Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Lembar Karbon Serat - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Lembar Karbon Serat)

  • 6.0mm 100% Lembar Serat Karbon karbon 3K Lumahing

    6.0mm 100% Lembar Serat Karbon karbon 3K Lumahing

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    6.0mm 100% Lembar Serat Karbon karbon 3K Lumahing 6.0mm 100% Lembar Serat Karbon 3K lumahing digunakake kanthi macem-macem jinis aksesoris logam, barang kulit, pena, notebook, perhiasan, perabotan lan hiasan permukaan liyane. Peralatan olahraga dhuwur lan dekorasi permukaan ndadekake populer. 6.0mm 100% Lembar Karbon...

    Hubungi Saiki

  • Rega Lembar Karbon Gelombang CNC 3K

    Rega Lembar Karbon Gelombang CNC 3K

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Harga rega sheet serat serat 5.0x250x400 Regane Lembar Serat Karbet CNC 3K yaiku lingkungan, entheng, bledug, awet, anti-karat, kaku kanthi kekuwatan banget lan konduktivitas sing apik, fines lan lancar ing permukaan. Produk Rega Lembar Karbon Gelombang CNC 3K digawe kanthi teknik penggulungan filamen, metode bungkus...

    Hubungi Saiki

  • Konstruksi lembaran serat karbon Hobbycarbon Amazon

    Konstruksi lembaran serat karbon Hobbycarbon Amazon

    • Brand: Hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Konstruksi lembaran serat karbon Hobbycarbon Amazon Babagan Lembar Serat Karbon Lengkap, saya kuwat lan luwih entheng. Pangobatan serat karbon twill serat ndadekake produk banget tekstur. Saliyane saka keuntungan saka atose, serat karbon uga tahan nganggo, entheng lan adhem. Biasane kita kekandelan saka 0.3mm nganti...

    Hubungi Saiki

  • Kekandelan saka 0,3mm nganti 13,00mm lembar serat karbon

    Kekandelan saka 0,3mm nganti 13,00mm lembar serat karbon

    • Brand: Hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Kekandelan saka 0,3mm nganti 13.00mm lembar serat karbon kanggo bagean penerbangan Babagan Lembar Serat Karbon Lengkap, saya kuwat lan luwih entheng. Lembar serat karbon bisa digunakake kanggo ngganti utawa ngganti aluminium utawa piring baja ing macem-macem proyek. Sifat mekanik sing unggul ateges piring saka bobot...

    Hubungi Saiki

  • 100% lumahing Lembar Karbon Serat 3K

    100% lumahing Lembar Karbon Serat 3K

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    100% lumahing Lembar Karbon Serat 3K Aplikasi biasa plate karbon 3K yaiku kanggo FPV, UAV lan RC. Amarga entheng lan stabilitas, akeh pelanggan milih piring serat karbon kanggo ngganti piring liyane (Lembar Kaca Serat G10. Lembar Kaca Gelas). Product Product: Item No.:HCF030 Bahan: Serat Karbon 3K Kekandelan: 2.5mm...

    Hubungi Saiki

  • Werna Plat Lisensi Plum Plarida Plum F Sport

    Werna Plat Lisensi Plum Plarida Plum F Sport

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Werna Plat Lisensi Plum Plarida Plum F Sport Umumé, wong seneng nggunakake piring karbon serat. Lan kita bisa nyedhiyani pigura plate lisensi karbon warna-warni. Product Product: Item No.:HCF001 Bahan: Serat Karbon 3K Kekandelan: 0.5-7.mm warna: warna biasa ireng (warna liyane ora apik kanggo kita) Ukuran: 250x400mm...

    Hubungi Saiki

  • Lembar Efek Karat Serat 250x400mm kekandelan 7.0mm

    Lembar Efek Karat Serat 250x400mm kekandelan 7.0mm

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Lembar Efek Karat Serat 250x400mm kekandelan 7.0mm Lembar serat serat ketumpangan 7.0mm bisa digunakake kanggo tes. Lembar karbon serat jinis iki biasane kanggo uji industri. Product Product: Item No.:HCF037 Bahan: Serat Karbon 3K Kekandelan: 7.0mm warna: warna biasa ireng (warna liyane ora apik kanggo kita) Ukuran:...

    Hubungi Saiki

  • Lembar Serat Karat Pabrik Fleksibel

    Lembar Serat Karat Pabrik Fleksibel

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Lembar Serat Karat Pabrik Fleksibel Biasane kita pengin nggunakake sheet serat karbon 400x500mm. Bisa digunakake kanggo drone, FPV, RC. Product Product: Item No.:HCF004 Bahan: Serat Karbon 3K Kekandelan: 1.0mm warna: warna biasa ireng (warna liyane ora apik kanggo kita) Ukuran: 400x500mm (layanan nglereni cnc uga...

    Hubungi Saiki

  • Lembar Karbon Serat Popular

    Lembar Karbon Serat Popular

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Lembar Karbon Serat Popular Piring kasebut kira-kira ketebalan 3.0mm. Kekandelan liyane uga ora apa-apa. Product Product: Item No.:HCF008 Bahan: Serat Karbon 3K Kekandelan: 3.0mm warna: warna biasa ireng (warna liyane ora apik kanggo kita) Ukuran: 400x500mm (layanan nglereni cnc uga kasedhiya) Rampung: matte utawa...

    Hubungi Saiki

  • Lembar Serat Karbon Tipe Australia

    Lembar Serat Karbon Tipe Australia

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Celengan Serat Karbon 500x600mm Tipe Australia Biasane kita bakal nyedhiyakake lembar serat karbon lan uga layanan nglereni CNC. Plat kita digawe saka serat karbon kebak 3k. Cahya stabil lan stabil kanggo drone. Lembar karbon serat jinis iki mung ketebalan 0.3mm. Mangkono, banget tipis kanggo dipotong. Lan yen...

    Hubungi Saiki

  • Lembar Karbon Serat Digunakake ing Mesir

    Lembar Karbon Serat Digunakake ing Mesir

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Lembar Karbon Serat Digunakake ing Mesir Iku jenis piring serat karbon 500x600mm. Lan bakal dadi twill utawa kosong rampung. Kanggo permukaan, matte utawa nggilap ora apik. Plat kaca karbon lan piring G10 bisa diwenehake. Apa maneh, layanan nglereni cnc kasedhiya. Yen nggambar, pls kirim ing .dxf, .stp utawa .step....

    Hubungi Saiki

  • Rega Lembar Karbon Serat CNC Custom

    Rega Lembar Karbon Serat CNC Custom

    • Brand: Hobi

    • Packaging: pp pag lan karton

    • Kemampuan Supply: 20000

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Rega Lembar Karbon Serat CNC Custom Ing ngisor iki kaluwihan kanggo mesin CNC: (1) Pengurangan jumlah sing akeh, lan bagian kompleks bagean kasebut ora mbutuhake alat kompleks. Yen kita pengin ngganti wujud lan ukuran bagean, mung kudu ngowahi program pangolahan kanggo bagean kasebut, lan cocog kanggo pangembangan lan...

    Hubungi Saiki

  • Plates Serat Karat Serat 3K CNC

    Plates Serat Karat Serat 3K CNC

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Plates Serat Karat Serat 3K CNC Machining CNC duwe kaluwihan ing ngisor iki: Kualitas machining stabil, presisi machining dhuwur, lan presisi repetisi dhuwur, sing cocog kanggo syarat pangolahan pesawat. Kita ndhukung nglereni serat karbon CNC , nglereni aluminium CNC , pemotong cnc khusus liyane , Layanan Pemotong...

    Hubungi Saiki

  • Papan Fpv Hobbycarbon Board Serat Karbon

    Papan Fpv Hobbycarbon Board Serat Karbon

    • Brand: Hobi

    • Packaging: digawe

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Papan Fpv Hobbycarbon Board Serat Karbon Product Product: Plat serat karbon kita bisa nglereni wujud apa wae lan bisa dipotong kanthi ukuran apa wae miturut syarat pelanggan . Muter bolongan, tambahake chamfer ing sisih loro, tambah bolongan konteser utawa tambahake pasuryane kabeh bisa kanggo kita Bahan: Serat Karat...

    Hubungi Saiki

  • Lembar Serangan Karbon Serat 0.5-7.0mm 3K

    Lembar Serangan Karbon Serat 0.5-7.0mm 3K

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    0.5-7.0mm 3K lumahing Twill Matte Lembar Serat Karbon Lembar Serat Karat 100% kanthi lumahing 3K digunakake kanthi akeh jinis aksesoris logam, barang kulit, pena, notebook, perhiasan, perabotan lan hiasan permukaan liyane. Peralatan olahraga dhuwur lan dekorasi permukaan ndadekake populer. 6.0mm 100% Lembar Karbon...

    Hubungi Saiki

  • Serat Karbon 3K kanthi kain tenunan Twill Matte

    Serat Karbon 3K kanthi kain tenunan Twill Matte

    • Brand: Hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 20 Piece/Pieces

    Serat Karbon 3K kanthi kain tenunan Twill Matte Plat kasebut digawe saka resin epoksi kualitas T300 / T700. Cahya lan stabil, piring CF asring dipilih para pelanggan kanggo ngganti wong liya. (Lembar Kaca Serat G10. Lembar Kaca Lembar). Product Product: Item No.:HCT033 Bahan: Serat Karbon 3K Kekandelan: 0.3mm-13.0mm...

    Hubungi Saiki

  • 3K CNC Motong 100% Lembar Karbon Serat

    3K CNC Motong 100% Lembar Karbon Serat

    • Brand: Hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 20 Piece/Pieces

    3K CNC Motong 100% Lembar Karbon Serat Plat kasebut digawe saka resin epoksi kualitas T300 / T700. Cahya lan stabil, piring CF asring dipilih para pelanggan kanggo ngganti wong liya. (Lembar Kaca Serat G10. Lembar Kaca Lembar). Product Product: Item No.:HCT033 Bahan: Serat Karbon 3K Kekandelan: 0.3mm-13.0mm warna:...

    Hubungi Saiki

  • Atur lembaran serat karbon kanthi serat warna-warni

    Atur lembaran serat karbon kanthi serat warna-warni

    • Brand: Hobi

    • Packaging: Kothak plastik utawa Kothak karton

    • Kemampuan Supply: 10000

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Hobbycarbon Ganti sheet serat serat karbon kanthi serat Hobbycarbon minangka pabrik profesional sing khusus ing bagean mesin aluminium, layanan nglereni serat karbon CNC lan percetakan logo sajrone pengalaman sepuluh taun. CNC Carbon Serat Motong minangka cara khusus kanggo mbantu pelanggan entuk pigura unik kanggo...

    Hubungi Saiki

  • pigura quadcopter khusus twill serat karbon sheet

    pigura quadcopter khusus twill serat karbon sheet

    • Brand: Hobi

    • Packaging: Kothak plastik utawa Kothak karton

    • Kemampuan Supply: 10000

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Hobbycarbon pigura quadcopter adat twill serat karbon sheet Hobbycarbon minangka pabrik profesional sing khusus ing bagean mesin aluminium, layanan nglereni serat karbon CNC lan percetakan logo sajrone pengalaman sepuluh taun. CNC Carbon Serat Motong minangka cara khusus kanggo mbantu pelanggan entuk pigura unik...

    Hubungi Saiki

  • Bagéan Motosikal Karbon

    Bagéan Motosikal Karbon

    • Brand: Hobi

    • Packaging: digawe

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Bagéan Motosikal Karbon Product Product: Serat karbon minangka jinis kekuatan dhuwur lan serat modulus sing dhuwur kanthi luwih saka 95% konten karbon. Serat karbon yaiku fleksibel lan kaku kanthi kinerja mekanik sing luar biasa. Kekuwatan serat karbon kaping pirang-pirang yaiku baja. Bahan: Serat Karbon

    Hubungi Saiki

  • Lembar OEM Lembar karbon Serat

    Lembar OEM Lembar karbon Serat

    • Brand: Hobi

    • Packaging: pp pag lan karton

    • Kemampuan Supply: 20000

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Kalor serat karbon tahan Tahan karbon nyata kain Description: Full Carbon Fiber Plate Rincian rega : rega gumantung marang desain lan jumlah. Cathetan : pls ngirim gambar (file .dxf / .step file) Kita kudu ngerti jumlahe lan kekandelan

    Hubungi Saiki

  • 3K 100% serat karbon & piring kanggo nglereni CNC

    3K 100% serat karbon & piring kanggo nglereni CNC

    • Brand: Hobi

    • Model No.: GAP1501

    • Panggonan Asal: China

    • Transportasi: Ocean,Air

    3K lembar serat karbon 100% & piring kanggo nglereni CNC Produsen Lembar Carbon Serat CNC saka China Layanan serat karbon karbon

    Hubungi Saiki

  • Dompet jembatan serat karbon minimalis 2.0mm awet

    Dompet jembatan serat karbon minimalis 2.0mm awet

    • Brand: Hobbycarbon

    • Packaging: Kantong plastik utawa kothak Karton

    • Kemampuan Supply: 10000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Pemegang desain kertu jeneng serat karbon 3K CNC Umume wong seneng dompet jembatan serat karbon kanggo panggunaan normal. Iki nuduhake manawa profesional lan tampan kanggo pria. Uga entheng lan permukaan sing apik uga disambut dening pasar.

    Hubungi Saiki

  • Dompet Pemegang Kartu Serat Karbon Multi Funnctional

    Dompet Pemegang Kartu Serat Karbon Multi Funnctional

    • Brand: Hobbycarbon

    • Packaging: Kantong plastik utawa kothak Karton

    • Kemampuan Supply: 10000

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Dompet Holder Carbon Serat Karbon Hobbycarbon [jeneng produk] Dompet kertu serat karbon khusus [ukuran] 87 * 54 * 16mm [bungkus] OPP + karton [ciri produk] bisa disesuaikan, bisa nambah LOGO, promosi pariwara, hadiah. [produk nggunakake] promosi ritel utawa pariwara, hadiah bisnis, panggunaan awake dhewe,

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan