Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Serat Karbon Cnc - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Serat Karbon Cnc)

  • Frame Lembar Serat Karangan Serat 2.0x400x500mm kanggo Motong CNC

    Frame Lembar Serat Karangan Serat 2.0x400x500mm kanggo Motong CNC

    • Brand: hobi

    • Packaging: tas plastik lan kothak karton

    • Kemampuan Supply: 10000piecs/month

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pigura Serat Karbon Serat 2.0x400x500mm kanggo CNC Cutting Iki lembar serat karbon murni, Lembar Lembar Serat Karat Serat 2.0x400x500mm kanggo Motong CNC paling populer ing bahan serat karbon. Kaloro layout 0/90 lan 0/45 / -45 / 90 derajat (Quasi-isotropic) kasedhiya. Amarga bobot entheng, Frame Lembar Serat Karbon...

    Hubungi Saiki

  • Werna standoff Aluminium M3 5.0mm OD

    Werna standoff Aluminium M3 5.0mm OD

    • Brand: hobi

    • Packaging: Plastik / Karbon

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 2000 Piece/Pieces

    Werna standoff Aluminium M3 5.0mm OD Werna standoff Aluminium M3 5.0mm OD Katrangan Gelombang bunder aluminium yaiku bentuk bunder sakcara, sing paling umum lan populer. kita uga duwe Standoff Knurled Aluminium, Standoff Aluminium, Aluminium Hex Standoff lan liya-liyane Ukuran, wangun lan warna sing disesuaikan...

    Hubungi Saiki

  • 3K Twill matte 30x28x1000mm 100% tabung serat karbon

    3K Twill matte 30x28x1000mm 100% tabung serat karbon

    • Brand: hobi

    • Packaging: 102cmx5cmx7cm

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    3K Twill matte kualitas 30x28x1000mm 100% tabung serat karbon Katrangan Product Tabung serat karbon wis digunakake ing kolom teknologi, kayata aeroangkasa, mesin jahit modern, industri petrokimia, mesin medis, mobil, produsen mesin, konstruksi, olahraga lan barang hiburan, telekomunikasi, pemanasan listrik dll. Bahan:...

    Hubungi Saiki

  • M3 Hexa Kepala 5.5mm Utas Aluminium Siji

    M3 Hexa Kepala 5.5mm Utas Aluminium Siji

    • Brand: Hobi

    • Packaging: Paket Karton Kertas

    • Kemampuan Supply: 2000pcs/week

    • Model No.: HC-SA0004

    M3 Hexa Kepala Hardware Hardware 5.5mm Threading 5,5mm M3 Hexa Kepala 5.5mm Keterangan Hardware Aluminium Thread 5.5mm Kepala stand M3 hexa lazim ing saindenging jagad, lan njamin luwih entheng, luwih aman, luwih kuat; bakal diketik benang ing rong ujung kasebut sing nampilake CW lan CCW. Kangge, bisa uga digunakake...

    Hubungi Saiki

  • OEM Tube Round Round Serat OEM digawe 100%

    OEM Tube Round Round Serat OEM digawe 100%

    • Brand: Hobi

    • Packaging: 102cmx5cmx7cm

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 5 Bag/Bags

    OEM Harga Paling Apik 100% Tiub Serat Karbon Karat karbon digawe Bahan sing diimpor bermutu sing apik, garis sing jelas, kekuatan sing dhuwur, kekarepan sing dhuwur, bobot entheng, resistensi korosi, resistensi nyandhang dhuwur, karbon permukaan 3K Kain sing ditenun nganggo serat, permukaan sing cerah, 3 K efek telung...

    Hubungi Saiki

  • Tabung Serat Karbon CNC kanggo helikopter RC

    Tabung Serat Karbon CNC kanggo helikopter RC

    • Brand: Hobi

    • Packaging: 102cm x 3cm x 7cm

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 5 Bag/Bags

    Tabung Serat Karbon CNC kanggo helikopter RC Tabung serat karbon wis digunakake ing kolom teknologi, kayata aeroangkasa, mesin jahit modern, industri petrokimia, mesin medis, mobil, produsen mesin, konstruksi, olahraga lan barang hiburan, telekomunikasi, pemanasan listrik dll. Gambar

    Hubungi Saiki

  • 15 * 12 * 1000mm Serat Karat karbon Matte Rampung

    15 * 12 * 1000mm Serat Karat karbon Matte Rampung

    • Brand: Hobi

    • Packaging: 102cm x 3cm x 7cm

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 5 Bag/Bags

    Tabung Serat Karbon 15 * 12 * 1000mm Matte Rampung kanggo videographer helikopter RC Katrangan Product Tabung serat karbon wis digunakake ing kolom teknologi, kayata aeroangkasa, mesin jahit modern, industri petrokimia, mesin medis, mobil, produsen mesin, konstruksi, olahraga lan barang hiburan, telekomunikasi,...

    Hubungi Saiki

  • M3 Hexagon Nylon Standoff

    M3 Hexagon Nylon Standoff

    • Brand: HOBBYCARBON

    • Packaging: Karton PP Pag +

    • Model No.: PLS

    • Panggonan Asal: Guangdong

    M3 Hexagon Nylon Standoff Keterangan Mlon Hexagon Nylon Standby nilon Hobby minangka konjone loro obyek kanggo posisi kasebut, lan standoff utamane ditrapake kanggo macem-macem komponen elektronik lan hardware elektronik sing kalebu papan sirkuit, panel, lawang utawa griya. Kajaba iku, fitur entheng nggayuh skop...

    Hubungi Saiki

  • Penggantian Unggul Dhewe sing Digawe Khusus Khusus

    Penggantian Unggul Dhewe sing Digawe Khusus Khusus

    • Brand: Hobi

    • Packaging: Paket Karton Kertas

    • Kemampuan Supply: 2000pcs/week

    • Model No.: HC-SA0005

    Penggantian Unggul Dhewe sing Digawe Khusus Khusus Alloy Standoff Fastener dimuat ing bolongan bunder kanthi pukulan senar minangka kenceng banget ing lembaran logam. Lan liwat jinis benang bolongan utawa bolongan sing digunakake kanggo kabinet interval utawa overlap, papan sirkuit utawa komponen, menehi gratis tanpa...

    Hubungi Saiki

  • 21.5x19.5X1000mm 100% Serat Karbon 3k Tabung Matte Twill

    21.5x19.5X1000mm 100% Serat Karbon 3k Tabung Matte Twill

    • Brand: Hobi

    • Packaging: 102cm x 5cm x 7cm

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 5 Bag/Bags

    21.5x19.5X1000mm 100% Serat Karbon 3k Tabung Matte Twill Katrangan Product Tanduran serat karbon dumadi saka kain Tenaga Serat Karbon (utawa Plain), Karat Unidirectional Serat prepreg lan resin epoksi. Tabung kasebut ing tabel pisanan digulung nganggo mandrel diameter lan dawa tartamtu. Banjur dilebokake ing oven...

    Hubungi Saiki

  • 2017 Precision M3 Aluminium Hex Standoff

    2017 Precision M3 Aluminium Hex Standoff

    • Brand: Hobi

    • Packaging: Paket Karton Kertas

    • Kemampuan Supply: 2000pcs/week

    • Model No.: HC-SA0001

    2017 Precision M3 Aluminium Hex Standoff 2017 Precision M3 Aluminium Hex Standoff Katrangan Pengikat standoff dimuat ing bolongan bunder kanthi pukulan pukulan kayadene ditegesi lembaran logam. Lan liwat jinis benang bolongan utawa bolongan sing digunakake kanggo kabinèt interval utawa tumpang tindih, papan sirkuit...

    Hubungi Saiki

  • M3 Aluminium Standoffs CNC Machining Fasteners

    M3 Aluminium Standoffs CNC Machining Fasteners

    • Brand: Hobi

    • Packaging: Paket Karton Kertas

    • Kemampuan Supply: 2000pcs/week

    • Model No.: HC-SA0002

    Fasteners Metric Metal Alloy Cnc Machining Katrangan Cepet Logam Cnc Machining Metric Aluminium babak bunder yaiku mesin pengikat metrik logam alloy cnc sing akeh digunakake ing wilayah kasebut: Lompops plastik cangkang, komputer desktop cangkang plastik, cangkang plastik GPS, cangkang plastik router, telpon cangkang...

    Hubungi Saiki

  • UAV 1.0x250x400mm UAV dirajut lembar serat karbon sing lengkap

    UAV 1.0x250x400mm UAV dirajut lembar serat karbon sing lengkap

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    UAV 1.0x250x400mm UAV dirajut lembar serat karbon sing lengkap UAV 1.0x250x400mm ditenunake serat lembar serat karbon: serat karbon dikuatake lembaran siji arah, proses ngecor yaiku serat karbon sing diresapi serat sawise ngobati ing cetakan lan berterusan. UAV 1.0x250x400mm ditenun lembaran serat karbon sing akeh...

    Hubungi Saiki

  • 1,5x250x400mm twill matte serat karbon CNC nglereni

    1,5x250x400mm twill matte serat karbon CNC nglereni

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    1,5x250x400mm twill matte serat karbon CNC nglereni 1,5x250x400mm twill matte serat karbon karbon nglereni bisa digawe menyang serat karbon murni utawa inti serat kaca kanthi permukaan serat karbon, ukuran ketebalan saka 0.2mm nganti 50mm, ketebalan lan ukuran sing kasedhiya. Ngadeg solusi lengkap, kita nyedhiyakake...

    Hubungi Saiki

  • Tabung Serat Karbon karbon 5mm 3k Cilik

    Tabung Serat Karbon karbon 5mm 3k Cilik

    • Brand: Hobi

    • Packaging: 102cm x 3cm x 7cm

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 5 Bag/Bags

    Dhiameter cilik 5mm, 6mm, 7mm, 8mm, 10mm, 20mm tabung serat karbon 3k Katrangan Product Tabung serat karbon nganggo digunakake ing penerbangan, penerbangan, mobil, dolanan, layang, pena, kerajinan, tenda, kincir angin, saben jinis peralatan olahraga lan liya-liyane Tabung serat karbon wis digunakake ing lapangan...

    Hubungi Saiki

  • 5.0x250x400mm mesin sheet nglereni serat karbon khusus

    5.0x250x400mm mesin sheet nglereni serat karbon khusus

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    5.0x250x400mm tenunan pigura sheet serat karbon Mesin pemotong khusus 5.0x250x400mm kanthi lembar serat karbon sing akeh duwe kauntungan, Stiffer, luwih kuat, lan luwih entheng tinimbang baja lan aluminium, serat karbon nggarap mukjijat kanggo nguatake bahan lan ngangkat industri kanggo tingkat prestasi sing paling...

    Hubungi Saiki

  • Rega Lembar Karbon Gelombang CNC 3K

    Rega Lembar Karbon Gelombang CNC 3K

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Harga rega sheet serat serat 5.0x250x400 Regane Lembar Serat Karbet CNC 3K yaiku lingkungan, entheng, bledug, awet, anti-karat, kaku kanthi kekuwatan banget lan konduktivitas sing apik, fines lan lancar ing permukaan. Produk Rega Lembar Karbon Gelombang CNC 3K digawe kanthi teknik penggulungan filamen, metode bungkus...

    Hubungi Saiki

  • Carbon Serat Tanduran Motong lan Clamps Karbon

    Carbon Serat Tanduran Motong lan Clamps Karbon

    • Brand: Hobi

    • Packaging: 102cm x 3cm x 7cm

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 5 Bag/Bags

    Carbon Serat Tanduran Motong lan Clamps Karbon Katrangan Product Tabung serat karbon wis digunakake ing lapangan hitech, kayata aeroangkasa, mesin sewing modern, industri petrokimia, mesin medis, mobil, pabrikan mesin, konstruksi, olahraga lan barang hiburan,

    Hubungi Saiki

  • Carbon Serat Serat 2.0mm

    Carbon Serat Serat 2.0mm

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Carbon Serat Serat 2.0mm Babagan struktur lembaran serat karbon 2mm sing ukurane diy, bisa digawe dadi serat karbon murni utawa inti serat kaca kanthi permukaan serat karbon, ketebalan antara 0.2mm nganti 50mm, ketebalan lan ukuran sing disesuaikan.Recentl taun, 2mm lembar serat karbon dipotong kanthi ukuran Diy dadi...

    Hubungi Saiki

  • Roti Bunder Anodized Hexized Hever Round

    Roti Bunder Anodized Hexized Hever Round

    • Brand: Hobi

    • Packaging: Paket Karton Kertas

    • Kemampuan Supply: 2000pcs/week

    • Model No.: HC-SA0001

    Konduktivitas Elektronik Elektrik Anodis Bunder Anodized Katrangan Product Hey Standoff Aluminium Ekonomi Standoff kanggo kabeh aplikasi njero ruangan lan ruangan. Salutan sing canggih sing bakal ditindakake mesthi wae bakal nyedhiyakake proyek sampeyan kanthi unik sing mesthi bakal katon kaya sistem paling apik saka...

    Hubungi Saiki

  • Perak Lengkap M3 Lengkap Langkah Lengkap

    Perak Lengkap M3 Lengkap Langkah Lengkap

    • Brand: Hobi

    • Packaging: Paket Karton Kertas

    • Kemampuan Supply: 2000pcs/week

    • Model No.: M3 round step standoffs

    Perak Lengkap M3 Lengkap Langkah Lengkap Tahan Kuda Anodized Hex Round Aluminium Sign Standoffs Description Konfigurasi aluminium karbon Hobby nampilake ringan, tahan lama, tahan karat sing njamin produk entuk umpan balik sing apik saka para klien ing saindenging jagad, supaya bisa nggawe kemitraan win-win antarane...

    Hubungi Saiki

  • Hardwares Hexagonal Aluminium

    Hardwares Hexagonal Aluminium

    • Brand: Hobi

    • Packaging: Paket Karton Kertas

    • Kemampuan Supply: 2000pcs/week

    • Model No.: Hexagonal Standoffs

    Hardwares Hexagonal Aluminium Ing endi Kanggo Tuku Sumber Karat Tolak Anodized Hex Round Standoffs Konfigurasi aluminium minangka bagean saka produk catagori sing berkembang, dheweke uga digawe saka nilon, tembaga, tembaga lan sapiturute. Ngendi Kanggo Tuku Rustak tahan Anodized Hex Round Standoffs Round Penerangan...

    Hubungi Saiki

  • Tabung serat karbon 3k 25x23x550mm kanggo Octocopter

    Tabung serat karbon 3k 25x23x550mm kanggo Octocopter

    • Brand: Hobi

    • Packaging: 102cm x 3cm x 7cm

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 5 Bag/Bags

    Tabung serat karbon 3k 25x23x550mm kanggo Octocopter Fitur tabung / pipa karbon lengkap: 1. Pambuka Karbon Serat Karat 3K iki digawe saka serat karbon murni kanthi twill apik utawa nenun polos; Kasedhiya macem-macem warna lan ukuran (biasane warna Ireng); Spek khusus sing ditampa, kaya Outer Diameter: 6mm, 8mm, 10mm,...

    Hubungi Saiki

  • Gunung tandha betapa Hex Round Standoff Anodized Hexized

    Gunung tandha betapa Hex Round Standoff Anodized Hexized

    • Brand: Hobi

    • Packaging: Paket Karton Kertas

    • Kemampuan Supply: 2000pcs/week

    • Model No.: HC-SA0001

    Gunung tandha betapa Hex Round Standoff Anodized Hexized Cepet Anodized Hex Round Standoff Sign Mounts Description Kondhang aluminium karbon Hobby duwe hardwares sing ora kaetung lan uga nyedhiyakake lembar serat karbon kanggo klien luar negeri, luwih akeh pelanggan milih kita dadi vendor kanggo kemitraan jangka...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan