Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com
Home > Produk > Lembar Serat Karbon > Lembar Serat Karbon
Layanan Online
She Chengen

Ms. She Chengen

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Lembar Serat Karbon

Kategori produk dari Lembar Serat Karbon , kami produsen khusus dari Cina, Lembar Serat Karbon , Plato Serat Karbon pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Lembar Serat Karbon R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Lembar Serat Karbon Supplier

Iki lembar serat karbon lengkap, sing paling populer ing bahan lembar serat karbon.Bot 0/90 derajat lan 0/45 / -45 / 90 derajat (Quasi-isotropic) tata letak serat karbon kasedhiya. Lembar serat karbon 1k, 1.5k, 3k lengkap uga ok, sing adhedhasar syarat sampeyan. Ukuran standar sampeyan yaiku 200x250mm, 200x300mm, 250x400mm, 400x500mm lan 500x600mm.Nanging ukuran sing digawe khusus ok kanggo kita.

Plat serat karbon biasa dumadi saka

Bahan Outer: Preparing Serat Karbon 2x2
Bahan Batin: 0/90 (Simbang) Preparat Serat Karbon Unidirectional
Rampung njaba: Matte / nggilap, twill / polos

Piring bisa dipotong lan nyithak macem-macem logo miturut gambar utawa conto sampeyan
Related Products list

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki