Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com
Home > Produk > Lembar Serat Karbon > 3K 400mm * 500mm Plate Serat Plate Karbon Matte Lengkap
3K 400mm * 500mm Plate Serat Plate Karbon Matte Lengkap
3K 400mm * 500mm Plate Serat Plate Karbon Matte Lengkap
3K 400mm * 500mm Plate Serat Plate Karbon Matte Lengkap
  • 3K 400mm * 500mm Plate Serat Plate Karbon Matte Lengkap
  • 3K 400mm * 500mm Plate Serat Plate Karbon Matte Lengkap
  • 3K 400mm * 500mm Plate Serat Plate Karbon Matte Lengkap

3K 400mm * 500mm Plate Serat Plate Karbon Matte Lengkap

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 30 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: HCF0011

Shape: Carbon Fiber Plate, Carbon Fiber Sheet Plate Panel Board

Raw Materials: Pitch-Based Carbon Fiber

Performance: High-Strength Type

State: Filament

Mechanical Property: High-Performance Type

Product: Carbon Fiber Plate

Color: Black

Size: 400*500mm 500*600mm Carbon Fiber Sheet

Finish: Glossy/ Matte Carbon Fiber Plate

Material: 100% Carbon Fiber

Dimensions: 0.5-10mm Thickness

Application: Aerospace Industry

Description: High Performance Carbon Fiber

Adhesive: Epoxy Resin

Additional Info

Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

Produktivitas: 1000 pcs per week

Brand: hobi

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: guangdong

Kemampuan Supply: sufficient

Kode HS: 9006919900

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Lembar Serat Karangan Serat 3.0x400x500mm

3K 400mm * 500mm Plate Serat Plate Matte Glossy digunakake ing: Aerospace, Disambungake Pertahanan, peralatan medis, loyo dhuwur, barang olahraga, pasokan rekreasi, telekomunikasi, pemanasan listrik, manufaktur mesin lan lapangan liyane. Kayata: pesawat, radom, roket, mobil, kapal, balapan banget, klub golf, rod pancing, sepeda, piring hiasan, Kancing Premium Premium, papan hiasan senior, raket tenis meja, amben CT, pedhang rodha muter, nganggo pedhang, bahan gesekan lan bahan panyegel. Yen sampeyan butuh pigura Lembar Serat Karbon Serat 3.0x400x500mm kanggo CNC Cutting, please hubungi kula, aku bakal nyoba sing paling apik kanggo ndhukung sampeyan.

Katrangan Product

Item No.:HCF008
Materi: 100% lembar serat karbon kanthi lengkap
Ukuran: 400x500x3.0mm
Lumahing: 3K twill matte
Rampung: matte utawa nggilap ing sisih loro, twill utawa nenun polos
Saham: twill matte 0,5-10.0mm piring serat karbon murni ing saham
Layanan: OEM & ODM lan layanan nglereni CNC Lan Cetak Logo.CNC Perangkat Lunak khusus

3k twill matte carbon fiber plate3k twill matte carbon fiber platescarbon fiber plate framecarbon fiber sheet frame 002Carbon fiber tube&platecarbon fiber tube 001carbon fiber tubealuminum hardware set

sheet carbon fiber 01warehouse carbon fiber

Informasi pengiriman

635240969033806626

Layanan kita

* Gambar, foto lan conto ditampani.
* Kita bisa ngasilake produk kasebut miturut syarat utawa conto. Khusus kanggo sampeyan dhewe.
* Hubungi kita kanthi bebas yen ana pitakon.
* Kita ngarep-arep duwe kerjasama sing apik karo sampeyan.
* Sugeng Rawuh Carbon Hobby!

FAQ

P: 1. Apa bisa entuk conto conto?
A: Ya, kita welcome conto conto kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.
P: Apa wektu timbal?
A: Sampel perlu 1-3 dina, produksi massa mbutuhake 10-15 dina, uga miturut volume pesenan.
P: Apa sampeyan duwe watesan MOQ?
A: MOQ kita yaiku 200pcs kanggo bahan baku lan bahan mentah resmi.
P: 4. Sampeyan bisa nampa kumpulan campuran macem-macem produk?
A: Ya, kita ndhukung borong produk macem-macem, ora ana watesan bahan mentah lan bagean mekanik, lan spesifikasi warna, dll
P: Kepiye carane ngirim barang lan suwene wektu teka?
A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane mandhakake 3-5 dina nganti teka.

Kategori Produk : Lembar Serat Karbon > Lembar Serat Karbon

Email menyang supplier iki
  • Ms. She Chengen
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki