Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com
Home > Produk > Lembar Serat Karbon > Frame Lembar Serat Karangan Serat 3.0x400x500mm kanggo Drone RC
Frame Lembar Serat Karangan Serat 3.0x400x500mm kanggo Drone RC
Frame Lembar Serat Karangan Serat 3.0x400x500mm kanggo Drone RC
Frame Lembar Serat Karangan Serat 3.0x400x500mm kanggo Drone RC
  • Frame Lembar Serat Karangan Serat 3.0x400x500mm kanggo Drone RC
  • Frame Lembar Serat Karangan Serat 3.0x400x500mm kanggo Drone RC
  • Frame Lembar Serat Karangan Serat 3.0x400x500mm kanggo Drone RC

Frame Lembar Serat Karangan Serat 3.0x400x500mm kanggo Drone RC

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: HCF008

Shape: Carbon Fiber Plate, Carbon Fiber Sheet Plate Panel Board

Raw Materials: Viscose-Based Carbon Fibre

Performance: High-Strength Type

State: Chopped Fiber

Mechanical Property: High-Performance Type

Product: Carbon Fiber Plate

Color: Black

Size: 400*500mm 500*600mm Carbon Fiber Sheet

Finish: Glossy/ Matte Carbon Fiber Plate

Material:: 100% Carbon Fiber

Dimensions:: 0.5-10mm Thickness

Application: Aerospace Industry

Description: High Performance Carbon Fiber

Adhesive: Epoxy Resin

Additional Info

Packaging: tas plastik lan kothak karton

Produktivitas: 10000piecs/month

Brand: hobi

Transportasi: Air

Panggonan Asal: china

Kemampuan Supply: 10000piecs/month

Kode HS: 9006919900

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Pigura Serat Karbon Serat 3.0x400x500mm kanggo CNC Cutting

Kita 3.0x400x500mm Carbon Fiber Sheet Frame kanggo mbengung RC duwe becik lumahing matte 3K twill. Plat serat 1k, 1.5k, 3k uga ok, sing adhedhasar kebutuhan sampeyan. Ukuran standar sampeyan yaiku 200x250mm, 200x300mm, 250x400mm, 400x500mm lan 500x600mm.Nanging ukuran sing digawe khusus ok kanggo kita. Yen sampeyan duwe kabutuhan kekandelan lan ukuran 3.0x400x500mm Carbon Fiber Sheet Frame for Drone RC , mangga ngirim RFQ, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ndhukung sampeyan.


Katrangan Product


Item No.:HCF008
Bahan: 100% piring / lembar serat karbon lengkap
Ukuran: 400x500x3.0mm
Lumahing: 3K twill matte
Rampung: matte utawa nggilap ing sisih loro, twill utawa nenun polos
Saham: twill matte 0,5-10.0mm piring serat karbon murni ing saham

Layanan: OEM & ODM lan CNC, Hardwares

Lembar Serat Carbon Serat 3.0x400x500mm akeh ing stok, Lembar karbon kanggo Drone RC .

Sembarang pitakon babagan Lembar Serat Karbon Carbon , lembar kaca karbon lan lembar serat G10 , pls ora ngubungi hubungi kita.


3k twill matte carbon fiber platecarbon fiber plate framewarp carbon fiber sheetcarbon fiber sheet frame 002Carbon fiber tube&plate25mm warp tubecarbon fiber tubesheet carbon fiber 01aluminum hardware setwarehouse carbon fiber

Keuntungan:
Kita duwe tim insinyur profesi kanggo riset.
Duwe jumlah cukup ing saham, pengiriman kanthi cepet.
Nggawe bingkai sampeyan luwih professinal lan kuwat.
Pesenan gedhe duwe diskon luwih akeh kanggo para pelanggan.




Informasi pengiriman

Kita nduwe kiriman sing apik kanggo ekspres, pengiriman kanthi cepet kanthi rega sing apik
Biasane DHL paling apik
Fedex / UPS / TNT ora apa-apa

Kategori Produk : Lembar Serat Karbon > Lembar Serat Karbon

Email menyang supplier iki
  • Ms. She Chengen
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki