Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Rod Fishing Serat Karbon Paling Apik - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Rod Fishing Serat Karbon Paling Apik)

  • Tanduran Serat Kaca Harga sing Apik

    Tanduran Serat Kaca Harga sing Apik

    • Brand: hobi

    • Packaging: 102cmx5cmx7cm

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 20 Piece/Pieces

    Tanduran Serat Kaca Harga sing Apik Katrangan Product Tube fiberglass G10 wis akeh digunakake ing lapangan hitech, kayata aeroangkasa, mesin sewing modern, industri petrokimia, mesin medis, mobil, pabrik, konstruksi, olahraga lan barang hiburan, telekomunikasi, pemanasan listrik dll. Tabung gulungan tabung G10 cocog...

    Hubungi Saiki

  • Tabung Kaca Karbon Luwong kanthi rega murah

    Tabung Kaca Karbon Luwong kanthi rega murah

    • Brand: Hobi

    • Packaging: 102cm x 5cm x 7cm

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 5 Bag/Bags

    Tabung Kaca Karbon Luwong kanthi rega murah Katrangan Product Tabung kaca karbon digawe saka tabung Kaca Karbon Twill (utawa Plain) Kain Tenun, Unidirectional Carbon prepreg gelas lan resin epoksi. Tabung kasebut ing tabel pisanan digulung nganggo mandrel diameter lan dawa tartamtu. Banjur dilebokake ing oven kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Dompet jembatan serat karbon minimalis 2.0mm awet

    Dompet jembatan serat karbon minimalis 2.0mm awet

    • Brand: Hobbycarbon

    • Packaging: Kantong plastik utawa kothak Karton

    • Kemampuan Supply: 10000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Pemegang desain kertu jeneng serat karbon 3K CNC Umume wong seneng dompet jembatan serat karbon kanggo panggunaan normal. Iki nuduhake manawa profesional lan tampan kanggo pria. Uga entheng lan permukaan sing apik uga disambut dening pasar.

    Hubungi Saiki

  • Dompet Pemegang Kartu Serat Karbon Multi Funnctional

    Dompet Pemegang Kartu Serat Karbon Multi Funnctional

    • Brand: Hobbycarbon

    • Packaging: Kantong plastik utawa kothak Karton

    • Kemampuan Supply: 10000

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Dompet Holder Carbon Serat Karbon Hobbycarbon [jeneng produk] Dompet kertu serat karbon khusus [ukuran] 87 * 54 * 16mm [bungkus] OPP + karton [ciri produk] bisa disesuaikan, bisa nambah LOGO, promosi pariwara, hadiah. [produk nggunakake] promosi ritel utawa pariwara, hadiah bisnis, panggunaan awake dhewe,

    Hubungi Saiki

  • 3K 100% serat karbon & piring kanggo nglereni CNC

    3K 100% serat karbon & piring kanggo nglereni CNC

    • Brand: Hobi

    • Model No.: GAP1501

    • Panggonan Asal: China

    • Transportasi: Ocean,Air

    3K lembar serat karbon 100% & piring kanggo nglereni CNC Produsen Lembar Carbon Serat CNC saka China Layanan serat karbon karbon

    Hubungi Saiki

  • Plat lempeng serat berkualitas tinggi 1mm 1.5mm 2.5mm pabrikan lapisan serat karbon 3mm kanggo promosi

    Plat lempeng serat berkualitas tinggi 1mm 1.5mm 2.5mm pabrikan lapisan serat karbon 3mm kanggo promosi

    • Brand: Hobi

    • Model No.: AKL1500

    • Panggonan Asal: China

    • Transportasi: Ocean,Air

    pabrikan kain serat 3k serat karbon profesional sheet serat karbon kanthi 2mm, 3mm, 6mm, 10mm product

    Hubungi Saiki

  • Papan Fpv Hobbycarbon Board Serat Karbon

    Papan Fpv Hobbycarbon Board Serat Karbon

    • Brand: Hobi

    • Packaging: digawe

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Papan Fpv Hobbycarbon Board Serat Karbon Product Product: Plat serat karbon kita bisa nglereni wujud apa wae lan bisa dipotong kanthi ukuran apa wae miturut syarat pelanggan . Muter bolongan, tambahake chamfer ing sisih loro, tambah bolongan konteser utawa tambahake pasuryane kabeh bisa kanggo kita Bahan: Serat Karat...

    Hubungi Saiki

  • 500mm * 500mm * 2mm 3K Panel Karat Serat T300

    500mm * 500mm * 2mm 3K Panel Karat Serat T300

    • Brand: Hobi

    • Packaging: digawe

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    500mm * 500mm * 2mm 3K Panel Karat Serat T300 Product Product: Lembar serat karbon sing lengkap bisa nglereni wujud apa wae. Umume para pelanggan nggunakake kanggo nggawe Cnc Drone Frames, Cnc Carbon Serat Frames minangka keuntungan sing entheng lan kaku. Kejabi Papan Serat Karbon, kita uga duwe tabung serat karbon...

    Hubungi Saiki

  • Plato tengah quadcopter serat karbon

    Plato tengah quadcopter serat karbon

    • Brand: Hobi

    • Packaging: digawe

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Plato tengah quadcopter serat karbon Kejabi layanan Motong Serat Karat CNC, kita uga bisa ndhukung produk serat karbon. Yen wis digawe desain cukup, kita bisa nulungi para pelanggan ngerteni. Apa nggambar format sing dibutuhake? Kita butuh format Langkah. Rekomendasi sudagar Pemanas Aluminium , Pengikat Titanium, Tiub...

    Hubungi Saiki

  • Lembar serat karbon mbentuk tahan panas

    Lembar serat karbon mbentuk tahan panas

    • Brand: Hobi

    • Packaging: digawe

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Lembar serat karbon mbentuk tahan panas Lembar serat karbon kita dipencet bebarengan karo suhu dhuwur 120 ℃ nganti 150 ℃. Rintangan panas saka Lembar serat karbon lengkap kita yaiku 160 ℃, nganti 220 ℃. Gambar ing ngisor iki nuduhake kepiye ngasilake piring serat karbon lengkap. Yen sampeyan duwe pitakon, welcome...

    Hubungi Saiki

  • Plat karbon lisènsi plate pigura 4 bolongan

    Plat karbon lisènsi plate pigura 4 bolongan

    • Brand: Hobi

    • Packaging: digawe

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Plat karbon lisènsi plate pigura 4 bolongan Kita minangka 4 gaya serat karbon lengkap kanggo para pelanggan milih (3k twill matte / 3k twill glossy / 3k plain matte / 3k plain glossy) Antarane, twill plate matte paling laris. Iki amarga permukaan twill matte luwih populer lan piring nggilap luwih gampang digores....

    Hubungi Saiki

  • Lembar serat karbon kanggo mobil balapan

    Lembar serat karbon kanggo mobil balapan

    • Brand: Hobi

    • Packaging: digawe

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Lembar serat karbon kanggo mobil balapan Bahan utama sheet serat karbon lengkap yaiku karbon murni. Jinis karbon kita yaiku T300 lan T700. Lumahing padha, mung atose beda. (T700 > T300) Amarga atose T300 wis cukup lan regane T700 larang, meh wae pelanggan milih T700. Produk relatif Bagéan Cnc Aluminium karo Layanan...

    Hubungi Saiki

  • piring lisensi serat karbon

    piring lisensi serat karbon

    • Brand: Hobi

    • Packaging: digawe

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    piring lisensi serat karbon Lembar Serat Carbon sing populer banget lan digunakake ing saben dinane. Akeh pelanggan nggunakake kanggo nggawe pigura drone, pigura plate lisensi, panggedhe, lan liya-liyane. Ana akeh gaya ing perusahaan. kayata lembar serat karbon lengkap, lembar karbon palsu, lembar serat karbon...

    Hubungi Saiki

  • lembar serat karbon lan amazon resin

    lembar serat karbon lan amazon resin

    • Brand: Hobi

    • Packaging: digawe

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    lembar serat karbon lan amazon resin Product Product: Bahan saka piring serat karbon sing kapenuhan yaiku serat karbon 100%, ora kalebu bahan sing rusak . Ukuran biasa kita yaiku 400x500mm / 500x600mm lan kita duwe ketebalan 0.5-7.0

    Hubungi Saiki

  • Mesin pemesinan serat karbon palsu CNC

    Mesin pemesinan serat karbon palsu CNC

    • Brand: Hobi

    • Packaging: Tas plastik + karton

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Mesin pemesinan serat karbon palsu CNC Akeh wong sing ngerti manawa lembar serat karbon duwe rong jinis permukaan yaiku --- Matte lan Gawe Gawe. Mungkin sawetara wong kepengin weruh babagan sing luwih populer utawa kepiye cara milih? Jawaban minangka permukaan matte. Iki amarga permukaan sing nggilap luwih gampang...

    Hubungi Saiki

  • CNC nglereni piring serat karbon kanthi bolongan countersunk

    CNC nglereni piring serat karbon kanthi bolongan countersunk

    • Brand: Hobi

    • Packaging: Tas plastik + karton

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    CNC nglereni piring serat karbon kanthi bolongan countersunk Sawetara pelanggan bakal nambah sawetara proses khusus kanggo nggawe desain dheweke luwih khusus lan luwih maju. Dheweke bakal nambah sawetara chamfer ing pinggir. Iki ora mung bisa ngatasi gores tangan nanging uga nggawe desain kasebut luwih apik . Uga,...

    Hubungi Saiki

  • Pigura drone UVA ing piring serat karbon

    Pigura drone UVA ing piring serat karbon

    • Brand: Hobi

    • Packaging: Tas plastik + karton

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Pigura drone UVA ing piring serat karbon Katrangan Product Lembar Serat Karbut Lengkap kita yaiku pirang-pirang lapisan serat unidirectional serat berorientasi ing 0 lan 90 derajat . Lan Dewan Serat Karbon Lengkap kita pasokan- suhu kanthi suhu dhuwur 120 ℃150 ℃ Serat dhuwur kanggo rasio resin ngasilake kekuwatan...

    Hubungi Saiki

  • bagean serat karbon serat 1k lembar

    bagean serat karbon serat 1k lembar

    • Brand: Hobi

    • Model No.: SHE10

    • Panggonan Asal: China

    • Transportasi: Ocean,Air

    Perangan karbon bagean sheet 1k serat karbon Katrangan Product Bentuk sing ringkes kanthi kemungkinan sing ora ana wates. Papan Serat Karbona Lengkap bisa dipotong, dilatih, pasir, glued, dicet, varnished lan polesan. Salah sawijining wujud sing gampang bisa dadi kompleks. Apa produk liyane sing kita duweni Pemanas...

    Hubungi Saiki

  • cnc nglereni papan panel lempeng serat karbon

    cnc nglereni papan panel lempeng serat karbon

    • Brand: Hobi

    • Kemampuan Supply: 10000000

    • Model No.: BBC520

    • Panggonan Asal: China

    cnc nglereni papan panel lempeng serat karbon Katrangan produk Kita bisa nawakake layanan nglereni CNC kanggo lembaran serat karbon sing lengkap. Yen sampeyan duwe ide, kita bisa ngerti. Papan serat karbon lengkap iki bakal tahan suhu sing dawa 120 ℃ Proses Khusus Kita bisa nambah bolongan chamfers lan countersink ing...

    Hubungi Saiki

  • 100% lempeng serat karbon lengkap / lembaran / piring / papan serat serat karbon

    100% lempeng serat karbon lengkap / lembaran / piring / papan serat serat karbon

    • Model No.: HC105

    • Panggonan Asal: China

    • Transportasi: Ocean,Air

    Katrangan produk Produk Penggemar Serat Karbon Shin Bahan Paling Dhuwur 100% Materi 3k Serat Karbon nyata Ukuran & Panel kaya sing dibutuhake / disesuaikan MOQ 50PCS tanpa logo, 200pcs nganggo logo Nyithak Slik Printing / transfer banyu Panganggone kunci, kunci sing dilindhungi, kunci kunci, dll Paket Kotak /...

    Hubungi Saiki

  • Lembar Serat Karat Nyata Kanthi Mbalik

    Lembar Serat Karat Nyata Kanthi Mbalik

    • Brand: Hobi

    • Model No.: XXLB100

    • Panggonan Asal: China

    • Transportasi: Ocean,Air

    3K Plengkung Kain Tenang Twill Plengkung Plum Plancong 3K Katrangan

    Hubungi Saiki

  • Tabung / tabung / pipa serat karbon khusus OEM

    Tabung / tabung / pipa serat karbon khusus OEM

    • Model No.: AKL1644

    • Panggonan Asal: Guangdong

    • Transportasi: Ocean,Air

    Tabung disesuaikan karo tabung serat karbon kualitas Karakteristik : Serat karbon minangka jinis kekuatan dhuwur lan serat modulus sing dhuwur kanthi luwih saka 95% konten karbon. Serat karbon yaiku fleksibel lan kaku kanthi kinerja mekanik sing luar biasa. Kekuwatan serat karbon kaping pirang-pirang yaiku

    Hubungi Saiki

  • Piring serat karbon sing atos lan stabil

    Piring serat karbon sing atos lan stabil

    • Brand: Hobi

    • Packaging: Tas plastik + karton

    • Kemampuan Supply: 10000000

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Piring serat karbon sing atos lan stabil Katrangan Product Lembar serat karbon lengkap digawe saka prepre serat karbon ing suhu sing dhuwur lan tekanan tinggi. Papan serat karbon lengkap digunakake ing macem-macem lapangan, kayata lapangan lapangan lan wilayah medis. Kekandelan bisa disesuaikan saka 0.2mm nganti 50mm,...

    Hubungi Saiki

  • Dijual panas dhuwur ngiyatake piring serat karbon

    Dijual panas dhuwur ngiyatake piring serat karbon

    • Brand: Hobi

    • Packaging: Tas plastik + karton

    • Kemampuan Supply: 10000000

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Dijual panas dhuwur ngiyatake piring serat karbon Katrangan Product Plato serat karbon kebak 3k duwe akeh kaluwihan. kayata super kaku, bobot entheng, kanthi penampilan sing mengilap lan jelas. Lembar Serat Karat sing akeh digunakake kanggo bagean helikopter model lan pasar hobi. Papan Serat Karbon penuh digawe dadi...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan