Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Lembar Kaca Karbon - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Lembar Kaca Karbon)

  • Bobot Coklat Karet Serat 3K

    Bobot Coklat Karet Serat 3K

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Bobot Coklat Karet Serat 3K Lembar serat karbon minangka produk arus lingkungan sing ramah lingkungan utama, digawe saka kain serat karbon lan damar epoksi. Kerajinan kasebut nggawe prepreg saka kain lan epoksi, banjur nggunakake cetakan kanggo mbentuk. Lembar Serat Cnc Carbon Serat digunakake ing drone DIY, akeh...

    Hubungi Saiki

  • Frame Lembar Serat Karangan Serat 3.0x400x500mm kanggo Drone RC

    Frame Lembar Serat Karangan Serat 3.0x400x500mm kanggo Drone RC

    • Brand: hobi

    • Packaging: tas plastik lan kothak karton

    • Kemampuan Supply: 10000piecs/month

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pigura Serat Karbon Serat 3.0x400x500mm kanggo CNC Cutting Kita 3.0x400x500mm Carbon Fiber Sheet Frame kanggo mbengung RC duwe becik lumahing matte 3K twill. Plat serat 1k, 1.5k, 3k uga ok, sing adhedhasar kebutuhan sampeyan. Ukuran standar sampeyan yaiku 200x250mm, 200x300mm, 250x400mm, 400x500mm lan...

    Hubungi Saiki

  • Rega lembar serat 0.5X250X450mm kanggo UAV

    Rega lembar serat 0.5X250X450mm kanggo UAV

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    0.5X250X450mm Lembar Lembar Bahan karbon kanggo UAV Harga lembar serat 0.5X250X450mm kanggo UAV digunakake kanthi akeh jinis aksesoris logam, barang kulit, pena, notebook, perhiasan, perabotan lan hiasan permukaan liyane. Peralatan olahraga dhuwur lan dekorasi permukaan ndadekake populer. Plat liyane: Lembar Serat...

    Hubungi Saiki

  • Carbon Serat Serat Laser

    Carbon Serat Serat Laser

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Carbon Serat Serat Laser Babagan struktur lembaran serat karbon kanggo layanan mobil pemotong 2mm, bisa digawe dadi serat karbon murni utawa inti serat kaca kanthi permukaan serat karbon, ketebalan antara 0.2mm nganti 50mm, ketebalan lan ukuran sing disesuaikan.Recentl taun, Lembar serat karbon kanggo mobil hood...

    Hubungi Saiki

  • Lembar Kaca Karangan 5.0mm Panganggone Dolanan Lumahing 3K

    Lembar Kaca Karangan 5.0mm Panganggone Dolanan Lumahing 3K

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Lembar Kaca 5mm Lembar Laminated 3K Gunakake Dolanan Lumahing 3K Lembar Kaca Karangan 5.0mm Bahan Gunakake 3K digunakake ing kabeh jinis aksesoris logam, barang kulit, pena, notebook, perhiasan, perabotan lan hiasan permukaan liyane. Peralatan olahraga dhuwur lan dekorasi permukaan ndadekake populer. Lembar Kaca...

    Hubungi Saiki

  • Lembar kaca 2mm dipotong kanggo ukuran Diy

    Lembar kaca 2mm dipotong kanggo ukuran Diy

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Lembar kaca 0,5mm-7.0mm dipotong kanthi ukuran Diy Babagan struktur lembaran Kaca 0,5mm-7.0mm sing ukurane Diy, bisa digawe dadi serat karbon murni utawa inti serat kaca kanthi permukaan serat karbon, ukuran ketebalan saka 0.2mm nganti 50mm, ketebalan lan ukuran sing kasedhiya. Paling taun, lembar Kaca 2mm sing...

    Hubungi Saiki

  • sheet kaca karbon layanan nglereni 2mm

    sheet kaca karbon layanan nglereni 2mm

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    sheet kaca karbon layanan nglereni 2mm Layanan nglereni Plates G10 Fiberglass DIY 2mm bisa nggunakake kekuatan serat karbon lan modulus elastis, ing konstruksi kasebut bisa ngilangi tahapan penyembuhan resin kain resin serat unidirectional, panggunaan efisiensi sing gampang, konstruksi gampang. Kain serat karbon...

    Hubungi Saiki

  • Hobi Gunakake Lembar Kaca Karbon Kaca 3.0mm

    Hobi Gunakake Lembar Kaca Karbon Kaca 3.0mm

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Hobi Gunakake Lembar Kaca Karbon Kaca 3.0mm Lembar Kaca karbon Hobby 3.0mm yaiku lingkungan, entheng, bledug, awet, anti-karat, kaku kanthi kekuatan sing dhuwur banget lan konduktivitas sing apik, fines lancar lan jelas ing permukaan. Produk Hobby Guna Kaca karbon Kalung 3.0mm digawe kanthi teknik penggulungan...

    Hubungi Saiki

  • Lembar kaca karbon nglereni CNC kanggo hobi

    Lembar kaca karbon nglereni CNC kanggo hobi

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Lembar kaca karbon nglereni CNC kanggo hobi Lembar kaca karbon nglereni CNC kanggo hobi digunakake kanthi akeh jinis aksesoris logam, barang kulit, pena, notebook, perhiasan, perabotan lan hiasan permukaan liyane. Peralatan olahraga dhuwur lan dekorasi permukaan ndadekake populer. CNC lembar kaca serat serat karbon...

    Hubungi Saiki

  • X pigura DIY Motong Lembar Kaca Karbon

    X pigura DIY Motong Lembar Kaca Karbon

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    X pigura DIY Motong Lembar Kaca Karbon X pigura DIY Potong Kaca Karbon DIY yaiku lingkungan, entheng, bledug, awet, anti-karat, kaku kanthi kekuatan sing dhuwur banget lan konduktivitas sing apik, rampung lan gampang rampung ing permukaan. X pigura produk Lembar Kaca Karibut DIY DIY digawe karo teknik penggulungan...

    Hubungi Saiki

  • Lembar Kaca Karbon CNC

    Lembar Kaca Karbon CNC

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Lembar Kaca Karbon Cnc Babagan struktur Lembaran Kaca Karbon Cnc / Cnc Router Frame Cut, bisa digawe menyang serat karbon utawa inti serat kaca kanthi permukaan serat karbon, kisaran ketebalan saka 0.2mm nganti 50mm, ketebalan lan ukuran khusus kasedhiya. Paling anyar, Lembar Kaca Karbon Cnc lan Papan Serat Karbon...

    Hubungi Saiki

  • lembaran kaca karbon kanggo pencuci seret

    lembaran kaca karbon kanggo pencuci seret

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    lembaran kaca karbon kanggo pencuci seret Komposisi serat karbon lan serat kaca nyabrang ing 90 ° sing didhelikake karo resin epoksi lan dibentuk ing jero ruangan ing oven. Lembar kaca karbon kanggo mesin pencuci seret pancen cocog kanggo nggawe piring dipasang motor, dek radio, sungu, lan sapiturute. Lembar kaca...

    Hubungi Saiki

  • Regane Lembar Kaca Karbon CNC 3K

    Regane Lembar Kaca Karbon CNC 3K

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Regane Lembar Kaca Karbon CNC 3K Lembar Serat Kaca CNC lan Plat Serat Karbon bisa digawe dadi serat karbon murni utawa inti serat kaca kanthi permukaan serat karbon, ukuran ketebalan saka 0.2mm nganti 50mm, ketebalan lan ukuran sing disesuaikan kasedhiya. Ngadeg solusi lengkap, kita nyedhiyakake ukuran lengkap kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Lembar Kaca Karbon UAV

    Lembar Kaca Karbon UAV

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    UAV dirajut lembar kaca karbon lengkap Ukuran standar lembaran kaca karbon UAV sing ana yaiku 200x250mm, 200x300mm, 250x400mm, 400x500mm lan 500x600mm.Namung ukuran sing digawe lan layanan CNC uga ok kanggo kita. Ngadeg solusi sing lengkap, kita nyediakake ukuran lengkap kaca UAV sing ditenunake lembaran kaca karbon...

    Hubungi Saiki

  • pigura lisènsi kaca karbon potong

    pigura lisènsi kaca karbon potong

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    pigura lisènsi kaca karbon potong Kerangka potongan kaca karbon ditenun duwe akeh keuntungan, Stiffer, luwih kuat, lan luwih entheng tinimbang baja lan aluminium, serat karbon nggawe mukjijat kanggo nguatake bahan lan ngangkat akeh industri menyang tingkat anyar kinerja.Ing masa depan serat karbon sanget padhang,...

    Hubungi Saiki

  • waja serat waja serat karbon

    waja serat waja serat karbon

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    waja serat waja serat karbon Cnc Router Karat Serat Karbon lan Lembar Kaca Karbon duwe akeh keuntungan, Stiffer, kuwat, lan luwih entheng tinimbang baja lan aluminium, serat karbon nggarap mukjijat kanggo nguatake bahan lan ngangkat akeh industri menyang tingkat kinerja sing anyar. Masa depan serat karbon cerah,...

    Hubungi Saiki

  • RC Drone Hobbby Parts Lembar Kaca Karbon

    RC Drone Hobbby Parts Lembar Kaca Karbon

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Bagéan HCb Drone Hobbby RC Lembar Kaca Karbon / Plato Fiberglass G10 Iki minangka Lembar Kaca Serat Karbon, Lembar Kaca Hobi RC Drone Lembar Kaca Karbon paling populer ing bahan kaca serat karbon. Loro 0/90 derajat lan 0/45 / -45 / 90 derajat (Quasi-isotropic) kasedhiya. Amarga bobot entheng, RC Drone Hobbby Parts G10...

    Hubungi Saiki

  • Pigura Kaca karbon karbon kanggo Motong CNC

    Pigura Kaca karbon karbon kanggo Motong CNC

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Pigura Kaca karbon karbon kanggo Motong CNC Kothak Serat Karbon Cnc kita duwe permukaan matte twill 3K sing apik. Plat serat 1k, 1.5k, 3k uga ok, sing didhasarake miturut syarat sampeyan. Ukuran standar kita yaiku 200x250mm, 200x300mm, 250x400mm, 400x500mm lan 500x600mm.Nanging ukuran sing digawe khas ok kanggo kita....

    Hubungi Saiki

  • Asal kaca karbon aksesoris gitar nglereni DIY

    Asal kaca karbon aksesoris gitar nglereni DIY

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Asal kaca karbon aksesoris gitar nglereni DIY Aksesoris kaca karbon nganggo gitar nglereni DIY: serat karbon lan lembaran dikiatake kaca sepisan, proses ngecor yaiku resin serat serat karbon sing dikramut sawise ngobati ing cetakan lan berterusan. Aksesoris kaca karbon karpet gitar DIY digunakake ing macem-macem jinis...

    Hubungi Saiki

  • Aplikasi sudhut lembaran kaca karbon ditenun

    Aplikasi sudhut lembaran kaca karbon ditenun

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Wiyar Aplikasi helai kaca karbon ditenun kanggo Bingkai Drn Cnc Aplikasi lebar kaca karbon sing ditenun nganggo kekuatan kenceng sing abot, kanthi akeh digunakake kanggo bagean helikopter model lan pasar hobi. Babagan struktur lembaran kaca karbon, aplikasi lebar kaca karbon sing ditrapake bisa digawe dadi serat...

    Hubungi Saiki

  • 0.5x250x400 lembaran kaca karbon ing hiasan

    0.5x250x400 lembaran kaca karbon ing hiasan

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    0.5x250x400 lembaran kaca karbon ing hiasan 0.5x250x400 lembar kaca karbon hiasan hiasan digunakake ing kabeh jinis aksesoris logam, barang kulit, pena, notebook, perhiasan, perabotan lan hiasan permukaan liyane. Peralatan olahraga dhuwur lan dekorasi permukaan ndadekake populer. 0.5x250x400 lembar kaca karbon hiasan...

    Hubungi Saiki

  • Plato Lembar anti banyu Karbon

    Plato Lembar anti banyu Karbon

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Lembar Kaca Serat Karbon Plato Lembar Kaca karbon bisa nggunakake kekuatan serat karbon lan modulus elastis, ing pambangunan kasebut bisa ngilangi tahapan penyembuhan resin kain serat unidirectional, panggunaan efisiensi dhuwur, konstruksi gampang. Plato Lembar anti banyu Kaca Karbon duwe permukaan matte twill, sing...

    Hubungi Saiki

  • Lembar Kaca Karir Kaca 3K kanggo Multi-rotors

    Lembar Kaca Karir Kaca 3K kanggo Multi-rotors

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Lembar Kaca Karir Kaca 3K kanggo Multi-rotors Iki lembar kaca karbon, Lembar Kaca Karbon Kaca 3K kanggo Multi-rotors paling populer ing bahan serat karbon. Kaloro layout 0/90 lan 0/45 / -45 / 90 derajat (Quasi-isotropic) kasedhiya. Amarga bobot entheng, Lembar Kaca Karbon Kaca 3K kanggo Multi-rotors dadi populer...

    Hubungi Saiki

  • Lembar Kaca Karangan 3K twill kanggo Multi-rotors

    Lembar Kaca Karangan 3K twill kanggo Multi-rotors

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Lembar Kaca Serat Karangan Plancar 3K kanggo Multi-rotors Iki Lembar Laminasi Kaca Karbon , Lembar Kaca Karbon Kaca 3K kanggo Multi-rotors paling populer ing bahan serat karbon. Kaloro layout 0/90 lan 0/45 / -45 / 90 derajat (Quasi-isotropic) kasedhiya. Amarga bobot entheng, Lembar Kaca Karbon Kaca 3K kanggo...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan