Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Lembaran Serat Karbon - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Lembaran Serat Karbon)

  • Lembar Serangan Karangan 4.0x400x500mm

    Lembar Serangan Karangan 4.0x400x500mm

    • Brand: hobi

    • Packaging: tas plastik lan kothak karton

    • Kemampuan Supply: 10000piecs/month

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Lembar Serangan Karangan 4.0x400x500mm 4.0x400x500mm Carbon Serat Lembar X Frames yaiku lingkungan, entheng, bledug, awet, anti-karat, kaku kanthi kekuatan sing dhuwur banget lan konduktivitas sing apik, fines lan lancar ing permukaan. Produk Froks Serat Serat Xxxx4x500x digawe kanthi teknik penggulungan filamen, cara...

    Hubungi Saiki

  • Lembar Serat Karat Nyata Motong nganti Ukuran

    Lembar Serat Karat Nyata Motong nganti Ukuran

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 30 Piece/Pieces

    Lembar Serat Karat Nyata Motong nganti Ukuran Layanan nglereni cnc 1.0x400x500mm kanggo lembar serat karbon drone kanthi kekuwatan bobot tenanan sing dhuwur, sing digunakake kanggo bagean helikopter model lan pasar hobi. Babagan struktur lembaran serat karbon, layanan nglereni cnc 1.0x400x500mm kanggo lembar serat...

    Hubungi Saiki

  • Lembaran Serat Karbon Karat Murni 3K kanggo Multi-rotors

    Lembaran Serat Karbon Karat Murni 3K kanggo Multi-rotors

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 30 Piece/Pieces

    Lembaran Serat Karbon Murni 3K Digunakake kanggo Multi-rotors Lembar Serat Karat Serat 3K kanggo Multi-rotorst bisa nggunakake kekuatan serat karbon lan modulus elastis, ing konstruksi kasebut bisa ngilangi tataran pengobatan resin kain residratan serat karbon, nggunakake efisiensi sing gampang, konstruksi gampang....

    Hubungi Saiki

  • Lembar serat karbon 0.3x250x400

    Lembar serat karbon 0.3x250x400

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Lembar serat karbon 0.3x250x400 Kekuwatan teknis sing kuwat, kanthi peralatan profesional lan teknologi produksi sing misuwur, yaiku: serat karbon, kain aramid, kain campuran. Model macem-macem model, struktur kain, kekandelan, bobot lan paramèter liyane, miturut syarat pangguna. Lembar serat serat 0.3x250x400 adol...

    Hubungi Saiki

  • UAV 1.0x250x400mm UAV dirajut lembar serat karbon sing lengkap

    UAV 1.0x250x400mm UAV dirajut lembar serat karbon sing lengkap

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    UAV 1.0x250x400mm UAV dirajut lembar serat karbon sing lengkap UAV 1.0x250x400mm ditenunake serat lembar serat karbon: serat karbon dikuatake lembaran siji arah, proses ngecor yaiku serat karbon sing diresapi serat sawise ngobati ing cetakan lan berterusan. UAV 1.0x250x400mm ditenun lembaran serat karbon sing akeh...

    Hubungi Saiki

  • Rega rega 3,5x250x400 tenunan serat karbon lengkap

    Rega rega 3,5x250x400 tenunan serat karbon lengkap

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Rega rega 3,5x250x400 tenunan serat karbon lengkap Rega lembar serat serat karbon kanthi 3,5x250x400 ditenun dening serat / filamen serat karbon. Umumé, kain bisa dipérang dadi Uni-arah lan loro arah miturut jinis nenun, lan tenun kosong lan twill minangka jinis tenun biologis sing biasa. Saliyane, rega lembar serat...

    Hubungi Saiki

  • Lisènsi lisènsi serat serat karbon 4.5x250x400mm

    Lisènsi lisènsi serat serat karbon 4.5x250x400mm

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Lisènsi lisènsi serat serat karbon 4.5x250x400mm Masa Depan lisènsi kerangka serat karbon 4.5x250x400mm: Stiffer, luwih kuat, lan luwih entheng tinimbang baja lan aluminium, 4,5250x400mm kerangka lisènsi serat karbon karbon nggarap mukjijat kanggo nguatake bahan lan ngangkat industri kanggo tingkat anyar kinerja....

    Hubungi Saiki

  • Carbon Serat Serat 2.0mm

    Carbon Serat Serat 2.0mm

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Carbon Serat Serat 2.0mm Babagan struktur lembaran serat karbon 2mm sing ukurane diy, bisa digawe dadi serat karbon murni utawa inti serat kaca kanthi permukaan serat karbon, ketebalan antara 0.2mm nganti 50mm, ketebalan lan ukuran sing disesuaikan.Recentl taun, 2mm lembar serat karbon dipotong kanthi ukuran Diy dadi...

    Hubungi Saiki

  • Carbon Serat Serat Laser

    Carbon Serat Serat Laser

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Carbon Serat Serat Laser Babagan struktur lembaran serat karbon kanggo layanan mobil pemotong 2mm, bisa digawe dadi serat karbon murni utawa inti serat kaca kanthi permukaan serat karbon, ketebalan antara 0.2mm nganti 50mm, ketebalan lan ukuran sing disesuaikan.Recentl taun, Lembar serat karbon kanggo mobil hood...

    Hubungi Saiki

  • X pigura DIY Motong Lembar Kaca Karbon

    X pigura DIY Motong Lembar Kaca Karbon

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    X pigura DIY Motong Lembar Kaca Karbon X pigura DIY Potong Kaca Karbon DIY yaiku lingkungan, entheng, bledug, awet, anti-karat, kaku kanthi kekuatan sing dhuwur banget lan konduktivitas sing apik, rampung lan gampang rampung ing permukaan. X pigura produk Lembar Kaca Karibut DIY DIY digawe karo teknik penggulungan...

    Hubungi Saiki

  • Lembar Serat Karat T700 3K

    Lembar Serat Karat T700 3K

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Lembar Serat Karat T700 3K T700S minangka kekuatan tegangan paling dhuwur, serat karbon modulus standar sing kasedhiya ing industri kasebut. Serat karbon modulus standar kasedhiya ing ukuran gulung saka 1K nganti 24K. 3K diakui minangka permukaan sing paling alus kanggo pigura fpv. Simpenan normal sheet kita kalebu...

    Hubungi Saiki

  • Plato Serat Karat Serat 3-isotropik

    Plato Serat Karat Serat 3-isotropik

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Plato Serat Karat Serat 3-isotropik Struktur piring serat karbon Quasi-isotrop yaiku pigura jinis X sing paling cocog. Bakal kuwat saka lembaran serat karbon normal. Bingkai X duwe stabilitas paling apik nalika penerbangan. Biasane kita nyedhiyakake 3.0mm lan ketebalan 4.0mm lembaran serat karbon quasi-isotropik....

    Hubungi Saiki

  • Lembar Serat Karat Serat 3K kanggo Ukuran

    Lembar Serat Karat Serat 3K kanggo Ukuran

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 30 Piece/Pieces

    Lembar Serat Karat Serat 3K kanggo Ukuran Layanan nglereni cnc 1.0x400x500mm kanggo lembar serat karbon drone kanthi kekuwatan bobot tenanan sing dhuwur, sing digunakake kanggo bagean helikopter model lan pasar hobi. Babagan struktur lembaran serat karbon, layanan nglereni cnc 1.0x400x500mm kanggo lembar serat karbon...

    Hubungi Saiki

  • Lembar Serat 3K Carbon for sale

    Lembar Serat 3K Carbon for sale

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Lembar Serat 3K Carbon for sale Babagan struktur lembaran serat karbon 2mm sing ukurane diy, bisa digawe dadi serat karbon murni utawa inti serat kaca kanthi permukaan serat karbon, ketebalan antara 0.2mm nganti 50mm, ketebalan lan ukuran sing disesuaikan.Recentl taun, 2mm lembar serat karbon dipotong kanthi ukuran...

    Hubungi Saiki

  • Lembar serat karbon karbon 3K twill for sale

    Lembar serat karbon karbon 3K twill for sale

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Lembar serat karbon karbon 3K twill for sale Babagan struktur lembaran serat karbon 2mm sing ukurane diy, bisa digawe dadi serat karbon murni utawa inti serat kaca kanthi permukaan serat karbon, ketebalan antara 0.2mm nganti 50mm, ketebalan lan ukuran sing disesuaikan.Recentl taun, 2mm lembar serat karbon dipotong...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Pemotong Mesin CNC kanggo Lembar Serat Karbon

    Mesin Pemotong Mesin CNC kanggo Lembar Serat Karbon

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Lembar Serat 3K Carbon for sale Kita ndhukung lembaran serat karbon lengkap, lembaran kaca karbon, Lembar Serat G10, lembar karbon warna, kabeh lapisan karbon 3k, lembar karbon quasi-isotropik. Kita duwe akeh Carbon Sheets ing saham, ndhukung layanan Motong Mesin CNC . Yen sampeyan duwe panjaluk ing CNC Carbon Fiber...

    Hubungi Saiki

  • Lembar Serat Karibet sing nyerep Swara kanggo gitar

    Lembar Serat Karibet sing nyerep Swara kanggo gitar

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Lembar Serat Karibet sing nyerep Swara kanggo gitar Babagan struktur lembaran serat karbon 2mm sing ukurane diy, bisa digawe dadi serat karbon murni utawa inti serat kaca kanthi permukaan serat karbon, ketebalan antara 0.2mm nganti 50mm, ketebalan lan ukuran sing disesuaikan.Recentl taun, 2mm lembar serat karbon...

    Hubungi Saiki

  • Lembar Serat Karat Serat 3k kanggo nglereni

    Lembar Serat Karat Serat 3k kanggo nglereni

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Lembar Serat Karat Serat 3k kanggo nglereni Babagan struktur lembaran serat karbon 2mm sing ukurane Diy, bisa digawe dadi serat karbon murni utawa inti serat kaca kanthi permukaan serat karbon, ketebalan saka 0,2mm nganti 50mm, ketebalan lan ukuran sing disedhiyakake kasedhiya. Paling taun, lembar serat 2mm dipotong...

    Hubungi Saiki

  • CNC nglereni piring serat 3K kanggo drone

    CNC nglereni piring serat 3K kanggo drone

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    CNC nglereni piring serat karbon 3K 100% kanggo drone Plat serat karbon CNC minangka bahan serat anyar kanthi kekuwatan dhuwur lan serat modulus dhuwur sing ngemot luwih saka 95% karbon. Serat karbon duwe akeh sifat sing apik, kekuatan sumbu serat karbon lan modulus sing dhuwur, kurang Kapadhetan, kinerja dhuwur, ora...

    Hubungi Saiki

  • Precisen cnc nglereni piring serat karbon kanggo Drone

    Precisen cnc nglereni piring serat karbon kanggo Drone

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Precisen cnc nglereni piring serat karbon kanggo Drone Preisen cnc nglereni piring serat karbon , Ukuran standar saham yaiku 400x500mm, ukuran ukuran khusus lan layanan CNC uga apik kanggo kita. kita nyediakake ukuran ukuran UAV sing ditenun kabeh lembar kaca kanggo panel sing dipotong, uga bagian machined CNC kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Layanan nglereni lembaran serat karbon twill matriks 3K

    Layanan nglereni lembaran serat karbon twill matriks 3K

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Layanan nglereni lembaran serat karbon twill matriks 3K Iki minangka Lembar Serat Karbon Serat , lan potongan lembar serat karbon CNC sing paling populer ing antarane bahan serat karbon. 0/90 derajat lan tata letak 0/45 / -45 / 90 derajat (quasi-isotropic) kasedhiya. Amarga bobot entheng, papan serat karbon kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Lembar Serangan Karbon Serat 3K UD

    Lembar Serangan Karbon Serat 3K UD

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Lembar Serangan Karbon Serat 3K UD Layanan Motong Serat Karat CNC digunakake ing kabeh jinis aksesoris logam, barang kulit, pena, notebook, perhiasan, perabotan lan hiasan permukaan liyane. Peralatan olahraga dhuwur lan dekorasi permukaan ndadekake populer. Kita nyengkuyung Lembar Serat Karbon Carbon, Lembar Kaca...

    Hubungi Saiki

  • CNC nglereni sheet serat karbon 3K

    CNC nglereni sheet serat karbon 3K

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    CNC nglereni sheet serat karbon 3K Lembar Serat Karbon yaiku kekuatan dhuwur lan bobote abot banget. Kain komposit sing paling umum digunakake karo kabeh aplikasi ing industri, kayata aplikasi rumah tangga, mesin, aeroangkasa, ruang angkasa lan aplikasi teknologi tinggi liyane. Lembar Serat Carbon duwe teknologi...

    Hubungi Saiki

  • lembaran serat karbon kanggo pesawat RC

    lembaran serat karbon kanggo pesawat RC

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    sepotong serat karbon kanggo RC pla ne Proses Motong Serat Karbon karbon duwe sinker lan chamfer, luwih apik bagean karbon, nambah estetika drone. Keuntungan Serat Karbon : 1. Dhuwure dhuwur, bobot entheng 2. tahan karat, umur dawa digunakake 3. Gamelan, matt Rampung, rampung nggilap 4. Pabrik adol kanthi langsung,...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan