: 9006919900

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Lembar Serat 3K CNC Cutter

Kita duwe akeh 3k twill matte papan serat karbon lengkap ing saham. Lan kita duwe pengalaman ngethok piring serat karbon sing dhuwur.
Kita duwe macem-macem jinis pemotong karbon cnc profesional, countersunk, kon, chamfer kabeh kasedhiya
Lembar Serat Karat Serat 3K , Lembar Karbon Serat, Lembar Serat G10 kabeh ana ing saham.
Yen intersting ing pls aran gratis.

Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo ndhukung sampeyan.


3K matte fiber

carbon fiber boards

2mm Carbon Bottle Openner

carbon cnc cutter





Rincian kemasan

Aluminum Washers M3


Detais pengiriman

635240969033806626

Layanan kita

* Gambar, foto lan conto ditampani.
* Kita bisa ngasilake produk kasebut miturut syarat utawa conto. Khusus kanggo sampeyan dhewe.
* Hubungi kita kanthi bebas yen ana pitakon.
* Kita ngarep-arep duwe kerjasama sing apik karo sampeyan.
* Sugeng Rawuh Carbon Hobby!

FAQ

P: 1. Apa bisa entuk conto conto?
A: Ya, kita welcome conto conto kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.
P: Apa wektu timbal?
A: Sampel perlu 1-3 dina, produksi massa mbutuhake 10-15 dina, uga miturut volume pesenan.
P: Apa sampeyan duwe watesan MOQ?
A: MOQ kita yaiku 200pcs kanggo bahan baku lan bahan mentah resmi.
P: 4. Sampeyan bisa nampa kumpulan campuran macem-macem produk?
A: Ya, kita ndhukung borong produk macem-macem, ora ana watesan bahan mentah lan bagean mekanik, lan spesifikasi warna, dll
P: Kepiye carane ngirim barang lan suwene wektu teka?
A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane mandhakake 3-5 dina nganti teka.

Kategori Produk : Lembar Serat Karbon > Lembar Serat Karbon

Email menyang supplier iki
  • Ms. She Chengen
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki