Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com

Produk Serat Karbon Oem - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Produk Serat Karbon Oem)

  • Plate Plate / Sheet Produk Serat Karbon SMC OEM

    Plate Plate / Sheet Produk Serat Karbon SMC OEM

    • Brand: Hobi

    • Packaging: pp pag lan karton

    • Kemampuan Supply: 20000

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Plate Plate / Sheet Produk Serat Karbon SMC OEM Description: Full Carbon Fiber Plate Rincian rega : rega gumantung marang desain lan jumlah. Cathetan : pls ngirim gambar (file .dxf / .step file) Kita kudu ngerti jumlahe lan kekandelan

    Hubungi Saiki

  • cnc nglereni blok serat karbon lengkap 3k

    cnc nglereni blok serat karbon lengkap 3k

    • Brand: Hobi

    • Packaging: digawe

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    cnc nglereni blok serat karbon lengkap 3k Product Product: Serat karbon minangka jinis kekuatan dhuwur lan serat modulus sing dhuwur kanthi luwih saka 95% konten karbon. Serat karbon yaiku fleksibel lan kaku kanthi kinerja mekanik sing luar biasa. Kekuwatan serat karbon kaping pirang-pirang yaiku baja. Bahan: Serat...

    Hubungi Saiki

  • Lembar laminated serat 3K serat CNC disesuaikan

    Lembar laminated serat 3K serat CNC disesuaikan

    • Brand: Hobi

    • Packaging: Kothak plastik utawa Kothak karton

    • Kemampuan Supply: 10000

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Hobbycarbon CNC selaras 3K serat karbon laminated sheet Hobbycarbon minangka pabrik profesional sing khusus ing bagean mesin aluminium, layanan nglereni serat karbon CNC lan percetakan logo sajrone pengalaman sepuluh taun. CNC Carbon Serat Motong minangka cara khusus kanggo mbantu pelanggan entuk pigura unik kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Kekuwatan dhuwur diwenehi serat karbon / lembaran kevlar

    Kekuwatan dhuwur diwenehi serat karbon / lembaran kevlar

    • Brand: Hobi

    • Packaging: Kothak plastik utawa Kothak karton

    • Kemampuan Supply: 10000

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Hobbycarbon Kekuwatan dhuwur diwenehi serat karbon / lembaran kevlar Hobbycarbon minangka pabrik profesional sing khusus ing bagean mesin aluminium, layanan nglereni serat karbon CNC lan percetakan logo sajrone pengalaman sepuluh taun. CNC Carbon Serat Motong minangka cara khusus kanggo mbantu pelanggan entuk pigura...

    Hubungi Saiki

  • Layanan nglereni Custom cnc sheet serat karbon

    Layanan nglereni Custom cnc sheet serat karbon

    • Brand: Hobi

    • Packaging: Kothak plastik utawa Kothak karton

    • Kemampuan Supply: 10000

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Layanan pemotongan Hobbycarbon Custom cnc Hobbycarbon minangka pabrik profesional sing khusus ing bagean mesin aluminium, layanan nglereni serat karbon CNC lan percetakan logo sajrone pengalaman sepuluh taun. CNC Carbon Serat Motong minangka cara khusus kanggo mbantu pelanggan entuk pigura unik kanggo ngasilake drone...

    Hubungi Saiki

  • Pasokan serat karbon murni murni 3K

    Pasokan serat karbon murni murni 3K

    • Brand: Hobi

    • Packaging: Kothak plastik utawa Kothak karton

    • Kemampuan Supply: 10000

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Hobbycarbon Custom 3K lembar serat karbon murni matte Hobbycarbon minangka pabrik profesional sing khusus ing bagean mesin aluminium, layanan nglereni serat karbon CNC lan percetakan logo sajrone pengalaman sepuluh taun. CNC Carbon Serat Motong minangka cara khusus kanggo mbantu pelanggan entuk pigura unik kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Plain matte papan karbon papan serat karbon lengkap

    Plain matte papan karbon papan serat karbon lengkap

    • Brand: Hobi

    • Packaging: Kothak plastik utawa Kothak karton

    • Kemampuan Supply: 10000

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Hobbycarbon Plain matte papan mobil papan serat karbon lengkap Hobbycarbon minangka pabrik profesional sing khusus ing bagean mesin aluminium, layanan nglereni serat karbon CNC lan percetakan logo sajrone pengalaman sepuluh taun. CNC Carbon Serat Motong minangka cara khusus kanggo mbantu pelanggan entuk pigura unik...

    Hubungi Saiki

  • Tabung serat karbon twill dhiameter 3K twill gedhe

    Tabung serat karbon twill dhiameter 3K twill gedhe

    • Brand: Hobi

    • Packaging: 102cm x 3cm x 7cm

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 5 Bag/Bags

    Tabung serat karbon twill dhiameter 3K twill gedhe Fitur tabung / pipa karbon: 1. Pambuka Tube Serat Karbon Octagonal 3K digawe saka serat karbon murni kanthi twill apik utawa nenun polos; Kasedhiya macem-macem warna lan ukuran (biasane 3K twill matte); Spesifikasi tabung serat karbon khusus sing disesuaikan ditampa,...

    Hubungi Saiki

  • Bagéan nglereni serat CNC 100% khusus CNC

    Bagéan nglereni serat CNC 100% khusus CNC

    • Brand: Hobi

    • Packaging: digawe

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Bagéan nglereni serat CNC 100% khusus CNC Product Product: Serat karbon minangka jinis kekuatan dhuwur lan serat modulus sing dhuwur kanthi luwih saka 95% konten karbon. Serat karbon yaiku fleksibel lan kaku kanthi kinerja mekanik sing luar biasa. Kekuwatan serat karbon kaping pirang-pirang yaiku baja. Bahan: Serat...

    Hubungi Saiki

  • OEM bagean CNC ngilangi produk serat karbon nyata

    OEM bagean CNC ngilangi produk serat karbon nyata

    • Brand: Hobi

    • Packaging: digawe

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    OEM bagean CNC ngilangi produk serat karbon nyata Product Product: Serat karbon minangka jinis kekuatan dhuwur lan serat modulus sing dhuwur kanthi luwih saka 95% konten karbon. Serat karbon yaiku fleksibel lan kaku kanthi kinerja mekanik sing luar biasa. Kekuwatan serat karbon kaping pirang-pirang yaiku baja. Bahan:...

    Hubungi Saiki

  • bagean dhuwur aksesoris nglereni serat karbon cnc

    bagean dhuwur aksesoris nglereni serat karbon cnc

    • Brand: Hobi

    • Packaging: digawe

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    bagean dhuwur aksesoris nglereni serat karbon cnc Product Product: Serat karbon minangka jinis kekuatan dhuwur lan serat modulus sing dhuwur kanthi luwih saka 95% konten karbon. Serat karbon yaiku fleksibel lan kaku kanthi kinerja mekanik sing luar biasa. Kekuwatan serat karbon kaping pirang-pirang yaiku baja. Bahan:...

    Hubungi Saiki

  • Lembar serat karbon karbon "X"

    Lembar serat karbon karbon "X"

    • Brand: Hobi

    • Packaging: digawe

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Lembar serat karbon karbon "X" Product Product: Serat karbon minangka jinis kekuatan dhuwur lan serat modulus sing dhuwur kanthi luwih saka 95% konten karbon. Serat karbon yaiku fleksibel lan kaku kanthi kinerja mekanik sing luar biasa. Kekuwatan serat karbon kaping pirang-pirang yaiku baja. Bahan: Serat...

    Hubungi Saiki

  • CNC nglereni serat karbon 3K

    CNC nglereni serat karbon 3K

    • Brand: Hobi

    • Packaging: digawe

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    CNC nglereni serat karbon 3K Product Product: Serat karbon minangka jinis kekuatan dhuwur lan serat modulus sing dhuwur kanthi luwih saka 95% konten karbon. Serat karbon yaiku fleksibel lan kaku kanthi kinerja mekanik sing luar biasa. Kekuwatan serat karbon kaping pirang-pirang yaiku baja. Bahan: Serat Karbon

    Hubungi Saiki

  • bentuk khusus lan ukuran karbon prepre sheet

    bentuk khusus lan ukuran karbon prepre sheet

    • Brand: Hobi

    • Packaging: digawe

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Layanan nglereni cnc kualitas paling apik Product Product: Serat karbon minangka jinis kekuatan dhuwur lan serat modulus sing dhuwur kanthi luwih saka 95% konten karbon. Serat karbon yaiku fleksibel lan kaku kanthi kinerja mekanik sing luar biasa. Kekuwatan serat karbon kaping pirang-pirang yaiku baja. Bahan: Serat...

    Hubungi Saiki

  • Serat prototipe serat karbon CNC kanthi cepet

    Serat prototipe serat karbon CNC kanthi cepet

    • Brand: Hobi

    • Packaging: digawe

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Serat prototipe serat karbon CNC kanthi cepet Product Product: Serat karbon minangka jinis kekuatan dhuwur lan serat modulus sing dhuwur kanthi luwih saka 95% konten karbon. Serat karbon yaiku fleksibel lan kaku kanthi kinerja mekanik sing luar biasa. Kekuwatan serat karbon kaping pirang-pirang yaiku baja. Bahan:...

    Hubungi Saiki

  • 100% tabung serat karbon selaras 100%

    100% tabung serat karbon selaras 100%

    • Brand: Hobi

    • Packaging: 102cm x 3cm x 7cm

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 5 Bag/Bags

    100% tabung serat karbon selaras 100% Fitur tabung / pipa karbon: 1. Pambuka Tube Serat Karbon Octagonal 3K digawe saka serat karbon murni kanthi twill apik utawa nenun polos; Kasedhiya macem-macem warna lan ukuran (biasane 3K twill matte); Spesifikasi tabung serat karbon khusus sing disesuaikan ditampa, kaya Outer...

    Hubungi Saiki

  • 3k sheet serat karbon karbon twill kosong

    3k sheet serat karbon karbon twill kosong

    • Brand: Hobi

    • Packaging: digawe

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    3k sheet serat karbon karbon twill kosong Product Product: Serat karbon minangka jinis kekuatan dhuwur lan serat modulus sing dhuwur kanthi luwih saka 95% konten karbon. Serat karbon yaiku fleksibel lan kaku kanthi kinerja mekanik sing luar biasa. Kekuwatan serat karbon kaping pirang-pirang yaiku baja. Bahan: Serat...

    Hubungi Saiki

  • Panel serat karbon berkualitas tinggi

    Panel serat karbon berkualitas tinggi

    • Brand: Hobi

    • Packaging: digawe

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Panel serat karbon berkualitas tinggi Product Product: Serat karbon minangka jinis kekuatan dhuwur lan serat modulus sing dhuwur kanthi luwih saka 95% konten karbon. Serat karbon yaiku fleksibel lan kaku kanthi kinerja mekanik sing luar biasa. Kekuwatan serat karbon kaping pirang-pirang yaiku baja. Bahan: Serat Karbon...

    Hubungi Saiki

  • Gratis pengiriman lempung serat serat karbon

    Gratis pengiriman lempung serat serat karbon

    • Brand: Hobi

    • Packaging: digawe

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Gratis pengiriman lempung serat serat karbon Product Product: Serat karbon minangka jinis kekuatan dhuwur lan serat modulus sing dhuwur kanthi luwih saka 95% konten karbon. Serat karbon yaiku fleksibel lan kaku kanthi kinerja mekanik sing luar biasa. Kekuwatan serat karbon kaping pirang-pirang yaiku baja. Bahan: Serat...

    Hubungi Saiki

  • Lembar Serat 100% Carbon Serat Kanggo Nglereni CNC

    Lembar Serat 100% Carbon Serat Kanggo Nglereni CNC

    • Brand: Hobi

    • Packaging: digawe

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Lembar Serat 100% Carbon Serat Kanggo Nglereni CNC Product Product: Serat karbon minangka jinis kekuatan dhuwur lan serat modulus sing dhuwur kanthi luwih saka 95% konten karbon. Serat karbon yaiku fleksibel lan kaku kanthi kinerja mekanik sing luar biasa. Kekuwatan serat karbon kaping pirang-pirang yaiku baja. Bahan:...

    Hubungi Saiki

  • Bagean Piranti Serat Karbon 3K

    Bagean Piranti Serat Karbon 3K

    • Brand: Hobi

    • Packaging: digawe

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Bagean Piranti Serat Karbon 3K Product Product: Serat karbon minangka jinis kekuatan dhuwur lan serat modulus sing dhuwur kanthi luwih saka 95% konten karbon. Serat karbon yaiku fleksibel lan kaku kanthi kinerja mekanik sing luar biasa. Kekuwatan serat karbon kaping pirang-pirang yaiku baja. Bahan: Serat Karbon

    Hubungi Saiki

  • Kekuwatan kenceng panel serat serat 3k 2mm

    Kekuwatan kenceng panel serat serat 3k 2mm

    • Brand: Hobi

    • Packaging: digawe

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Kekuwatan kenceng panel serat serat 3k 2mm Product Product: Serat karbon minangka jinis kekuatan dhuwur lan serat modulus sing dhuwur kanthi luwih saka 95% konten karbon. Serat karbon yaiku fleksibel lan kaku kanthi kinerja mekanik sing luar biasa. Kekuwatan serat karbon kaping pirang-pirang yaiku baja. Bahan: Serat...

    Hubungi Saiki

  • Lembar papan serat serat karbon tahan tahan panjang

    Lembar papan serat serat karbon tahan tahan panjang

    • Brand: Hobi

    • Packaging: digawe

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Lembar papan serat serat karbon tahan tahan panjang Product Product: Serat karbon minangka jinis kekuatan dhuwur lan serat modulus sing dhuwur kanthi luwih saka 95% konten karbon. Serat karbon yaiku fleksibel lan kaku kanthi kinerja mekanik sing luar biasa. Kekuwatan serat karbon kaping pirang-pirang yaiku baja....

    Hubungi Saiki

  • Bagéan Serat Karbon Karat Super UAV

    Bagéan Serat Karbon Karat Super UAV

    • Brand: Hobi

    • Packaging: digawe

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Bagéan Serat Karbon Karat Super UAV Product Product: Serat karbon minangka jinis kekuatan dhuwur lan serat modulus sing dhuwur kanthi luwih saka 95% konten karbon. Serat karbon yaiku fleksibel lan kaku kanthi kinerja mekanik sing luar biasa. Kekuwatan serat karbon kaping pirang-pirang yaiku baja. Bahan: Serat Karbon...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki