Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com
Home > Produk > Lembar Serat Karbon > Plato Lembar anti banyu anti karbon
Plato Lembar anti banyu anti karbon
Plato Lembar anti banyu anti karbon
Plato Lembar anti banyu anti karbon
  • Plato Lembar anti banyu anti karbon
  • Plato Lembar anti banyu anti karbon
  • Plato Lembar anti banyu anti karbon

Plato Lembar anti banyu anti karbon

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 10 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Model No.: HCF008

Shape: Carbon Fiber Plate

Raw Materials: Viscose-Based Carbon Fibre

Performance: High-Strength Type

State: Filament

Mechanical Property: High-Performance Type

Product Type: Carbon Fiber Fabric

Material: 100% Carbon Fiber

Feature: Light Strong

Size: 500*600mm 400*500mm 200*250mm Customize

Weave: Twill/Plain

Surface: Glossy/Matte/Dull Polish

Thickness: 0.3mm-7mm Customize

Color: Black

Application: Aerospace Industry

Place Of Origin: Guangdong,China (Mainland)

Additional Info

Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

Produktivitas: 1000 pcs per week

Brand: hobi

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: guangdong

Kemampuan Supply: sufficient

Kode HS: 9006919900

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Plato Lembar anti banyu anti karbon

Plato Serat antioksida Carbon minangka produk anyar sing ramah lingkungan ing abad iki, digawe saka kain serat karbon lan resin epoksi. Kerajinan kasebut nggawe prepreg saka kain lan epoksi, banjur nggunakake cetakan kanggo mbentuk. Plato Plumbum Serat antioksida Adat digunakake ing drone DIY, akeh lembaran pesenan pelanggan lan dipotong ing papan kita. Kita gelem mbantu potongan potongan, lan bisa nyedhiyani layanan nglereni berkualitas tinggi, yen sampeyan duwe Plato Lembar antioksida Carbon Fiber, hubungi kula kanthi bebas.

Katrangan Product

Item No.:HCF008
Materi: 100% lembar serat karbon kanthi lengkap
Ukuran: 400x500x3.0mm
Lumahing: 3K twill matte
Rampung: matte utawa nggilap ing sisih loro, twill utawa nenun polos
Saham: twill matte 0,5-10.0mm piring serat karbon murni ing saham
Layanan: OEM & ODM, Alat Karat CNC Motong, Layanan logo, CNC Aluminium Parts

3k twill matte carbon fiber plate3k twill matte carbon fiber platescarbon fiber plate framecarbon fiber sheet frame 002Carbon fiber tube&platecarbon fiber tube 001carbon fiber tubealuminum hardware set

sheet carbon fiber 01warehouse carbon fiber

Informasi pengiriman

635240969033806626

Layanan kita

* Gambar, foto lan conto ditampani.
* Kita bisa ngasilake produk kasebut miturut syarat utawa conto. Khusus kanggo sampeyan dhewe.
* Hubungi kita kanthi bebas yen ana pitakon.
* Kita ngarep-arep duwe kerjasama sing apik karo sampeyan.
* Sugeng Rawuh Carbon Hobby!

FAQ

P: 1. Apa bisa entuk conto conto?
A: Ya, kita welcome conto conto kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.
P: Apa wektu timbal?
A: Sampel perlu 1-3 dina, produksi massa mbutuhake 10-15 dina, uga miturut volume pesenan.
P: Apa sampeyan duwe watesan MOQ?
A: MOQ kita yaiku 200pcs kanggo bahan baku lan bahan mentah resmi.
P: 4. Sampeyan bisa nampa kumpulan campuran macem-macem produk?
A: Ya, kita ndhukung borong produk macem-macem, ora ana watesan bahan mentah lan bagian mekanik, lan spesifikasi warna, dll
P: Kepiye carane ngirim barang lan suwene wektu teka?
A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane mandhakake 3-5 dina nganti teka.


Kategori Produk : Lembar Serat Karbon > Lembar Serat Karbon

Email menyang supplier iki
  • Ms. She Chengen
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki