Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Tabung Kaca Karbon Kanggo Drone - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Tabung Kaca Karbon Kanggo Drone)

  • 3k 22x20x500mm twill matte tabung serat karbon lengkap

    3k 22x20x500mm twill matte tabung serat karbon lengkap

    • Brand: Hobi

    • Packaging: 102cmx5cmx7cm

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    3k 22x20x500mm twill matte tabung serat karbon lengkap Tabung serat karbon wis digunakake ing kolom teknologi, kayata aeroangkasa, mesin sewing modern, industri petrokimia, mesin medis, mobil, pabrik mesin, konstruksi, olahraga lan barang hiburan, telekomunikasi, pemanasan listrik dll. Tabung G10 Ireng, Tabu Kaca...

    Hubungi Saiki

  • 3K Tiub Serat Karbon lan Lengkap

    3K Tiub Serat Karbon lan Lengkap

    • Brand: hobi

    • Packaging: 102cmx5cmx7cm

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    3K Tiub Serat Karbon lan Lengkap Tabung serat karbon wis digunakake ing lapangan hitech, kayata aeroangkasa, mesin jahit modern, industri petrokimia, mesin medis, mobil, produsen mesin, konstruksi, olahraga lan barang hiburan, telekomunikasi, pemanasan listrik dll. Tabung gulung karbon sing dibungkus serat sing cocog...

    Hubungi Saiki

  • Tabung kaca karbon sing paling dhuwur-kuat kanggo Drone

    Tabung kaca karbon sing paling dhuwur-kuat kanggo Drone

    • Brand: Hobi

    • Packaging: 102cm x 5cm x 7cm

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 5 Bag/Bags

    Tabung kaca karbon sing paling dhuwur-kuat kanggo Drone Katrangan Product Tabung kaca karbon digawe saka tabung Kaca Karbon Twill (utawa Plain) Kain Tenun, Unidirectional Carbon prepreg gelas lan resin epoksi. Tabung kasebut ing tabel pisanan digulung nganggo mandrel diameter lan dawa tartamtu. Banjur dilebokake ing...

    Hubungi Saiki

  • Layanan karbon Karbon Profesional Amazon

    Layanan karbon Karbon Profesional Amazon

    • Brand: Hobi

    • Packaging: pp pag lan karton

    • Kemampuan Supply: 20000

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Layanan karbon Karbon Profesional Amazon Ing ngisor iki kaluwihan kanggo mesin CNC: (1) Pengurangan jumlah sing akeh, lan bagian kompleks bagean kasebut ora mbutuhake alat kompleks. Yen kita pengin ngganti wujud lan ukuran bagean, mung kudu ngowahi program pangolahan kanggo bagean kasebut, lan cocog kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Grosir tabung serat karbon bobot entheng

    Grosir tabung serat karbon bobot entheng

    • Brand: Hobi

    • Packaging: 102cm x 3cm x 7cm

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 5 Bag/Bags

    Grosir tabung serat karbon bobot entheng 1. Pambuka Tabung serat karbon, uga dikenal minangka tabung serat karbon, uga dikenal minangka tabung karbon, tabung karbon, digawe saka bahan campuran serat karbon pra-impregnasi karo resin poliesteran basis styrene kanthi ngobati panas lan tungrusion. Kekandelan: 1mm, 1.5mm,...

    Hubungi Saiki

  • Tabung mlengkung serat karbon OEM kanggo UAV

    Tabung mlengkung serat karbon OEM kanggo UAV

    • Brand: Hobi

    • Packaging: 102cm x 3cm x 7cm

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 5 Bag/Bags

    Tabung mlengkung serat karbon OEM kanggo UAV 1. Pambuka Tabung serat karbon duwe kaluwihan saka kekuatan dhuwur, umur dawa, resistensi karat, bobot entheng lan kepadatan rendah. Iki digunakake sacara umum ing layangan, pesawat model penerbangan, kurung lampu, poros peralatan PC, mesin etching, peralatan medis,...

    Hubungi Saiki

  • Hex Nylon Nulis Kunci

    Hex Nylon Nulis Kunci

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: plastik / karton

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 2000 Bag/Bags

    Hex Nylon Nulis Kunci Pambuka Produk Fasteners aluminium kalebu kandhang aluminium kacang flange serrated. Jinis Serat Bersiri M2.5 Kandhang yaiku nut serrated flange. Kacang kandhang aluminium M2.5 umume anodisasi. Karakter sing ngunci: Miturut prinsip desain, angger kekuwatan ngunci cukup, siji kunci bisa diraih...

    Hubungi Saiki

  • M3 M4 Aluminium Werna-warni Nylon Kunci Anodis berwarna

    M3 M4 Aluminium Werna-warni Nylon Kunci Anodis berwarna

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: plastik / karton

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 2000 Bag/Bags

    M3 M4 Aluminium Werna-warni Nylon Kunci Anodis berwarna Pambuka Produk Fasteners aluminium kalebu kandhang aluminium kacang flange serrated. Jinis Serat Bersiri M2.5 Kandhang yaiku nut serrated flange. Kacang kandhang aluminium M2.5 umume anodisasi. Karakter sing ngunci: Miturut prinsip desain, angger kekuwatan ngunci...

    Hubungi Saiki

  • Rega pabrik pabrik aluminium nut flange nut kunci

    Rega pabrik pabrik aluminium nut flange nut kunci

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: plastik / karton

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 2000 Bag/Bags

    Rega pabrik pabrik aluminium nut flange nut kunci Pambuka Produk Fasteners aluminium kalebu kandhang aluminium kacang flange serrated. Jinis Serat Bersiri M2.5 Kandhang yaiku nut serrated flange. Kacang kandhang aluminium M2.5 umume anodisasi. Karakter sing ngunci: Miturut prinsip desain, angger kekuwatan ngunci...

    Hubungi Saiki

  • Grosir kacang kunci aluminium M4 M5 berkualitas tinggi

    Grosir kacang kunci aluminium M4 M5 berkualitas tinggi

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: plastik / karton

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 2000 Bag/Bags

    Grosir kacang kunci aluminium M4 M5 berkualitas tinggi Pambuka Produk Fasteners aluminium kalebu kandhang aluminium kacang flange serrated. Jinis Serat Bersiri M2.5 Kandhang yaiku nut serrated flange. Kacang kandhang aluminium M2.5 umume anodisasi. Karakter sing ngunci: Miturut prinsip desain, angger kekuwatan ngunci...

    Hubungi Saiki

  • Nasi kunci nilon aluminium hex kanthi macem-macem warna

    Nasi kunci nilon aluminium hex kanthi macem-macem warna

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: plastik / karton

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 2000 Bag/Bags

    Nasi kunci nilon aluminium hex kanthi macem-macem warna Pambuka Produk Fasteners aluminium kalebu kandhang aluminium kacang flange serrated. Jinis Serat Bersiri M2.5 Kandhang yaiku nut serrated flange. Kacang kandhang aluminium M2.5 umume anodisasi. Karakter sing ngunci: Miturut prinsip desain, angger kekuwatan ngunci...

    Hubungi Saiki

  • Kantong Aluminium Anodized Werna Kunci Nylon berwarna Anodis

    Kantong Aluminium Anodized Werna Kunci Nylon berwarna Anodis

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: plastik / karton

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 2000 Bag/Bags

    Kantong Aluminium Anodized Werna Kunci Nylon berwarna Anodis Pambuka Produk Fasteners aluminium kalebu kandhang aluminium kacang flange serrated. Jinis Serat Bersiri M2.5 Kandhang yaiku nut serrated flange. Kacang kandhang aluminium M2.5 umume anodisasi. Karakter sing ngunci: Miturut prinsip desain, angger kekuwatan...

    Hubungi Saiki

  • Hex knur nut flange

    Hex knur nut flange

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: plastik / karton

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 2000 Bag/Bags

    Hex knur nut flange Pambuka Produk Fasteners aluminium kalebu kandhang aluminium kacang flange serrated. Jinis Serat Bersiri M2.5 Kandhang yaiku nut serrated flange. Kacang kandhang aluminium M2.5 umume anodisasi. Karakter sing ngunci: Miturut prinsip desain, angger kekuwatan ngunci cukup, siji kunci bisa diraih tanpa...

    Hubungi Saiki

  • Ea M3 aluminium nut nut kanthi macem-macem warna

    Ea M3 aluminium nut nut kanthi macem-macem warna

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: plastik / karton

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 2000 Bag/Bags

    Ea M3 aluminium nut nut kanthi macem-macem warna Pambuka Produk Fasteners aluminium kalebu kandhang aluminium kacang flange serrated. Jinis Serat Bersiri M2.5 Kandhang yaiku nut serrated flange. Kacang kandhang aluminium M2.5 umume anodisasi. Karakter sing ngunci: Miturut prinsip desain, angger kekuwatan ngunci cukup,...

    Hubungi Saiki

  • Lembar Ukuran karbon karbon Serat 100% Digunakake

    Lembar Ukuran karbon karbon Serat 100% Digunakake

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Lembar Ukuran karbon karbon Serat 100% Digunakake Ukuran piring serat karbon kaya 400x500mm iki . Nganggo bahan serat karbon 100%. Ing taun-taun pungkasan, piring serat karbon populer kanggo RC. Uga, kita duwe piring kaca karbon lan piring kaca serat. Layanan OEM & ODM kasedhiya. Gambar bakal .dxf, .stp utawa...

    Hubungi Saiki

  • Produk gentian karbon OEM

    Produk gentian karbon OEM

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Produk gentian karbon OEM Ukuran piring serat karbon kaya 400x500mm iki . Nganggo bahan serat karbon 100%. Ing taun-taun pungkasan, piring serat karbon populer kanggo RC. Uga, kita duwe piring kaca karbon lan piring kaca serat. Layanan OEM & ODM kasedhiya. Gambar bakal .dxf, .stp utawa .step. Product Product: Item...

    Hubungi Saiki

  • Pabrik serat / piring serat karbon khusus

    Pabrik serat / piring serat karbon khusus

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Pabrik serat / piring serat karbon khusus Ukuran piring serat karbon kaya 400x500mm iki . Nganggo bahan serat karbon 100%. Ing taun-taun pungkasan, piring serat karbon populer kanggo RC. Uga, kita duwe piring kaca karbon lan piring kaca serat. Layanan OEM & ODM kasedhiya. Gambar bakal .dxf, .stp utawa .step....

    Hubungi Saiki

  • Lembar serat karbon Hged

    Lembar serat karbon Hged

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Lembar serat karbon Hged Ukuran piring serat karbon kaya 400x500mm iki . Nganggo bahan serat karbon 100%. Ing taun-taun pungkasan, piring serat karbon populer kanggo RC. Uga, kita duwe piring kaca karbon lan piring kaca serat. Layanan OEM & ODM kasedhiya. Gambar bakal .dxf, .stp utawa .step. Product Product: Item...

    Hubungi Saiki

  • Lembar serat karbon 400X500mm

    Lembar serat karbon 400X500mm

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Lembar serat karbon 400X500mm Ukuran piring serat karbon kaya 400x500mm iki . Nganggo bahan serat karbon 100%. Ing taun-taun pungkasan, piring serat karbon populer kanggo RC. Uga, kita duwe piring kaca karbon lan piring kaca serat. Layanan OEM & ODM kasedhiya. Gambar bakal .dxf, .stp utawa .step. Product Product:...

    Hubungi Saiki

  • Pabrik serat / plat lempeng karbon 1000x2000mm

    Pabrik serat / plat lempeng karbon 1000x2000mm

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Pabrik serat / plat lempeng karbon 1000x2000mm Ukuran piring serat karbon kaya 1000X2000mm iki . Nganggo bahan serat karbon 100%. Ing taun-taun pungkasan, piring serat karbon populer kanggo RC. Uga, kita duwe piring kaca karbon lan piring kaca serat. Layanan OEM & ODM kasedhiya. Gambar bakal .dxf, .stp utawa...

    Hubungi Saiki

  • OEM Karat Serat Karbon CNC

    OEM Karat Serat Karbon CNC

    • Brand: Hobi

    • Packaging: pp pag lan karton

    • Kemampuan Supply: 20000

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    OEM Karat Serat Karbon CNC Ing ngisor iki kaluwihan kanggo mesin CNC: (1) Pengurangan jumlah sing akeh, lan bagian kompleks bagean kasebut ora mbutuhake alat kompleks. Yen kita pengin ngganti wujud lan ukuran bagean, mung kudu ngowahi program pangolahan kanggo bagean kasebut, lan cocog kanggo pangembangan lan...

    Hubungi Saiki

  • Bagéan nglereni Serat Karbon CNC khusus profesional

    Bagéan nglereni Serat Karbon CNC khusus profesional

    • Brand: Hobi

    • Packaging: pp pag lan karton

    • Kemampuan Supply: 20000

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Bagéan nglereni Serat Karbon CNC khusus profesional Ing ngisor iki kaluwihan kanggo mesin CNC: (1) Pengurangan jumlah sing akeh, lan bagian kompleks bagean kasebut ora mbutuhake alat kompleks. Yen kita pengin ngganti wujud lan ukuran bagean, mung kudu ngowahi program pangolahan kanggo bagean kasebut, lan cocog kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Tube Round Round Serat / Matte Karbon

    Tube Round Round Serat / Matte Karbon

    • Brand: hobi

    • Packaging: 102cmx5cmx7cm

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Tube Round Round Serat / Matte Karbon Tabung serat karbon wis digunakake ing lapangan hitech, kayata aeroangkasa, mesin jahit modern, industri petrokimia, mesin medis, mobil, produsen mesin, konstruksi, olahraga lan barang hiburan, telekomunikasi, pemanasan listrik dll. Tabung G10 Ireng, Tabung Kaca Karbon, Tabung...

    Hubungi Saiki

  • Babak Utas Sing Utas M2 kanggo pigura

    Babak Utas Sing Utas M2 kanggo pigura

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: plastik / karton

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 2000 Bag/Bags

    Babak Utas Sing Utas M2 kanggo pigura Pambuka Produk Standoff aluminium umume dianggep minangka salah sawijining jinis pengikat aluminium. Biasane digunakake kanggo Drones / Fpv / Uav, industri sanajan rumah tangga. Ana undercut ing antarane sisih lan bentuk bentuke silinder, lan bentuk batin minangka benang internal,...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan