Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com
Home > Produk > Lembar Serat Karbon > 2,5x250x400mm X pigura sheet sheet karbon karbon
2,5x250x400mm X pigura sheet sheet karbon karbon
2,5x250x400mm X pigura sheet sheet karbon karbon
2,5x250x400mm X pigura sheet sheet karbon karbon
  • 2,5x250x400mm X pigura sheet sheet karbon karbon
  • 2,5x250x400mm X pigura sheet sheet karbon karbon
  • 2,5x250x400mm X pigura sheet sheet karbon karbon

2,5x250x400mm X pigura sheet sheet karbon karbon

    Unit Price: USD 33.3 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Model No.: HC

Shape: Carbon Fiber Plate, Carbon Fiber Sheet Plate Panel Board

Raw Materials: Pitch-Based Carbon Fiber

Performance: High-Strength Type

State: Filament

Mechanical Property: High-Performance Type

Color: Black

Product: Carbon Fiber Plate

Size: 400*500mm 500*600mm Carbon Fiber Sheet

Finish: Glossy/ Matte Carbon Fiber Plate

Material: 100% Carbon Fiber

Dimensions: 0.5-10mm Thickness

Application: Aerospace Industry

Description: High Performance Carbon Fiber

Adhesive: Epoxy Resin

Additional Info

Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

Produktivitas: 1000 pcs per week

Brand: hobi

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: guangdong

Kemampuan Supply: sufficient

Kode HS: 9006919900

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

2,5x250x400mm X pigura sheet sheet karbon karbon

2,5x250x400mm X pigura sheet serat karbon Lengan, lingkungan, entheng, bledug, awet, anti-karat, kaku kanthi kekuwatan sing dhuwur banget lan konduktivitas sing apik, rampung lan gampang rampung ing permukaan. 2,5x250x400mm X pigura lembar serat karbon lengen digawe kanthi teknik penggulungan filamen, metode bungkus utawa timbal gulung. Yen sampeyan mbutuhake pigura pigura pigura serat karbon Lengane 2.5x250x400mm, aja lali hubungi kita.

Katrangan Product

Item No.:HCF030
Materi: 100% lembar serat karbon kanthi lengkap
Ukuran: 400x250x2.5mm
Lumahing: 3K twill matte
Rampung: matte utawa nggilap ing sisih loro, twill utawa nenun polos
Saham: twill matte 0,5-10.0mm piring serat karbon murni ing saham
Layanan: OEM & ODM, Pembuat Logo, CNC Aluminium Cutting, Cnc Karbon Serat

3k twill matte carbon fiber plate3k twill matte carbon fiber platescarbon fiber plate framecarbon fiber sheet frame 002Carbon fiber tube&platecarbon fiber tube 001carbon fiber tubealuminum hardware set

sheet carbon fiber 01warehouse carbon fiber

Informasi pengiriman

635240969033806626

Layanan kita

* Gambar, foto lan conto ditampani.
* Kita bisa ngasilake produk kasebut miturut syarat utawa conto. Khusus kanggo sampeyan dhewe.
* Hubungi kita kanthi bebas yen ana pitakon.
* Kita ngarep-arep duwe kerjasama sing apik karo sampeyan.
* Sugeng Rawuh Carbon Hobby!

FAQ

P: 1. Apa bisa entuk conto conto?
A: Ya, kita welcome conto conto kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.
P: Apa wektu timbal?
A: Sampel perlu 1-3 dina, produksi massa mbutuhake 10-15 dina, uga miturut volume pesenan.
P: Apa sampeyan duwe watesan MOQ?
A: MOQ kita yaiku 200pcs kanggo bahan baku lan bahan mentah resmi.
P: 4. Sampeyan bisa nampa kumpulan campuran macem-macem produk?
A: Ya, kita ndhukung grosir campuran produk sing beda, ora ana watesan bahan mentah lan bagean mekanik, lan spesifikasi warna, dll
P: Kepiye carane ngirim barang lan suwene wektu teka?
A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane mandhakake 3-5 dina nganti teka.

Kategori Produk : Lembar Serat Karbon > Lembar Serat Karbon

Email menyang supplier iki
  • Ms. She Chengen
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki