Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com
Home > Produk > Lembar Serat Karbon > Kabeh Lembar Serat Karbon 3K Lapisan 4.0mm
Kabeh Lembar Serat Karbon 3K Lapisan 4.0mm
Kabeh Lembar Serat Karbon 3K Lapisan 4.0mm
Kabeh Lembar Serat Karbon 3K Lapisan 4.0mm
Kabeh Lembar Serat Karbon 3K Lapisan 4.0mm
Kabeh Lembar Serat Karbon 3K Lapisan 4.0mm
  • Kabeh Lembar Serat Karbon 3K Lapisan 4.0mm
  • Kabeh Lembar Serat Karbon 3K Lapisan 4.0mm
  • Kabeh Lembar Serat Karbon 3K Lapisan 4.0mm
  • Kabeh Lembar Serat Karbon 3K Lapisan 4.0mm
  • Kabeh Lembar Serat Karbon 3K Lapisan 4.0mm

Kabeh Lembar Serat Karbon 3K Lapisan 4.0mm

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Shape: Carbon Fiber Plate, Carbon Fiber Sheet Plate Panel Board

Raw Materials: Pitch-Based Carbon Fiber

Performance: High-Strength Type

State: Filament

Mechanical Property: High-Performance Type

Color: Black And White

Product: Carbon Fiber Plate

Material: 100% Carbon Fiber

Dimensions: 0.5-10mm Thickness

Application: Aerospace Industry

Description: High Performance Carbon Fiber

Adhesive: Epoxy Resin

Size: 400*500mm Carbon Fiber Sheet

Finish: Glossy/ Matte/ Color Carbon Fiber Plate

Additional Info

Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

Produktivitas: 1000 pcs per week

Brand: hobi

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: guangdong

Kemampuan Supply: sufficient

Kode HS: 9006919900

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Kabeh Lembar Serat Karbon 3K Lapisan 4.0mm

Kabeh lembar serat karbon 3K lapisan cocog banget kanggo piso.

Lan rampung banget beantiful saben lay.

Yen sampeyan rumangsa menarik ing kabeh lapisan serat karbon , pls bebas hubungi kita.

We nyedhot akeh lembar kayu bakar karbon 4.0mm, lembar serat karbon 2.0mm, lembar serat karbon twill matte .

400x500mm utawa 500x600mm cnc nglereni kabeh dhukungan, dhukungan maksimal 1000x1200mm.

matte carbon fiber sheet

all 3k layer carbon fiber sheet

twill matte carbon fiber sheet

carbon fiber sheets 4.0mm





Rincian kemasan

Aluminum Washers M3


Detais pengiriman

635240969033806626

Layanan kita

* Gambar, foto lan conto ditampani.
* Kita bisa ngasilake produk kasebut miturut syarat utawa conto. Khusus kanggo sampeyan dhewe.
* Hubungi kita kanthi bebas yen ana pitakon.
* Kita ngarep-arep duwe kerjasama sing apik karo sampeyan.
* Sugeng Rawuh Carbon Hobby!

FAQ

P: 1. Apa bisa entuk conto conto?
A: Ya, kita welcome conto conto kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.
P: Apa wektu timbal?
A: Sampel perlu 1-3 dina, produksi massa mbutuhake 10-15 dina, uga miturut volume pesenan.
P: Apa sampeyan duwe watesan MOQ?
A: MOQ kita yaiku 200pcs kanggo bahan baku lan bahan mentah resmi.
P: 4. Sampeyan bisa nampa kumpulan campuran macem-macem produk?
A: Ya, kita ndhukung borong produk macem-macem, ora ana watesan bahan mentah lan bagian mekanik, lan spesifikasi warna, dll
P: Kepiye carane ngirim barang lan suwene wektu teka?
A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane mandhakake 3-5 dina nganti teka.

Kategori Produk : Lembar Serat Karbon > Lembar Serat Karbon

Email menyang supplier iki
  • Ms. She Chengen
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki