Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com
Home > Produk > Lembar Serat Karbon > Lembar Serangan Karangan 4.0x400x500mm
Lembar Serangan Karangan 4.0x400x500mm
Lembar Serangan Karangan 4.0x400x500mm
Lembar Serangan Karangan 4.0x400x500mm
  • Lembar Serangan Karangan 4.0x400x500mm
  • Lembar Serangan Karangan 4.0x400x500mm
  • Lembar Serangan Karangan 4.0x400x500mm

Lembar Serangan Karangan 4.0x400x500mm

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: HC

Shape: Carbon Fiber Plate, Carbon Fiber Sheet Plate Panel Board

Raw Materials: Viscose-Based Carbon Fibre

Performance: High-Strength Type

State: Chopped Fiber

Mechanical Property: High-Performance Type

Product: Carbon Fiber Plate

Color: Black

Size: 400*500mm 500*600mm Carbon Fiber Sheet

Finish: Glossy/ Matte Carbon Fiber Plate

Material:: 100% Carbon Fiber

Dimensions:: 0.5-10mm Thickness

Application: Aerospace Industry

Description: High Performance Carbon Fiber

Adhesive: Epoxy Resin

Additional Info

Packaging: tas plastik lan kothak karton

Produktivitas: 10000piecs/month

Brand: hobi

Transportasi: Air

Panggonan Asal: china

Kemampuan Supply: 10000piecs/month

Kode HS: 9006919900

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Lembar Serangan Karangan 4.0x400x500mm


4.0x400x500mm Carbon Serat Lembar X Frames yaiku lingkungan, entheng, bledug, awet, anti-karat, kaku kanthi kekuatan sing dhuwur banget lan konduktivitas sing apik, fines lan lancar ing permukaan. Produk Froks Serat Serat Xxxx4x500x digawe kanthi teknik penggulungan filamen, cara bungkus utawa gulungeritis gulung. Sembarang katrangan karangan Serat Karbon 4.0x400x500mm, hubungi kita kanthi bebas.

Lembar Serat Karbon 4 .0mm kanthi dandan teknis sing cocog kanggo Bingkai Serat Karbon X.

CNC nglereni utawa layanan OEM saka lembaran serat karbon lengkap , lembar kaca karbon , lembar G10 Kaca Serat , pls ora bakal ngerti.


Katrangan Product

Item No .: HCF006
Bahan: 100% piring / lembar serat karbon lengkap
Ukuran: 400x500x4.0mm
Lumahing: 3K twill matte
Rampung: matte utawa nggilap ing sisih loro, twill utawa nenun polos
Saham: twill matte 0,5-10.0mm piring serat karbon murni ing saham
Layanan: OEM & ODM lan CNC, Hardwares




carbon fiber sheet 5carbon fiber sheet frame 002








Kategori Produk : Lembar Serat Karbon > Lembar Serat Karbon

Email menyang supplier iki
  • Ms. She Chengen
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki