Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com
Home > Produk > Lembar Serat Karbon > 5.0x400x500mm Aplikasi Lapisan serat karbon sing ditenunake
5.0x400x500mm Aplikasi Lapisan serat karbon sing ditenunake
5.0x400x500mm Aplikasi Lapisan serat karbon sing ditenunake
5.0x400x500mm Aplikasi Lapisan serat karbon sing ditenunake
  • 5.0x400x500mm Aplikasi Lapisan serat karbon sing ditenunake
  • 5.0x400x500mm Aplikasi Lapisan serat karbon sing ditenunake
  • 5.0x400x500mm Aplikasi Lapisan serat karbon sing ditenunake

5.0x400x500mm Aplikasi Lapisan serat karbon sing ditenunake

    Unit Price: USD 133 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Model No.: HCF012

Shape: Carbon Fiber Plate, Carbon Fiber Plate, Carbon Fiber Sheet

Raw Materials: Pitch-Based Carbon Fiber

Performance: High-Strength Type, High-Strength Type

State: Filament, Chopped Fiber

Mechanical Property: High-Performance Type, High-Performance Type

RAW MATERIALS: Viscose-Based Carbon Fibre

Product: Carbon Fiber Plate

Size: 400*500mm 500*600mm Carbon Fiber Sheet

Finish: Glossy/ Matte Carbon Fiber Plate

Material: 100% Carbon Fiber

Dimensions: 0.5-10mm Thickness

Additional Info

Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

Produktivitas: 1000 pcs per week

Brand: hobi

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: guangdong

Kemampuan Supply: sufficient

Kode HS: 9006919900

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Layanan nglereni 5.0x400x500mm cnc kanggo lembar serat karbon drone

Kita prondhisi manawa aplikasi Lampu serat karbon sing didominasi 5.0x400x500mm kanthi wiyar digunakake ing UAV, mobil RC, koleksi mewah, kursi rodha, Guitar lan Olahraga. Babagan struktur saka lembar serat karbon sing didunungi 5.0x400x500mm , bisa digawe menyang serat karbon murni utawa inti serat kaca kanthi permukaan serat karbon, ukuran ketebalan saka 0.2mm nganti 50mm, ketebalan lan ukuran sing kasedhiya. Sembarang Aplikasi saka sudhut serat serat karbon sing didunungi 5.0x400x500mm, hubungi kula kanthi bebas.



Katrangan Product

Item No.:HCF012
Materi: 100% lembar serat karbon kanthi lengkap
Ukuran: 400x500x5.0mm
Lumahing: 3K twill matte
Rampung: matte utawa nggilap ing sisih loro, twill utawa nenun polos
Saham: twill matte 0,5-10.0mm piring serat karbon murni ing saham
Layanan: OEM & ODM, Layanan logo, Pencipta Logo, Layanan Motong CNC lan Percetakan Logo

3k twill matte carbon fiber plate3k twill matte carbon fiber platescarbon fiber plate framecarbon fiber sheet frame 002Carbon fiber tube&platecarbon fiber tube 001carbon fiber tubealuminum hardware set

sheet carbon fiber 01warehouse carbon fiber

Informasi pengiriman

635240969033806626

Layanan kita

* Gambar, foto lan conto ditampani.
* Kita bisa ngasilake produk kasebut miturut syarat utawa conto. Khusus kanggo sampeyan dhewe.
* Hubungi kita kanthi bebas yen ana pitakon.
* Kita ngarep-arep duwe kerjasama sing apik karo sampeyan.
* Sugeng Rawuh Carbon Hobby!

FAQ

P: 1. Apa bisa entuk conto conto?
A: Ya, kita welcome conto conto kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.
P: Apa wektu timbal?
A: Sampel perlu 1-3 dina, produksi massa mbutuhake 10-15 dina, uga miturut volume pesenan.
P: Apa sampeyan duwe watesan MOQ?
A: MOQ kita yaiku 200pcs kanggo bahan baku lan bahan mentah resmi.
P: 4. Sampeyan bisa nampa kumpulan campuran macem-macem produk?
A: Ya, kita ndhukung borong produk macem-macem, ora ana watesan bahan mentah lan bagian mekanik, lan spesifikasi warna, dll
P: Kepiye carane ngirim barang lan suwene wektu teka?
A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane mandhakake 3-5 dina nganti teka.

Kategori Produk : Lembar Serat Karbon > Lembar Serat Karbon

Email menyang supplier iki
  • Ms. She Chengen
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki