Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com
Home > Produk > Lembar Serat Karbon > Carbon Serat Serat 2.0mm
Carbon Serat Serat 2.0mm
Carbon Serat Serat 2.0mm
Carbon Serat Serat 2.0mm
  • Carbon Serat Serat 2.0mm
  • Carbon Serat Serat 2.0mm
  • Carbon Serat Serat 2.0mm

Carbon Serat Serat 2.0mm

    Unit Price: USD 102.6 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Model No.: HC

Shape: Carbon Fiber Plate, Carbon Fiber Sheet Plate Panel Board

Raw Materials: Pitch-Based Carbon Fiber

Performance: High-Strength Type

State: Filament

Mechanical Property: High-Performance Type

Color: Black

Product: Carbon Fiber Plate

Size: 400*500mm 500*600mm Carbon Fiber Sheet

Finish: Glossy/ Matte Carbon Fiber Plate

Material: 100% Carbon Fiber

Dimensions: 0.5-10mm Thickness

Application: Aerospace Industry

Description: High Performance Carbon Fiber

Adhesive: Epoxy Resin

Additional Info

Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

Produktivitas: 1000 pcs per week

Brand: hobi

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: guangdong

Kemampuan Supply: sufficient

Kode HS: 9006919900

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Carbon Serat Serat 2.0mm


Babagan struktur lembaran serat karbon 2mm sing ukurane diy, bisa digawe dadi serat karbon murni utawa inti serat kaca kanthi permukaan serat karbon, ketebalan antara 0.2mm nganti 50mm, ketebalan lan ukuran sing disesuaikan.Recentl taun, 2mm lembar serat karbon dipotong kanthi ukuran Diy dadi luwih populer. Sembarang lembar serat karbon 2mm sing dipotong kanggo ukuran Diy, coba hubungi kita, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ndhukung sampeyan.


Kita ndhukung ketebalan serat karbon karbon Serat ing Simpenan, Lembar Carbon 2.0mm minangka salah sawijining kekandelan sing paling apik.

Ndhukung layanan nglereni 2.0mm adhedhasar file sampeyan kanthi .dwg utawa .dxf


Katrangan Product

Item No.:HCF038
Materi: 100% lembar serat karbon kanthi lengkap
Ukuran: 400x500x4.0mm
Lumahing: 3K twill matte
Rampung: matte utawa nggilap ing sisih loro, twill utawa nenun polos
Saham: twill matte 0,5-10.0mm piring serat karbon murni ing saham
Layanan: OEM & ODM lan Serat Karbon CNC Motong, layanan logo, Hardwares

3k twill matte carbon fiber plates

sheet carbon fiber 01

Layanan kita

* Gambar, foto lan conto ditampani.
* Kita bisa ngasilake produk kasebut miturut syarat utawa conto. Khusus kanggo sampeyan dhewe.
* Hubungi kita kanthi bebas yen ana pitakon.
* Kita ngarep-arep duwe kerjasama sing apik karo sampeyan.
* Sugeng Rawuh Carbon Hobby!

FAQ

P: 1. Apa bisa entuk conto conto?
A: Ya, kita welcome conto conto kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.
P: Apa wektu timbal?
A: Sampel perlu 1-3 dina, produksi massa mbutuhake 10-15 dina, uga miturut volume pesenan.
P: Apa sampeyan duwe watesan MOQ?
A: MOQ kita yaiku 200pcs kanggo bahan baku lan bahan mentah resmi.
P: 4. Sampeyan bisa nampa kumpulan campuran macem-macem produk?
A: Ya, kita ndhukung grosir campuran produk sing beda, ora ana watesan bahan mentah lan bagean mekanik, lan spesifikasi warna, dll
P: Kepiye carane ngirim barang lan suwene wektu teka?
A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane mandhakake 3-5 dina nganti teka.

Kategori Produk : Lembar Serat Karbon > Lembar Serat Karbon

Email menyang supplier iki
  • Ms. She Chengen
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki