Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Tabung Serat Karbon - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Tabung Serat Karbon)

  • Bobot Coklat Karet Serat 3K

    Bobot Coklat Karet Serat 3K

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Bobot Coklat Karet Serat 3K Lembar serat karbon minangka produk arus lingkungan sing ramah lingkungan utama, digawe saka kain serat karbon lan damar epoksi. Kerajinan kasebut nggawe prepreg saka kain lan epoksi, banjur nggunakake cetakan kanggo mbentuk. Lembar Serat Cnc Carbon Serat digunakake ing drone DIY, akeh...

    Hubungi Saiki

  • Frame Lembar Serat Karangan Serat 3.0x400x500mm kanggo Drone RC

    Frame Lembar Serat Karangan Serat 3.0x400x500mm kanggo Drone RC

    • Brand: hobi

    • Packaging: tas plastik lan kothak karton

    • Kemampuan Supply: 10000piecs/month

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pigura Serat Karbon Serat 3.0x400x500mm kanggo CNC Cutting Kita 3.0x400x500mm Carbon Fiber Sheet Frame kanggo mbengung RC duwe becik lumahing matte 3K twill. Plat serat 1k, 1.5k, 3k uga ok, sing adhedhasar kebutuhan sampeyan. Ukuran standar sampeyan yaiku 200x250mm, 200x300mm, 250x400mm, 400x500mm lan...

    Hubungi Saiki

  • Frame Lembar Serat Karangan Serat 2.0x400x500mm kanggo Motong CNC

    Frame Lembar Serat Karangan Serat 2.0x400x500mm kanggo Motong CNC

    • Brand: hobi

    • Packaging: tas plastik lan kothak karton

    • Kemampuan Supply: 10000piecs/month

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pigura Serat Karbon Serat 2.0x400x500mm kanggo CNC Cutting Iki lembar serat karbon murni, Lembar Lembar Serat Karat Serat 2.0x400x500mm kanggo Motong CNC paling populer ing bahan serat karbon. Kaloro layout 0/90 lan 0/45 / -45 / 90 derajat (Quasi-isotropic) kasedhiya. Amarga bobot entheng, Frame Lembar Serat Karbon...

    Hubungi Saiki

  • 3K Twill matte 30x28x1000mm 100% tabung serat karbon

    3K Twill matte 30x28x1000mm 100% tabung serat karbon

    • Brand: hobi

    • Packaging: 102cmx5cmx7cm

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    3K Twill matte kualitas 30x28x1000mm 100% tabung serat karbon Katrangan Product Tabung serat karbon wis digunakake ing kolom teknologi, kayata aeroangkasa, mesin jahit modern, industri petrokimia, mesin medis, mobil, produsen mesin, konstruksi, olahraga lan barang hiburan, telekomunikasi, pemanasan listrik dll. Bahan:...

    Hubungi Saiki

  • 3K 400mm * 500mm Plate Serat Plate Karbon Matte Lengkap

    3K 400mm * 500mm Plate Serat Plate Karbon Matte Lengkap

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 30 Piece/Pieces

    Lembar Serat Karangan Serat 3.0x400x500mm 3K 400mm * 500mm Plate Serat Plate Matte Glossy digunakake ing: Aerospace, Disambungake Pertahanan, peralatan medis, loyo dhuwur, barang olahraga, pasokan rekreasi, telekomunikasi, pemanasan listrik, manufaktur mesin lan lapangan liyane. Kayata: pesawat, radom, roket, mobil,...

    Hubungi Saiki

  • 20x18x1000mm 3K Tangan Kothak Bahan karbon Karbon

    20x18x1000mm 3K Tangan Kothak Bahan karbon Karbon

    • Brand: Hobi

    • Packaging: 102cm x 3cm x 7cm

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 5 Bag/Bags

    20x18x1000mm Kualitas Serat Karbon Tangan Kualitas Tinggi 20K didamel lengen Tube Quadcopter Spesifikasi Tabung serat karbon wis digunakake ing kolom teknologi, kayata aeroangkasa, mesin sewing modern, industri petrokimia, mesin medis, mobil, pabrik, konstruksi, barang olahraga lan hiburan, telekomunikasi, pemanasan...

    Hubungi Saiki

  • Lembar Serat Karat Nyata Motong nganti Ukuran

    Lembar Serat Karat Nyata Motong nganti Ukuran

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 30 Piece/Pieces

    Lembar Serat Karat Nyata Motong nganti Ukuran Layanan nglereni cnc 1.0x400x500mm kanggo lembar serat karbon drone kanthi kekuwatan bobot tenanan sing dhuwur, sing digunakake kanggo bagean helikopter model lan pasar hobi. Babagan struktur lembaran serat karbon, layanan nglereni cnc 1.0x400x500mm kanggo lembar serat...

    Hubungi Saiki

  • 5.0x400x500mm Aplikasi Lapisan serat karbon sing ditenunake

    5.0x400x500mm Aplikasi Lapisan serat karbon sing ditenunake

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Layanan nglereni 5.0x400x500mm cnc kanggo lembar serat karbon drone Kita prondhisi manawa aplikasi Lampu serat karbon sing didominasi 5.0x400x500mm kanthi wiyar digunakake ing UAV, mobil RC, koleksi mewah, kursi rodha, Guitar lan Olahraga. Babagan struktur saka lembar serat karbon sing didunungi 5.0x400x500mm , bisa...

    Hubungi Saiki

  • Tiub Serat Karbon Dawane 1000mm Panjang

    Tiub Serat Karbon Dawane 1000mm Panjang

    • Brand: Hobi

    • Packaging: 102cmx5cmx7cm

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Tiub Serat Karbon Dawane 1000mm Panjang 1. Pambuka Tipe tiub karbon karbon Twill Matte 3K Pipa serat karbon digunakake minangka bahan dhasar kanggo Tubing Cahaya pesawat, aeroangkasa, pertahanan, liburan, produk otomotif, industri lan sektor medis aplikasi kalebu pambangunan lan konstruksi bangunan. 2.Sampeyan 1)...

    Hubungi Saiki

  • 6.0mm 100% Lembar Serat Karbon karbon 3K Lumahing

    6.0mm 100% Lembar Serat Karbon karbon 3K Lumahing

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    6.0mm 100% Lembar Serat Karbon karbon 3K Lumahing 6.0mm 100% Lembar Serat Karbon 3K lumahing digunakake kanthi macem-macem jinis aksesoris logam, barang kulit, pena, notebook, perhiasan, perabotan lan hiasan permukaan liyane. Peralatan olahraga dhuwur lan dekorasi permukaan ndadekake populer. 6.0mm 100% Lembar Karbon...

    Hubungi Saiki

  • OEM Tube Round Round Serat OEM digawe 100%

    OEM Tube Round Round Serat OEM digawe 100%

    • Brand: Hobi

    • Packaging: 102cmx5cmx7cm

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 5 Bag/Bags

    OEM Harga Paling Apik 100% Tiub Serat Karbon Karat karbon digawe Bahan sing diimpor bermutu sing apik, garis sing jelas, kekuatan sing dhuwur, kekarepan sing dhuwur, bobot entheng, resistensi korosi, resistensi nyandhang dhuwur, karbon permukaan 3K Kain sing ditenun nganggo serat, permukaan sing cerah, 3 K efek telung...

    Hubungi Saiki

  • Tabung Serat Karbon CNC kanggo helikopter RC

    Tabung Serat Karbon CNC kanggo helikopter RC

    • Brand: Hobi

    • Packaging: 102cm x 3cm x 7cm

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 5 Bag/Bags

    Tabung Serat Karbon CNC kanggo helikopter RC Tabung serat karbon wis digunakake ing kolom teknologi, kayata aeroangkasa, mesin jahit modern, industri petrokimia, mesin medis, mobil, produsen mesin, konstruksi, olahraga lan barang hiburan, telekomunikasi, pemanasan listrik dll. Gambar

    Hubungi Saiki

  • Tabung Serat Karbon kanggo videographer RC helikopter

    Tabung Serat Karbon kanggo videographer RC helikopter

    • Brand: Hobi

    • Packaging: 102cm x 3cm x 7cm

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 5 Bag/Bags

    Tabung Serat Karbon 15 * 12 * 1000mm Matte Rampung kanggo videographer helikopter RC Fitur tabung / pipa karbon: Tabung serat karbon wis digunakake ing lapangan hitech, kayata aeroangkasa, mesin jahit modern, industri petrokimia, mesin medis, mobil, produsen mesin, konstruksi, olahraga lan barang hiburan,...

    Hubungi Saiki

  • 15 * 12 * 1000mm Serat Karat karbon Matte Rampung

    15 * 12 * 1000mm Serat Karat karbon Matte Rampung

    • Brand: Hobi

    • Packaging: 102cm x 3cm x 7cm

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 5 Bag/Bags

    Tabung Serat Karbon 15 * 12 * 1000mm Matte Rampung kanggo videographer helikopter RC Katrangan Product Tabung serat karbon wis digunakake ing kolom teknologi, kayata aeroangkasa, mesin jahit modern, industri petrokimia, mesin medis, mobil, produsen mesin, konstruksi, olahraga lan barang hiburan, telekomunikasi,...

    Hubungi Saiki

  • Bagéan Drone Serat Serat 7.0x400x500mm

    Bagéan Drone Serat Serat 7.0x400x500mm

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Bagéan Drone Serat Serat 7.0x400x500mm Kita prondi karo bagean Drum Fibri Serat 7.0x400x500mm kanthi digunakake ing UAV, mobil RC, koleksi mewah, kursi rodha, Guitar lan Olahraga. Pelanggan kalebu produsen kursi rodha Top, Produsen bunder salju paling gedhe, perusahaan desainer UAV sing unggul, perusahaan alat musik...

    Hubungi Saiki

  • Lembaran Serat Karbon Karat Murni 3K kanggo Multi-rotors

    Lembaran Serat Karbon Karat Murni 3K kanggo Multi-rotors

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 30 Piece/Pieces

    Lembaran Serat Karbon Murni 3K Digunakake kanggo Multi-rotors Lembar Serat Karat Serat 3K kanggo Multi-rotorst bisa nggunakake kekuatan serat karbon lan modulus elastis, ing konstruksi kasebut bisa ngilangi tataran pengobatan resin kain residratan serat karbon, nggunakake efisiensi sing gampang, konstruksi gampang....

    Hubungi Saiki

  • 21.5x19.5X1000mm 100% Serat Karbon 3k Tabung Matte Twill

    21.5x19.5X1000mm 100% Serat Karbon 3k Tabung Matte Twill

    • Brand: Hobi

    • Packaging: 102cm x 5cm x 7cm

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 5 Bag/Bags

    21.5x19.5X1000mm 100% Serat Karbon 3k Tabung Matte Twill Katrangan Product Tanduran serat karbon dumadi saka kain Tenaga Serat Karbon (utawa Plain), Karat Unidirectional Serat prepreg lan resin epoksi. Tabung kasebut ing tabel pisanan digulung nganggo mandrel diameter lan dawa tartamtu. Banjur dilebokake ing oven...

    Hubungi Saiki

  • Lembar serat karpet 0.3x400x500 kanggo dekorasi

    Lembar serat karpet 0.3x400x500 kanggo dekorasi

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Lembar serat karbet 0.3x400x500 kanggo dekorasi Lembar serat karat 0.3x400x500 kanggo dekorasi digunakake ing: Aerospace, Pengambilan Pertahanan, peralatan medis, looms dhuwur, barang olahraga, pasokan rekreasi, telekomunikasi, pemanasan listrik, manufaktur mesin lan lapangan liyane. Kayata: pesawat, radom, roket,...

    Hubungi Saiki

  • Lembar serat karbon 0.3x250x400

    Lembar serat karbon 0.3x250x400

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Lembar serat karbon 0.3x250x400 Kekuwatan teknis sing kuwat, kanthi peralatan profesional lan teknologi produksi sing misuwur, yaiku: serat karbon, kain aramid, kain campuran. Model macem-macem model, struktur kain, kekandelan, bobot lan paramèter liyane, miturut syarat pangguna. Lembar serat serat 0.3x250x400 adol...

    Hubungi Saiki

  • 3K Tube Serat Karbon Murni

    3K Tube Serat Karbon Murni

    • Brand: Hobi

    • Packaging: 102cm x 3cm x 7cm

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 5 Bag/Bags

    3K Tube Serat Karbon Murni Katrangan Product Tabung serat karbon wis digunakake ing kolom hitech, kayata aeroangkasa, mesin sewing modern, industri petrokimia, mesin medis, mobil, manufaktur mesin, konstruksi, olahraga lan barang hiburan, telekomunikasi, pemanasan listrik dll. . cahya, kekuatan dhuwur, bisa dipakai ....

    Hubungi Saiki

  • Tanduran serat karbon mlengkung 100% sing dhuwur 25%

    Tanduran serat karbon mlengkung 100% sing dhuwur 25%

    • Brand: hobi

    • Packaging: 102cmx5cmx7cm

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Kekuwatan 100% Ukuran Serat Karbon Ukuran 25mm Katrangan Product Tabung serat karbon wis digunakake ing lapangan hitech, kayata aeroangkasa, mesin sewing modern, industri petrokimia, mesin medis, mobil, pabrikan mesin, konstruksi, olahraga lan barang hiburan,

    Hubungi Saiki

  • Kuat kekuatan kebak 25mm tabung serat karbon mlengkung

    Kuat kekuatan kebak 25mm tabung serat karbon mlengkung

    • Brand: hobi

    • Packaging: 102cmx5cmx7cm

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Tanduran serat karbon mlengkung 100% sing dhuwur 25% Fitur tabung / pipa karbon: Tabung serat karbon, Plato Serat Karbon, Bagean sing awujud Sapecial Lembar serat karbon minangka lembaran komposit matriks serat serat karbon. Kinerja lan karateristik: Dhuwur kekuatan, bobot entheng, bobote mung 1/5 baja. Rintangan...

    Hubungi Saiki

  • 1,5x250x400mm twill matte serat karbon CNC nglereni

    1,5x250x400mm twill matte serat karbon CNC nglereni

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    1,5x250x400mm twill matte serat karbon CNC nglereni 1,5x250x400mm twill matte serat karbon karbon nglereni bisa digawe menyang serat karbon murni utawa inti serat kaca kanthi permukaan serat karbon, ukuran ketebalan saka 0.2mm nganti 50mm, ketebalan lan ukuran sing kasedhiya. Ngadeg solusi lengkap, kita nyedhiyakake...

    Hubungi Saiki

  • 25x23X500mm serat karbon twill matte murni mbengkongake

    25x23X500mm serat karbon twill matte murni mbengkongake

    • Brand: hobi

    • Packaging: 102cmx5cmx7cm

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    25x23X500mm serat karbon twill matte murni mbengkongake Tabung serat karbon wis digunakake ing kolom hitech, kayata aeroangkasa, mesin sewing modern, industri petrokimia, mesin medis, mobil, pabrik, konstruksi, barang olahraga lan hiburan, telekomunikasi, pemanasan listrik dll. Tube Oval Tube, Tiub Serat Wib A Karbon,...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan