Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com
Home > Produk > Lembar Serat Karbon > Lembar Serat Karat 3K Openers
Lembar Serat Karat 3K Openers
Lembar Serat Karat 3K Openers
  • Lembar Serat Karat 3K Openers
  • Lembar Serat Karat 3K Openers

Lembar Serat Karat 3K Openers

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Model No.: HC

Color: Black And White

Product: Carbon Fiber Plate

Shape: Carbon Fiber Sheet Plate Panel Board

Material: 100% Carbon Fiber

Dimensions: 0.5-10mm Thickness

Application: Aerospace Industry

Description: High Performance Carbon Fiber

Adhesive: Epoxy Resin

Size: 400*500mm Carbon Fiber Sheet

Finish: Glossy/ Matte/ Color Carbon Fiber Plate

Additional Info

Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

Produktivitas: 1000 pcs per week

Brand: hobi

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: guangdong

Kemampuan Supply: sufficient

Kode HS: 9006919900

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Lembar Serat Karat 3K Openers

Kanggo lembar serat karbon penuh 3K, utamane lembar serat karbon 2.0mm , pas banget kanggo pambuka botol karbon.

Yen pls menarik, aja lali.

Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo dhukungan.


Lembar serat karbon lengkap , Lembar Kaca Karbon , Lembar Serat G10 kabeh ana regane.

3K twill matte panas ing saham, bisa ndhukung dikirim ing 1-3 dina.

3K Carbon Fiber Plates

Carbon Sheet 2mm

2mm Carbon Bottle Openner

carbon fiber sheets 4.0mm

FAQ

P: 1. Apa bisa entuk conto conto?
A: Ya, kita welcome conto conto kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.
P: Apa wektu timbal?
A: Sampel perlu 1-3 dina, produksi massa mbutuhake 10-15 dina, uga miturut volume pesenan.
P: Apa sampeyan duwe watesan MOQ?
A: MOQ kita yaiku 200pcs kanggo bahan baku lan bahan mentah resmi.
P: 4. Sampeyan bisa nampa kumpulan campuran macem-macem produk?
A: Ya, kita ndhukung grosir campuran produk sing beda, ora ana watesan bahan mentah lan bagean mekanik, lan spesifikasi warna, dll
P: Kepiye carane ngirim barang lan suwene wektu teka?
A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane mandhiri 3-5 dina nganti teka.

Kategori Produk : Lembar Serat Karbon > Lembar Serat Karbon

Email menyang supplier iki
  • Ms. She Chengen
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki