Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Kepala Cap Kepala Aluminium - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Kepala Cap Kepala Aluminium)

  • Lampu kepala tutup soket aluminium metrik ngawut-awut metrik

    Lampu kepala tutup soket aluminium metrik ngawut-awut metrik

    • Brand: Hobi

    • Packaging: Tas plastik + Carton

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Lampu kepala tutup soket aluminium metrik ngawut-awut metrik Screws aluminium maneka warna . Iki uga populer ing pasar drone. Panas Aluminium banget panas amarga bobot entheng lan kaluwihan warna anodisasi sing apik. Screws dipérang dadi kepala tombol, endhas tuwung lan sirah sing rata. Kejabi Screws Aluminium, kita...

    Hubungi Saiki

  • DIN912 Sekrup Kepala Cap Kepala Aluminium Kanggo Drone

    DIN912 Sekrup Kepala Cap Kepala Aluminium Kanggo Drone

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: plastik / karton

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 2000 Piece/Pieces

    DIN912 Sekrup Kepala Cap Kepala Aluminium Kanggo Drone Soket / topi aluminium misuwur banget amarga bobote entheng lan warna anodisasi sing apik ing pasar. Kasedhiya kanggo ngawut-awut aluminium, Menyang Titanium, sekrup stainless steel, skru nilon kabeh. Hardware liyane: Nylon Standoff, Aluminium Hex Standoff,...

    Hubungi Saiki

  • Hex cap kepala aluminium skru kanthi warna

    Hex cap kepala aluminium skru kanthi warna

    • Brand: Hobi

    • Packaging: Tas plastik + Carton

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Hex cap kepala aluminium skru kanthi warna Skru Aluminium iku penting banget ing urip kita . Iki uga penting ing pasar drone. 7075 minangka wesi aluminium kanthi seng minangka unsur aloi utama, nanging kadhangkala ditambahake magnesium utawa tembaga sing sithik. Antarane, aloi aluminium super-hard ngemot aloi, timah,...

    Hubungi Saiki

  • ngawut-awut tutup kepala soket 705 anodisasi 7075

    ngawut-awut tutup kepala soket 705 anodisasi 7075

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: plastik / karton

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 2000 Piece/Pieces

    Sekrup tutup kepala soket aluminium 707 Skru aluminium Hobbycarbon M3 7075 misuwur amarga bobot entheng, Kekuwatan Tinggi lan warna anodisasi sing apik ing pasar. Mangkene skru kepala aluminium, sampeyan bisa ndeleng gambar kasebut. Lan kita duwe macem-macem warna sing dipilih, biasane duwe sangang warna: abang, ijo,...

    Hubungi Saiki

  • Pengencang standar aluminium M3 kanggo sing dipasang

    Pengencang standar aluminium M3 kanggo sing dipasang

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: plastik / karton

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 2000 Bag/Bags

    Pasokan Langsung M3 Babak Aluminium HobiCarbon Standoff Pambuka Produk S tandoff minangka jinis pengikat, umume digunakake karo sekrup. Duwe benang ing sisih loro, dadi nalika ngencengi sheet, telung barang bisa wujud kabeh. (Deleng gambar ing ngisor iki) digunakake kanthi akeh ing saben dinane. kayata suku cadang...

    Hubungi Saiki

  • Heads sokung baja hex soket countersunk warata kepala

    Heads sokung baja hex soket countersunk warata kepala

    • Brand: Hobi

    • Model No.: GRF1105

    • Panggonan Asal: China

    • Transportasi: Ocean,Air


    Hubungi Saiki

  • Standoff Lengkap / Spacers Langkah Putaran aluminium kanthi Kualitas Tinggi

    Standoff Lengkap / Spacers Langkah Putaran aluminium kanthi Kualitas Tinggi

    • Packaging: tas tas + karton

    • Model No.: SP031

    • Transportasi: Air

    Pabrik Shenzhen aluminium pabrik M3 bolt sirah Hobbycarbon Skru aluminium Hobbycarbon misuwur banget amarga bobot entheng, Kekuwatan Dhuwur lan warna anodisasi sing apik ing pasar. Mangkene skru kepala aluminium, sampeyan bisa ndeleng gambar kasebut. Lan kita duwe macem-macem warna sing dipilih, biasane duwe sangang...

    Hubungi Saiki

  • ngawut-awut aluminium

    ngawut-awut aluminium

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: plastik / karton

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 2000 Piece/Pieces

    Pabrik Shenzhen aluminium pabrik M3 bolt sirah Hobbycarbon Skru aluminium Hobbycarbon M3 7075 misuwur amarga bobot entheng, Kekuwatan Tinggi lan warna anodisasi sing apik ing pasar. Mangkene skru kepala aluminium, sampeyan bisa ndeleng gambar kasebut. Lan kita duwe macem-macem warna sing dipilih, biasane duwe sangang...

    Hubungi Saiki

  • Kunci aluminium nut warna lengkap

    Kunci aluminium nut warna lengkap

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: Plastik / karton

    • Min. Pesenan: 50 Carton

    • Model No.: GDFY08

    katrangan produk: Kunci aluminium nut warna lengkap A luminum Nut karo cagak bakal panggantos apik kanggo fasteners industri lan construction, iku salah siji jenis aluminium Fasteners

    Hubungi Saiki

  • Kekuwetan tabung tabung aluminium sing bisa diatur

    Kekuwetan tabung tabung aluminium sing bisa diatur

    • Brand: HobbyCarbon

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    • Model No.: SSPN87

    • Panggonan Asal: China

    Product Product : Size

    Hubungi Saiki

  • Persiyapan bunder aluminium kanthi warna Muti-warna

    Persiyapan bunder aluminium kanthi warna Muti-warna

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: plastik / karton

    • Min. Pesenan: 50 Bag/Bags

    • Model No.: KIH86

    Persiyapan bunder aluminium kanthi warna Muti-warna Pambuka Produk Standoff aluminium umume dianggep minangka salah sawijining jinis pengikat aluminium. Biasane digunakake kanggo Drones / Fpv / Uav, industri sanajan rumah tangga. Ana undercut ing antarane sisih lan bentuk bentuke silinder, lan bentuk batin minangka...

    Hubungi Saiki

  • lanang kanggo lanang M3 aluminium knurled standoff

    lanang kanggo lanang M3 aluminium knurled standoff

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: plastik / karton

    • Min. Pesenan: 50 Bag/Bags

    • Model No.: JHU77

    lanang kanggo lanang M3 aluminium knurled standoff Pambuka Produk Standoff aluminium umume dianggep minangka salah sawijining jinis pengikat aluminium. Biasane digunakake kanggo Drones / Fpv / Uav, industri sanajan rumah tangga. Ana undercut ing antarane sisih lan bentuk bentuke silinder, lan bentuk batin minangka...

    Hubungi Saiki

  • Alloff aluminium hex presisi dhuwur kanggo quadcopter

    Alloff aluminium hex presisi dhuwur kanggo quadcopter

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: Plastik / karton

    • Min. Pesenan: 50 Carton

    • Model No.: JKG77

    Alloff aluminium hex presisi dhuwur kanggo quadcopter Standoff aluminium umume dianggep minangka salah sawijining jinis pengikat aluminium. Biasane digunakake kanggo Drones / Fpv / Uav, industri sanajan rumah tangga. Spesifikasi: Bahan: 6061 Aluminium / 7075 aluminium Wangun: Hexagon Werna: ireng, salaka, abang,...

    Hubungi Saiki

  • Ngawut-awut kepala botton aluminium OEM sing warni

    Ngawut-awut kepala botton aluminium OEM sing warni

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: Plastik / karton

    • Min. Pesenan: 50 Bag/Bags

    • Model No.: JGH43

    Aloi aluminium 6061/7075 ngawut-awut sirah kepala sak selaras Skru aluminium umume dianggep minangka salah sawijining jinis pengikat aluminium. Sing asring digunakake ing piranti omah lan kantor, peralatan komunikasi, patemon kapal lan industri mesin liyane. Skru kepala cangkir biasane ora kapapar, skru sirah bunder...

    Hubungi Saiki

  • Aloi aluminium 6061/7075 ngawut-awut sirah kepala sak selaras

    Aloi aluminium 6061/7075 ngawut-awut sirah kepala sak selaras

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: Plastik / karton

    • Min. Pesenan: 50 Bag/Bags

    • Model No.: BUJ65

    Aloi aluminium 6061/7075 ngawut-awut sirah kepala sak selaras Skru aluminium umume dianggep minangka salah sawijining jinis pengikat aluminium. Sing asring digunakake ing piranti omah lan kantor, peralatan komunikasi, patemon kapal lan industri mesin liyane. Skru kepala cangkir biasane ora kapapar, skru sirah bunder...

    Hubungi Saiki

  • Gunung aluminium kekuatan dhuwur sing bisa diatur kanggo tabung

    Gunung aluminium kekuatan dhuwur sing bisa diatur kanggo tabung

    • Brand: HobbyCarbon

    • Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

    • Model No.: FGJ76

    • Panggonan Asal: Guangdong

    Gunung aluminium kekuatan dhuwur sing bisa diatur kanggo tabung Katrangan Product Clamping pipa aluminium kanthi berkualitas tinggi, penampilan cnc machining sing apik, perawatan permukaan anodisasi.Inggawe bahan aluminium penerbangan, atose bobot atose, permukaan plating Cocog banget kanggo DIY. Spesifikasi: Werna:...

    Hubungi Saiki

  • Werna nut aluminium kanthi kunci kendhiri flang

    Werna nut aluminium kanthi kunci kendhiri flang

    • Brand: HobbyCarbon

    • Min. Pesenan: 2000 Bag/Bags

    • Model No.: GHU457

    • Panggonan Asal: Guangdong

    Werna nut aluminium kanthi kunci kendhiri flang Jeneng produk: High precision aluminium allah nut kunci Bahan: 6061/7075 aluminium Ukuran: M3 utawa pelanggan Jinis: Nelon Hexagonal ,

    Hubungi Saiki

  • High presisi aluminium allon nut kunci

    High presisi aluminium allon nut kunci

    • Brand: HobbyCarbon

    • Min. Pesenan: 2000 Bag/Bags

    • Model No.: GIU767

    • Panggonan Asal: Guangdong

    High presisi aluminium allon nut kunci Jeneng produk: High precision aluminium allah nut kunci Bahan: 6061/7075 aluminium Ukuran: M3 utawa pelanggan

    Hubungi Saiki

  • Kekuwatan panas milih warna aluminium sing cocog karo campuran warna

    Kekuwatan panas milih warna aluminium sing cocog karo campuran warna

    • Brand: HobbyCarbon

    • Min. Pesenan: 2000 Bag/Bags

    • Model No.: JHF46

    • Panggonan Asal: Guangdong

    Product Product: Kekuwatan panas milih warna aluminium sing cocog karo campuran warna Hobbycarbon minangka pabrikan profesional sing khusus ing serat karbon lan hardware sajrone pengalaman sepuluh taun. Kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan, kita nindakake macem-macem jinis standoff iki kayata Aluminium Hex

    Hubungi Saiki

  • Clamp tube tube aluminium kanggo tabung octagonal

    Clamp tube tube aluminium kanggo tabung octagonal

    • Brand: HobbyCarbon

    • Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

    • Model No.: TCS84

    • Panggonan Asal: Guangdong

    Clamp tube tube aluminium kanggo tabung octagonal Katrangan Product Kawat pipa diameter 12mm-30mm internal, cnc machining katon sing apik, perawatan permukaan anodized. Plamping pipa universal multi-sumbu aluminium kanthi kualitas tinggi, nggunakake bahan aluminium penerbangan, kekerasan bobot entheng, plating...

    Hubungi Saiki

  • Jinis macem-macem jinis standoff aluminium anodized

    Jinis macem-macem jinis standoff aluminium anodized

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: Plastik / karton

    • Min. Pesenan: 50 Carton

    • Model No.: KHL09

    Jinis macem-macem jinis standoff aluminium anodized Standoff aluminium umume dianggep minangka salah sawijining jinis pengikat aluminium. Biasane digunakake kanggo Drones / Fpv / Uav, industri sanajan rumah tangga. Spesifikasi: Bahan: 6061 Aluminium / 7075 aluminium Wangun: Hex, Langkah, Knurled, Round. Werna: ireng,...

    Hubungi Saiki

  • M4 standoff aluminium emas 35mm

    M4 standoff aluminium emas 35mm

    • Brand: Hobi

    • Packaging: Tas plastik + karton

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    M4 standoff aluminium emas 35mm Kejabi Aluminium Hex Standoff, kita uga duwe Standoff Putaran aluminium, Standoff Aluminium, Standoff Knurled Aluminium, Standoffs Aluminium Tandha Ringkesan Company FAQ P: 1. Apa

    Hubungi Saiki

  • Ngawut-awut aluminium motherboard kanggo M6

    Ngawut-awut aluminium motherboard kanggo M6

    • Brand: Hobi

    • Packaging: Tas plastik + karton

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Ngawut-awut aluminium motherboard kanggo M6 Sawetara pelanggan bisa uga takon apa sebabe ora milih 7075 aluminium kanggo nggawe mandheg aluminium. Iki amarga atose saka 6061 aluminium cukup. Liyane 7075 angel anodize, warnane ora padhang kaya 6061. Yen sampeyan ora duwe syarat sing dhuwur banget kanggo kekerasan, kita...

    Hubungi Saiki

  • Werna khusus aluminium lanang kanggo standoff wanita

    Werna khusus aluminium lanang kanggo standoff wanita

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: plastik / karton

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 2000 Bag/Bags

    Werna khusus aluminium lanang kanggo standoff wanita Product Product : Gaya standall aluminium saham kita loro-lorone ditulipake nganggo benang. yen pelanggan ora butuh benang kanthi posisi, kita bisa ngatur. Iki tahan karat lan nonmagnetik kanthi rampung sing apik anodisasi. Bahan aluminium luwih entheng tinimbang...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan