Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com
Home > Produk > Lembar Serat Karbon > Frame Lembar Serat Karangan Serat 2.0x400x500mm kanggo Motong CNC
Frame Lembar Serat Karangan Serat 2.0x400x500mm kanggo Motong CNC
Frame Lembar Serat Karangan Serat 2.0x400x500mm kanggo Motong CNC
Frame Lembar Serat Karangan Serat 2.0x400x500mm kanggo Motong CNC
  • Frame Lembar Serat Karangan Serat 2.0x400x500mm kanggo Motong CNC
  • Frame Lembar Serat Karangan Serat 2.0x400x500mm kanggo Motong CNC
  • Frame Lembar Serat Karangan Serat 2.0x400x500mm kanggo Motong CNC

Frame Lembar Serat Karangan Serat 2.0x400x500mm kanggo Motong CNC

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: HCF006

Shape: Carbon Fiber Plate, Carbon Fiber Sheet Plate Panel Board

Raw Materials: Viscose-Based Carbon Fibre

Performance: High-Strength Type

State: Chopped Fiber

Mechanical Property: High-Performance Type

Product: Carbon Fiber Plate

Color: Black

Finish: Glossy/ Matte Carbon Fiber Plate

Material:: 100% Carbon Fiber

Dimensions:: 0.5-10mm Thickness

Application: Aerospace Industry

Description: High Performance Carbon Fiber

Adhesive: Epoxy Resin

Size: 400*500mm 500*600mm Carbon Fiber Sheet

Additional Info

Packaging: tas plastik lan kothak karton

Produktivitas: 10000piecs/month

Brand: hobi

Transportasi: Air

Panggonan Asal: china

Kemampuan Supply: 10000piecs/month

Kode HS: 9006919900

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk


Pigura Serat Karbon Serat 2.0x400x500mm kanggo CNC Cutting


Iki lembar serat karbon murni, Lembar Lembar Serat Karat Serat 2.0x400x500mm kanggo Motong CNC paling populer ing bahan serat karbon. Kaloro layout 0/90 lan 0/45 / -45 / 90 derajat (Quasi-isotropic) kasedhiya. Amarga bobot entheng, Frame Lembar Serat Karbon it2.0x400x500mm kanggo Motong CNC dadi populer banget ing pasar dron, UVA, FPV, lan saiki wis akeh aplikasi liyane.

Lembar Serat Karbangan Lengkap, Serat Kaca Karbon , Lembar Kaca G10 .

Sembarang pitakonan babagan nglereni CNC utawa layanan OEM pls gratis hubungi kita.

Katrangan Product

Item No .: HCF006
Bahan: 100% piring / lembar serat karbon lengkap
Ukuran: 400x500x2.0mm
Lumahing: 3K twill matte
Rampung: matte utawa nggilap ing sisih loro, twill utawa nenun polos
Saham: twill matte 0,5-10.0mm piring serat karbon murni ing saham
Layanan: OEM & ODM, Layanan Pemotong CNC Lan Percetakan Logo, Layanan logo, Pencipta Logo


Keuntungan:
Kita duwe tim insinyur profesi kanggo riset.
Duwe jumlah cukup ing saham, pengiriman kanthi cepet.
Nggawe bingkai sampeyan luwih professinal lan kuwat.
Pesenan gedhe duwe diskon luwih akeh kanggo para pelanggan.




3k twill matte carbon fiber platecarbon fiber plate framecarbon fiber sheet X frameCarbon fiber tube&platecarbon fiber tubealuminum hardware setsheet carbon fiber 01warehouse carbon fiber



Informasi pengiriman

Kita nduwe kiriman sing apik kanggo ekspres, pengiriman kanthi cepet kanthi rega sing apik
Biasane DHL paling apik
Fedex / UPS / TNT ora apa-apa






Kategori Produk : Lembar Serat Karbon > Lembar Serat Karbon

Email menyang supplier iki
  • Ms. She Chengen
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki