Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Carbon Serat Cnc Motong - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Carbon Serat Cnc Motong)

  • CNC Carbon Serat Motong Nglereni

    CNC Carbon Serat Motong Nglereni

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Carbon Serat CNC Motong Machining CNC duwe kaluwihan ing ngisor iki: Kualitas machining stabil, presisi machining dhuwur, lan presisi repetisi dhuwur, sing cocog kanggo syarat pangolahan pesawat. Motong sing disesuaikan serat karbon CNC bisa kanggo ngolah lumahing komplek sing angel dipes nganggo cara konvensional,...

    Hubungi Saiki

  • Plato Serat Kaca Lembar G10 400X500 1.5mm

    Plato Serat Kaca Lembar G10 400X500 1.5mm

    • Brand: Hobi

    • Packaging: 41cmx51mm

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 20 Piece/Pieces

    Plato Serat Kaca Lembar G10 400X500 1.5mm Katrangan Product Lembar serat kaca G10 , uga dikenal minangka lembaran insulasi, lembaran fiberglass, lan lembaran Epoxy, digawe saka kain E-kaca alkali sing ditambani nganggo resin epoksi kanthi diproses kanthi panas lan tekanan. Lembar serat G10 Lembar serat kanthi karakter...

    Hubungi Saiki

  • Tabung Tiub Kaca Karbon Rega Sithik

    Tabung Tiub Kaca Karbon Rega Sithik

    • Brand: Hobi

    • Packaging: 102cm x 5cm x 7cm

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 5 Bag/Bags

    Tabung Tiub Kaca Karbon Rega Sithik Katrangan Product Tabung kaca karbon digawe saka tabung Kaca Karbon Twill (utawa Plain) Kain Tenun, Unidirectional Carbon prepreg gelas lan resin epoksi. Tabung kasebut ing tabel pisanan digulung nganggo mandrel diameter lan dawa tartamtu. Banjur dilebokake ing oven kanthi suhu...

    Hubungi Saiki

  • Lebokake Kunci Baja Jual Panas Amazon

    Lebokake Kunci Baja Jual Panas Amazon

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: plastik / karton

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 2000 Bag/Bags

    Lebokake Kunci Baja Jual Panas Amazon Pambuka Produk Nuts Lock Insert Lock jinis iki sing panas ing Amazon. Lebokake Kunci Baja Jual Panas Amazon yaiku macem-macem perkakas baja sing digunakake ing industri. Kajaba, gambar bisa ditampa. Kajaba kanggo Hexagon Nut, uga menehi 4 Axis Cnc Cutting, 3 Axis Cnc Cutting,...

    Hubungi Saiki

  • Plate serat karbon karbon cnc

    Plate serat karbon karbon cnc

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Plate serat karbon karbon cnc Ukuran piring serat karbon kaya 500x600mm iki. Nganggo bahan serat karbon 100%. Ing taun-taun pungkasan, piring serat karbon populer kanggo RC. Uga, kita duwe piring kaca karbon lan piring kaca serat. Layanan OEM & ODM kasedhiya. Gambar bakal .dxf, .stp utawa .step. Product Product:...

    Hubungi Saiki

  • Plato Botol Gandum Fiberglass Sampurna G10

    Plato Botol Gandum Fiberglass Sampurna G10

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Plato Botol Gandum Fiberglass Sampurna G10 Kanggo FPV utawa UAV, kadhangkala butuh plato fiberglass g10. Uga pelanggan bisa milih piring CF utawa piring serat sing nggilap. Product Product: Item No.:HCG066 Bahan: Fiberglass Kekandelan: 0.5-7mm warna: warna biasa ireng (warna liyane ora apik kanggo kita) Ukuran:...

    Hubungi Saiki

  • Werna Bushing CNC Lock Nut Bus anodized

    Werna Bushing CNC Lock Nut Bus anodized

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: plastik / karton

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 2000 Bag/Bags

    Werna Bushing CNC Lock Nut Bus anodized Pambuka Produk Nut aluminium umume dianggep minangka salah sawijining jinis pengikat aluminium. Sing asring digunakake ing piranti omah lan kantor, peralatan komunikasi, patemon kapal lan industri mesin liyane. Sambungan flange gampang digunakake lan bisa nahan tekanan sing...

    Hubungi Saiki

  • Pemanas Aluminium presisi Kunci Nali kanggo Roda Mobil

    Pemanas Aluminium presisi Kunci Nali kanggo Roda Mobil

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: plastik / karton

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 2000 Bag/Bags

    Pemanas Aluminium presisi Kunci Nali kanggo Roda Mobil Pambuka Produk Nut aluminium umume dianggep minangka salah sawijining jinis pengikat aluminium. Sing asring digunakake ing peralatan omah lan kantor, peralatan komunikasi, patemon kapal lan industri mesin liyane. Kunci kendhali dhiri sing dhuwur Klasifikasi kacang...

    Hubungi Saiki

  • Penyikat Pengikat Aluminium Ketat Ketat

    Penyikat Pengikat Aluminium Ketat Ketat

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: plastik / karton

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 2000 Bag/Bags

    Penyikat Pengikat Aluminium Ketat Ketat Pambuka Produk Nut aluminium umume dianggep minangka salah sawijining jinis pengikat aluminium. Biasane digunakake kanggo Drones / Fpv / Uav, industri sanajan rumah tangga. Cara nggulung permukaan bahan kerja saka garis lurus utawa jaring kanthi piso nganggo knurling diarani...

    Hubungi Saiki

  • Plate Plate Werna Werna Werna karbon sing Serat

    Plate Plate Werna Werna Werna karbon sing Serat

    • Brand: hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 5 Piece/Pieces

    Plate Plate Werna Werna Werna karbon sing Serat Umumé, wong seneng nggunakake piring karbon serat. Lan kita bisa nyedhiyani pigura plate lisensi karbon warna-warni. Layanan OEM & ODM kasedhiya. (1) Kekuwatan tegangan, 7-10 kaping saka baja saka bagean sing padha; (2) Bobot entheng, gampang digunakake, gampang...

    Hubungi Saiki

  • Kelas Top 7075 Aluminium Silinder Spacer Knurled Standoffs

    Kelas Top 7075 Aluminium Silinder Spacer Knurled Standoffs

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: plastik / karton

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 2000 Bag/Bags

    Kelas Top 7075 Aluminium Silinder Spacer Knurled Standoffs Pambuka Produk Standoff aluminium umume dianggep minangka salah sawijining jinis pengikat aluminium. Biasane digunakake kanggo Drones / Fpv / Uav, industri sanajan rumah tangga. Kaping pisanan, kolom nut rivet bisa dipérang dadi kolom nut lubang lan kolom nut...

    Hubungi Saiki

  • Mundhak Thread aluminium sing dibunderaké kanthi kualitas berkualitas tinggi M3

    Mundhak Thread aluminium sing dibunderaké kanthi kualitas berkualitas tinggi M3

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: plastik / karton

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 2000 Bag/Bags

    Mundhak Thread aluminium sing dibunderaké kanthi kualitas berkualitas tinggi M3 Pambuka Produk Standoff aluminium umume dianggep minangka salah sawijining jinis pengikat aluminium. Biasane digunakake kanggo Drones / Fpv / Uav, industri sanajan rumah tangga. Ana undercut ing antarane sisih lan bentuk bentuke silinder,...

    Hubungi Saiki

  • CNC Carbon Serat khusus bagean UV UV Drone pigura

    CNC Carbon Serat khusus bagean UV UV Drone pigura

    • Brand: Hobi

    • Packaging: digawe

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    CNC Carbon Serat khusus bagean UV UV Drone pigura Product Product: Serat karbon minangka jinis kekuatan dhuwur lan serat modulus sing dhuwur kanthi luwih saka 95% konten karbon. Serat karbon yaiku fleksibel lan kaku kanthi kinerja mekanik sing luar biasa. Kekuwatan serat karbon kaping pirang-pirang yaiku baja. Bahan:...

    Hubungi Saiki

  • Carbon Serat Cnc Motong Lembar Perforated

    Carbon Serat Cnc Motong Lembar Perforated

    • Brand: Hobi

    • Packaging: CARTON / AS REQUIRE sampeyan

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 20 Piece/Pieces

    Carbon Serat Cnc Motong Lembar Perforated Plat kasebut digawe saka resin epoksi kualitas T300 / T700. Cahya lan stabil, piring CF asring dipilih para pelanggan kanggo ngganti wong liya. (Lembar Kaca Serat G10. Lembar Kaca Lembar). Product Product: Item No.:HCT033 Bahan: Serat Karbon 3K Kekandelan: 0.3mm-13.0mm warna:...

    Hubungi Saiki

  • Lembar ruang paling ngisor serat fpv tembok 3k permukaan

    Lembar ruang paling ngisor serat fpv tembok 3k permukaan

    • Brand: Hobi

    • Packaging: pp pag lan karton

    • Kemampuan Supply: 20000

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Lembar ruang paling ngisor serat fpv tembok 3k permukaan Description: Full Carbon Fiber Plate Rincian rega : rega gumantung marang desain lan jumlah. Cathetan : pls ngirim gambar (file .dxf / .step file) Kita kudu ngerti jumlahe lan kekandelan

    Hubungi Saiki

  • Kondisi aluminium standoff spacer wanita khusus sing ditutu

    Kondisi aluminium standoff spacer wanita khusus sing ditutu

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: plastik / karton

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 2000 Bag/Bags

    Mundhak Thread aluminium sing dibunderaké kanthi kualitas berkualitas tinggi M3 Pambuka Produk Standoff aluminium umume dianggep minangka salah sawijining jinis pengikat aluminium. Biasane digunakake kanggo Drones / Fpv / Uav, industri sanajan rumah tangga. Ana undercut ing antarane sisih lan bentuk bentuke silinder,...

    Hubungi Saiki

  • OEM & ODM Aluminium Knurled Standoffs Round Standoffs

    OEM & ODM Aluminium Knurled Standoffs Round Standoffs

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: plastik / karton

    • Min. Pesenan: 50 Bag/Bags

    • Model No.: STA776

    OEM & ODM Aluminium Knurled Standoffs Round Standoffs Pambuka Produk Standoff aluminium umume dianggep minangka salah sawijining jinis pengikat aluminium. Biasane digunakake kanggo Drones / Fpv / Uav, industri sanajan rumah tangga. Ana undercut ing antarane sisih lan bentuk bentuke silinder, lan bentuk batin...

    Hubungi Saiki

  • lanang kanggo lanang M3 aluminium knurled standoff

    lanang kanggo lanang M3 aluminium knurled standoff

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: plastik / karton

    • Min. Pesenan: 50 Bag/Bags

    • Model No.: JHU77

    lanang kanggo lanang M3 aluminium knurled standoff Pambuka Produk Standoff aluminium umume dianggep minangka salah sawijining jinis pengikat aluminium. Biasane digunakake kanggo Drones / Fpv / Uav, industri sanajan rumah tangga. Ana undercut ing antarane sisih lan bentuk bentuke silinder, lan bentuk batin minangka...

    Hubungi Saiki

  • Persiyapan bunder aluminium kanthi warna Muti-warna

    Persiyapan bunder aluminium kanthi warna Muti-warna

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: plastik / karton

    • Min. Pesenan: 50 Bag/Bags

    • Model No.: KIH86

    Persiyapan bunder aluminium kanthi warna Muti-warna Pambuka Produk Standoff aluminium umume dianggep minangka salah sawijining jinis pengikat aluminium. Biasane digunakake kanggo Drones / Fpv / Uav, industri sanajan rumah tangga. Ana undercut ing antarane sisih lan bentuk bentuke silinder, lan bentuk batin minangka...

    Hubungi Saiki

  • Dompet jembatan serat karbon minimalis 2.0mm awet

    Dompet jembatan serat karbon minimalis 2.0mm awet

    • Brand: Hobbycarbon

    • Packaging: Kantong plastik utawa kothak Karton

    • Kemampuan Supply: 10000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Pemegang desain kertu jeneng serat karbon 3K CNC Umume wong seneng dompet jembatan serat karbon kanggo panggunaan normal. Iki nuduhake manawa profesional lan tampan kanggo pria. Uga entheng lan permukaan sing apik uga disambut dening pasar.

    Hubungi Saiki

  • Dompet Pemegang Kartu Serat Karbon Multi Funnctional

    Dompet Pemegang Kartu Serat Karbon Multi Funnctional

    • Brand: Hobbycarbon

    • Packaging: Kantong plastik utawa kothak Karton

    • Kemampuan Supply: 10000

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Dompet Holder Carbon Serat Karbon Hobbycarbon [jeneng produk] Dompet kertu serat karbon khusus [ukuran] 87 * 54 * 16mm [bungkus] OPP + karton [ciri produk] bisa disesuaikan, bisa nambah LOGO, promosi pariwara, hadiah. [produk nggunakake] promosi ritel utawa pariwara, hadiah bisnis, panggunaan awake dhewe,

    Hubungi Saiki

  • 3K 100% serat karbon & piring kanggo nglereni CNC

    3K 100% serat karbon & piring kanggo nglereni CNC

    • Brand: Hobi

    • Model No.: GAP1501

    • Panggonan Asal: China

    • Transportasi: Ocean,Air

    3K lembar serat karbon 100% & piring kanggo nglereni CNC Produsen Lembar Carbon Serat CNC saka China Layanan serat karbon karbon

    Hubungi Saiki

  • Plat lempeng serat berkualitas tinggi 1mm 1.5mm 2.5mm pabrikan lapisan serat karbon 3mm kanggo promosi

    Plat lempeng serat berkualitas tinggi 1mm 1.5mm 2.5mm pabrikan lapisan serat karbon 3mm kanggo promosi

    • Brand: Hobi

    • Model No.: AKL1500

    • Panggonan Asal: China

    • Transportasi: Ocean,Air

    pabrikan kain serat 3k serat karbon profesional sheet serat karbon kanthi 2mm, 3mm, 6mm, 10mm product

    Hubungi Saiki

  • Papan Fpv Hobbycarbon Board Serat Karbon

    Papan Fpv Hobbycarbon Board Serat Karbon

    • Brand: Hobi

    • Packaging: digawe

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Papan Fpv Hobbycarbon Board Serat Karbon Product Product: Plat serat karbon kita bisa nglereni wujud apa wae lan bisa dipotong kanthi ukuran apa wae miturut syarat pelanggan . Muter bolongan, tambahake chamfer ing sisih loro, tambah bolongan konteser utawa tambahake pasuryane kabeh bisa kanggo kita Bahan: Serat Karat...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Werna Bushing CNC Lock Nut Bus anodized
  • Pemanas Aluminium presisi Kunci Nali kanggo Roda Mobil
  • Penyikat Pengikat Aluminium Ketat Ketat
  • Kelas Top 7075 Aluminium Silinder Spacer Knurled Standoffs
  • Mundhak Thread aluminium sing dibunderaké kanthi kualitas berkualitas tinggi M3

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan