Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Lembar Serat Karbon - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Lembar Serat Karbon)

  • Bobot Coklat Karet Serat 3K

    Bobot Coklat Karet Serat 3K

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Bobot Coklat Karet Serat 3K Lembar serat karbon minangka produk arus lingkungan sing ramah lingkungan utama, digawe saka kain serat karbon lan damar epoksi. Kerajinan kasebut nggawe prepreg saka kain lan epoksi, banjur nggunakake cetakan kanggo mbentuk. Lembar Serat Cnc Carbon Serat digunakake ing drone DIY, akeh...

    Hubungi Saiki

  • Frame Lembar Serat Karangan Serat 3.0x400x500mm kanggo Drone RC

    Frame Lembar Serat Karangan Serat 3.0x400x500mm kanggo Drone RC

    • Brand: hobi

    • Packaging: tas plastik lan kothak karton

    • Kemampuan Supply: 10000piecs/month

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pigura Serat Karbon Serat 3.0x400x500mm kanggo CNC Cutting Kita 3.0x400x500mm Carbon Fiber Sheet Frame kanggo mbengung RC duwe becik lumahing matte 3K twill. Plat serat 1k, 1.5k, 3k uga ok, sing adhedhasar kebutuhan sampeyan. Ukuran standar sampeyan yaiku 200x250mm, 200x300mm, 250x400mm, 400x500mm lan...

    Hubungi Saiki

  • Lembar Serangan Karangan 4.0x400x500mm

    Lembar Serangan Karangan 4.0x400x500mm

    • Brand: hobi

    • Packaging: tas plastik lan kothak karton

    • Kemampuan Supply: 10000piecs/month

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Lembar Serangan Karangan 4.0x400x500mm 4.0x400x500mm Carbon Serat Lembar X Frames yaiku lingkungan, entheng, bledug, awet, anti-karat, kaku kanthi kekuatan sing dhuwur banget lan konduktivitas sing apik, fines lan lancar ing permukaan. Produk Froks Serat Serat Xxxx4x500x digawe kanthi teknik penggulungan filamen, cara...

    Hubungi Saiki

  • Frame Lembar Serat Karangan Serat 2.0x400x500mm kanggo Motong CNC

    Frame Lembar Serat Karangan Serat 2.0x400x500mm kanggo Motong CNC

    • Brand: hobi

    • Packaging: tas plastik lan kothak karton

    • Kemampuan Supply: 10000piecs/month

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pigura Serat Karbon Serat 2.0x400x500mm kanggo CNC Cutting Iki lembar serat karbon murni, Lembar Lembar Serat Karat Serat 2.0x400x500mm kanggo Motong CNC paling populer ing bahan serat karbon. Kaloro layout 0/90 lan 0/45 / -45 / 90 derajat (Quasi-isotropic) kasedhiya. Amarga bobot entheng, Frame Lembar Serat Karbon...

    Hubungi Saiki

  • 3K 400mm * 500mm Plate Serat Plate Karbon Matte Lengkap

    3K 400mm * 500mm Plate Serat Plate Karbon Matte Lengkap

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 30 Piece/Pieces

    Lembar Serat Karangan Serat 3.0x400x500mm 3K 400mm * 500mm Plate Serat Plate Matte Glossy digunakake ing: Aerospace, Disambungake Pertahanan, peralatan medis, loyo dhuwur, barang olahraga, pasokan rekreasi, telekomunikasi, pemanasan listrik, manufaktur mesin lan lapangan liyane. Kayata: pesawat, radom, roket, mobil,...

    Hubungi Saiki

  • Lembar Serat Karat Nyata Motong nganti Ukuran

    Lembar Serat Karat Nyata Motong nganti Ukuran

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 30 Piece/Pieces

    Lembar Serat Karat Nyata Motong nganti Ukuran Layanan nglereni cnc 1.0x400x500mm kanggo lembar serat karbon drone kanthi kekuwatan bobot tenanan sing dhuwur, sing digunakake kanggo bagean helikopter model lan pasar hobi. Babagan struktur lembaran serat karbon, layanan nglereni cnc 1.0x400x500mm kanggo lembar serat...

    Hubungi Saiki

  • 5.0x400x500mm Aplikasi Lapisan serat karbon sing ditenunake

    5.0x400x500mm Aplikasi Lapisan serat karbon sing ditenunake

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Layanan nglereni 5.0x400x500mm cnc kanggo lembar serat karbon drone Kita prondhisi manawa aplikasi Lampu serat karbon sing didominasi 5.0x400x500mm kanthi wiyar digunakake ing UAV, mobil RC, koleksi mewah, kursi rodha, Guitar lan Olahraga. Babagan struktur saka lembar serat karbon sing didunungi 5.0x400x500mm , bisa...

    Hubungi Saiki

  • 6.0mm 100% Lembar Serat Karbon karbon 3K Lumahing

    6.0mm 100% Lembar Serat Karbon karbon 3K Lumahing

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    6.0mm 100% Lembar Serat Karbon karbon 3K Lumahing 6.0mm 100% Lembar Serat Karbon 3K lumahing digunakake kanthi macem-macem jinis aksesoris logam, barang kulit, pena, notebook, perhiasan, perabotan lan hiasan permukaan liyane. Peralatan olahraga dhuwur lan dekorasi permukaan ndadekake populer. 6.0mm 100% Lembar Karbon...

    Hubungi Saiki

  • Bagéan Drone Serat Serat 7.0x400x500mm

    Bagéan Drone Serat Serat 7.0x400x500mm

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Bagéan Drone Serat Serat 7.0x400x500mm Kita prondi karo bagean Drum Fibri Serat 7.0x400x500mm kanthi digunakake ing UAV, mobil RC, koleksi mewah, kursi rodha, Guitar lan Olahraga. Pelanggan kalebu produsen kursi rodha Top, Produsen bunder salju paling gedhe, perusahaan desainer UAV sing unggul, perusahaan alat musik...

    Hubungi Saiki

  • Lembaran Serat Karbon Karat Murni 3K kanggo Multi-rotors

    Lembaran Serat Karbon Karat Murni 3K kanggo Multi-rotors

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 30 Piece/Pieces

    Lembaran Serat Karbon Murni 3K Digunakake kanggo Multi-rotors Lembar Serat Karat Serat 3K kanggo Multi-rotorst bisa nggunakake kekuatan serat karbon lan modulus elastis, ing konstruksi kasebut bisa ngilangi tataran pengobatan resin kain residratan serat karbon, nggunakake efisiensi sing gampang, konstruksi gampang....

    Hubungi Saiki

  • Lembar serat karpet 0.3x400x500 kanggo dekorasi

    Lembar serat karpet 0.3x400x500 kanggo dekorasi

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Lembar serat karbet 0.3x400x500 kanggo dekorasi Lembar serat karat 0.3x400x500 kanggo dekorasi digunakake ing: Aerospace, Pengambilan Pertahanan, peralatan medis, looms dhuwur, barang olahraga, pasokan rekreasi, telekomunikasi, pemanasan listrik, manufaktur mesin lan lapangan liyane. Kayata: pesawat, radom, roket,...

    Hubungi Saiki

  • Lembar serat karbon 0.3x250x400

    Lembar serat karbon 0.3x250x400

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Lembar serat karbon 0.3x250x400 Kekuwatan teknis sing kuwat, kanthi peralatan profesional lan teknologi produksi sing misuwur, yaiku: serat karbon, kain aramid, kain campuran. Model macem-macem model, struktur kain, kekandelan, bobot lan paramèter liyane, miturut syarat pangguna. Lembar serat serat 0.3x250x400 adol...

    Hubungi Saiki

  • Kuat kekuatan kebak 25mm tabung serat karbon mlengkung

    Kuat kekuatan kebak 25mm tabung serat karbon mlengkung

    • Brand: hobi

    • Packaging: 102cmx5cmx7cm

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Tanduran serat karbon mlengkung 100% sing dhuwur 25% Fitur tabung / pipa karbon: Tabung serat karbon, Plato Serat Karbon, Bagean sing awujud Sapecial Lembar serat karbon minangka lembaran komposit matriks serat serat karbon. Kinerja lan karateristik: Dhuwur kekuatan, bobot entheng, bobote mung 1/5 baja. Rintangan...

    Hubungi Saiki

  • Rega lembar serat 0.5X250X450mm kanggo UAV

    Rega lembar serat 0.5X250X450mm kanggo UAV

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    0.5X250X450mm Lembar Lembar Bahan karbon kanggo UAV Harga lembar serat 0.5X250X450mm kanggo UAV digunakake kanthi akeh jinis aksesoris logam, barang kulit, pena, notebook, perhiasan, perabotan lan hiasan permukaan liyane. Peralatan olahraga dhuwur lan dekorasi permukaan ndadekake populer. Plat liyane: Lembar Serat...

    Hubungi Saiki

  • UAV 1.0x250x400mm UAV dirajut lembar serat karbon sing lengkap

    UAV 1.0x250x400mm UAV dirajut lembar serat karbon sing lengkap

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    UAV 1.0x250x400mm UAV dirajut lembar serat karbon sing lengkap UAV 1.0x250x400mm ditenunake serat lembar serat karbon: serat karbon dikuatake lembaran siji arah, proses ngecor yaiku serat karbon sing diresapi serat sawise ngobati ing cetakan lan berterusan. UAV 1.0x250x400mm ditenun lembaran serat karbon sing akeh...

    Hubungi Saiki

  • 1,5x250x400mm twill matte serat karbon CNC nglereni

    1,5x250x400mm twill matte serat karbon CNC nglereni

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    1,5x250x400mm twill matte serat karbon CNC nglereni 1,5x250x400mm twill matte serat karbon karbon nglereni bisa digawe menyang serat karbon murni utawa inti serat kaca kanthi permukaan serat karbon, ukuran ketebalan saka 0.2mm nganti 50mm, ketebalan lan ukuran sing kasedhiya. Ngadeg solusi lengkap, kita nyedhiyakake...

    Hubungi Saiki

  • 2.0x250x400mm Lembar serat ndhuwur serat karbon

    2.0x250x400mm Lembar serat ndhuwur serat karbon

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    2.0x250x400mm Lembar serat ndhuwur serat karbon Kekandelan antara 0.2mm nganti 50mm, ketebalan lan ukuran sing disesuaikan kasedhiya kanggo kita. Lembar serat karbon ing ndhuwur 2.0x250x400mm duwe kekuatan dhuwur, bobot entheng, kanthi tampilan sing cerah lan jelas, digunakake kanggo bagean helikopter model lan pasar...

    Hubungi Saiki

  • 2,5x250x400mm X pigura sheet sheet karbon karbon

    2,5x250x400mm X pigura sheet sheet karbon karbon

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    2,5x250x400mm X pigura sheet sheet karbon karbon 2,5x250x400mm X pigura sheet serat karbon Lengan, lingkungan, entheng, bledug, awet, anti-karat, kaku kanthi kekuwatan sing dhuwur banget lan konduktivitas sing apik, rampung lan gampang rampung ing permukaan. 2,5x250x400mm X pigura lembar serat karbon lengen digawe...

    Hubungi Saiki

  • Pigura sisih lempung serat karbon 3.0x250x400mm

    Pigura sisih lempung serat karbon 3.0x250x400mm

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Pigura sisih lempung serat karbon 3.0x250x400mm Lembar serat serat sampingan 3.0x250x400mm duwe kekuatan dhuwur, bobot entheng, kanthi penampilan sing cerah lan jelas, digunakake kanggo bagean helikopter model lan pasar hobi. Kita rumangsa yen komposit kita digunakake ing UAV, mobil RC, koleksi mewah, kursi rodha,...

    Hubungi Saiki

  • Rega rega 3,5x250x400 tenunan serat karbon lengkap

    Rega rega 3,5x250x400 tenunan serat karbon lengkap

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Rega rega 3,5x250x400 tenunan serat karbon lengkap Rega lembar serat serat karbon kanthi 3,5x250x400 ditenun dening serat / filamen serat karbon. Umumé, kain bisa dipérang dadi Uni-arah lan loro arah miturut jinis nenun, lan tenun kosong lan twill minangka jinis tenun biologis sing biasa. Saliyane, rega lembar serat...

    Hubungi Saiki

  • Lembar serat werni serat 4.0x250x400mm

    Lembar serat werni serat 4.0x250x400mm

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Lembar serat werni serat 4.0x250x400mm Lembar serat wesi serat 4.0x250x400mm serat ditenun nganggo serat / filamen serat karbon. Umumé, kain bisa dipérang dadi Uni-arah lan loro arah miturut jinis nenun, lan tenun kosong lan twill minangka jinis tenun biologis sing biasa. Jejere, kain bisa dipérang dadi pirang-pirang...

    Hubungi Saiki

  • Lisènsi lisènsi serat serat karbon 4.5x250x400mm

    Lisènsi lisènsi serat serat karbon 4.5x250x400mm

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Lisènsi lisènsi serat serat karbon 4.5x250x400mm Masa Depan lisènsi kerangka serat karbon 4.5x250x400mm: Stiffer, luwih kuat, lan luwih entheng tinimbang baja lan aluminium, 4,5250x400mm kerangka lisènsi serat karbon karbon nggarap mukjijat kanggo nguatake bahan lan ngangkat industri kanggo tingkat anyar kinerja....

    Hubungi Saiki

  • 5.0x250x400mm mesin sheet nglereni serat karbon khusus

    5.0x250x400mm mesin sheet nglereni serat karbon khusus

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    5.0x250x400mm tenunan pigura sheet serat karbon Mesin pemotong khusus 5.0x250x400mm kanthi lembar serat karbon sing akeh duwe kauntungan, Stiffer, luwih kuat, lan luwih entheng tinimbang baja lan aluminium, serat karbon nggarap mukjijat kanggo nguatake bahan lan ngangkat industri kanggo tingkat prestasi sing paling...

    Hubungi Saiki

  • Rega Lembar Karbon Gelombang CNC 3K

    Rega Lembar Karbon Gelombang CNC 3K

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Harga rega sheet serat serat 5.0x250x400 Regane Lembar Serat Karbet CNC 3K yaiku lingkungan, entheng, bledug, awet, anti-karat, kaku kanthi kekuwatan banget lan konduktivitas sing apik, fines lan lancar ing permukaan. Produk Rega Lembar Karbon Gelombang CNC 3K digawe kanthi teknik penggulungan filamen, metode bungkus...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan