Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Bolts Lan Mesin Basuh Aluminium - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Bolts Lan Mesin Basuh Aluminium)

  • Kualitas Plancong Flat Aluminium kanthi anodis

    Kualitas Plancong Flat Aluminium kanthi anodis

    • Brand: hobi

    • Packaging: Plastik / Carton

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 2000 Piece/Pieces

    Kualitas Plancong Flat Aluminium kanthi anodis Washer Superior nggunakake stamping tliti kanggo nggayuh pembersih aluminium sing bermutu. Pembersih iki cocog kanggo aplikasi ing aeroangkasa, maritim, lan pertahanan - amarga kekuwatan lan kekiatan sing entheng. Dheweke uga tahan karat, supaya bisa migunani ing...

    Hubungi Saiki

  • Macem-macem Washer Alu Countersunk Abrasive Anodized Alu

    Macem-macem Washer Alu Countersunk Abrasive Anodized Alu

    • Brand: Hobi

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 10000

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Macem-macem Washer Alu Countersunk Abrasive Anodized Alu Mesin cuci digawe saka aluminium utawa aluminium menehi bahan sing luwih entheng lan tahan karat tinimbang tukang cuci baja karbon polos. Mesin basuh kontes nglayani fungsi sing padha karo mesin cuci sing rata, nanging menehi bantalan kanggo ngawut-awut kepala...

    Hubungi Saiki

  • Pengencang standar aluminium M3 kanggo sing dipasang

    Pengencang standar aluminium M3 kanggo sing dipasang

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: plastik / karton

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 2000 Bag/Bags

    Pasokan Langsung M3 Babak Aluminium HobiCarbon Standoff Pambuka Produk S tandoff minangka jinis pengikat, umume digunakake karo sekrup. Duwe benang ing sisih loro, dadi nalika ngencengi sheet, telung barang bisa wujud kabeh. (Deleng gambar ing ngisor iki) digunakake kanthi akeh ing saben dinane. kayata suku cadang...

    Hubungi Saiki

  • lembar serat karbon lan amazon resin

    lembar serat karbon lan amazon resin

    • Brand: Hobi

    • Packaging: digawe

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    lembar serat karbon lan amazon resin Product Product: Bahan saka piring serat karbon sing kapenuhan yaiku serat karbon 100%, ora kalebu bahan sing rusak . Ukuran biasa kita yaiku 400x500mm / 500x600mm lan kita duwe ketebalan 0.5-7.0

    Hubungi Saiki

  • Mesin pemesinan serat karbon palsu CNC

    Mesin pemesinan serat karbon palsu CNC

    • Brand: Hobi

    • Packaging: Tas plastik + karton

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Mesin pemesinan serat karbon palsu CNC Akeh wong sing ngerti manawa lembar serat karbon duwe rong jinis permukaan yaiku --- Matte lan Gawe Gawe. Mungkin sawetara wong kepengin weruh babagan sing luwih populer utawa kepiye cara milih? Jawaban minangka permukaan matte. Iki amarga permukaan sing nggilap luwih gampang...

    Hubungi Saiki

  • Piring serat karbon sing atos lan stabil

    Piring serat karbon sing atos lan stabil

    • Brand: Hobi

    • Packaging: Tas plastik + karton

    • Kemampuan Supply: 10000000

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Piring serat karbon sing atos lan stabil Katrangan Product Lembar serat karbon lengkap digawe saka prepre serat karbon ing suhu sing dhuwur lan tekanan tinggi. Papan serat karbon lengkap digunakake ing macem-macem lapangan, kayata lapangan lapangan lan wilayah medis. Kekandelan bisa disesuaikan saka 0.2mm nganti 50mm,...

    Hubungi Saiki

  • Standoff Lengkap / Spacers Langkah Putaran aluminium kanthi Kualitas Tinggi

    Standoff Lengkap / Spacers Langkah Putaran aluminium kanthi Kualitas Tinggi

    • Packaging: tas tas + karton

    • Model No.: SP031

    • Transportasi: Air

    Pabrik Shenzhen aluminium pabrik M3 bolt sirah Hobbycarbon Skru aluminium Hobbycarbon misuwur banget amarga bobot entheng, Kekuwatan Dhuwur lan warna anodisasi sing apik ing pasar. Mangkene skru kepala aluminium, sampeyan bisa ndeleng gambar kasebut. Lan kita duwe macem-macem warna sing dipilih, biasane duwe sangang...

    Hubungi Saiki

  • Plato serat karbon lan perawatan panas pigura

    Plato serat karbon lan perawatan panas pigura

    • Brand: Hobi

    • Packaging: Tas plastik + karton

    • Kemampuan Supply: 10000000

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Plato serat karbon lan perawatan panas pigura Katrangan Product Lembar Serat Karbon yaiku kekuatan dhuwur lan entheng entheng. Kain komposit sing paling umum digunakake karo kabeh aplikasi ing industri, kayata aplikasi rumah tangga, mesin, aeroangkasa, ruang angkasa, lan aplikasi teknologi tinggi liyane. Lembar Serat...

    Hubungi Saiki

  • ngawut-awut aluminium

    ngawut-awut aluminium

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: plastik / karton

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 2000 Piece/Pieces

    Pabrik Shenzhen aluminium pabrik M3 bolt sirah Hobbycarbon Skru aluminium Hobbycarbon M3 7075 misuwur amarga bobot entheng, Kekuwatan Tinggi lan warna anodisasi sing apik ing pasar. Mangkene skru kepala aluminium, sampeyan bisa ndeleng gambar kasebut. Lan kita duwe macem-macem warna sing dipilih, biasane duwe sangang...

    Hubungi Saiki

  • Kunci aluminium nut warna lengkap

    Kunci aluminium nut warna lengkap

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: Plastik / karton

    • Min. Pesenan: 50 Carton

    • Model No.: GDFY08

    katrangan produk: Kunci aluminium nut warna lengkap A luminum Nut karo cagak bakal panggantos apik kanggo fasteners industri lan construction, iku salah siji jenis aluminium Fasteners

    Hubungi Saiki

  • Kekuwetan tabung tabung aluminium sing bisa diatur

    Kekuwetan tabung tabung aluminium sing bisa diatur

    • Brand: HobbyCarbon

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    • Model No.: SSPN87

    • Panggonan Asal: China

    Product Product : Size

    Hubungi Saiki

  • Persiyapan bunder aluminium kanthi warna Muti-warna

    Persiyapan bunder aluminium kanthi warna Muti-warna

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: plastik / karton

    • Min. Pesenan: 50 Bag/Bags

    • Model No.: KIH86

    Persiyapan bunder aluminium kanthi warna Muti-warna Pambuka Produk Standoff aluminium umume dianggep minangka salah sawijining jinis pengikat aluminium. Biasane digunakake kanggo Drones / Fpv / Uav, industri sanajan rumah tangga. Ana undercut ing antarane sisih lan bentuk bentuke silinder, lan bentuk batin minangka...

    Hubungi Saiki

  • lanang kanggo lanang M3 aluminium knurled standoff

    lanang kanggo lanang M3 aluminium knurled standoff

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: plastik / karton

    • Min. Pesenan: 50 Bag/Bags

    • Model No.: JHU77

    lanang kanggo lanang M3 aluminium knurled standoff Pambuka Produk Standoff aluminium umume dianggep minangka salah sawijining jinis pengikat aluminium. Biasane digunakake kanggo Drones / Fpv / Uav, industri sanajan rumah tangga. Ana undercut ing antarane sisih lan bentuk bentuke silinder, lan bentuk batin minangka...

    Hubungi Saiki

  • Alloff aluminium hex presisi dhuwur kanggo quadcopter

    Alloff aluminium hex presisi dhuwur kanggo quadcopter

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: Plastik / karton

    • Min. Pesenan: 50 Carton

    • Model No.: JKG77

    Alloff aluminium hex presisi dhuwur kanggo quadcopter Standoff aluminium umume dianggep minangka salah sawijining jinis pengikat aluminium. Biasane digunakake kanggo Drones / Fpv / Uav, industri sanajan rumah tangga. Spesifikasi: Bahan: 6061 Aluminium / 7075 aluminium Wangun: Hexagon Werna: ireng, salaka, abang,...

    Hubungi Saiki

  • Ngawut-awut kepala botton aluminium OEM sing warni

    Ngawut-awut kepala botton aluminium OEM sing warni

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: Plastik / karton

    • Min. Pesenan: 50 Bag/Bags

    • Model No.: JGH43

    Aloi aluminium 6061/7075 ngawut-awut sirah kepala sak selaras Skru aluminium umume dianggep minangka salah sawijining jinis pengikat aluminium. Sing asring digunakake ing piranti omah lan kantor, peralatan komunikasi, patemon kapal lan industri mesin liyane. Skru kepala cangkir biasane ora kapapar, skru sirah bunder...

    Hubungi Saiki

  • Aloi aluminium 6061/7075 ngawut-awut sirah kepala sak selaras

    Aloi aluminium 6061/7075 ngawut-awut sirah kepala sak selaras

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: Plastik / karton

    • Min. Pesenan: 50 Bag/Bags

    • Model No.: BUJ65

    Aloi aluminium 6061/7075 ngawut-awut sirah kepala sak selaras Skru aluminium umume dianggep minangka salah sawijining jinis pengikat aluminium. Sing asring digunakake ing piranti omah lan kantor, peralatan komunikasi, patemon kapal lan industri mesin liyane. Skru kepala cangkir biasane ora kapapar, skru sirah bunder...

    Hubungi Saiki

  • Gunung aluminium kekuatan dhuwur sing bisa diatur kanggo tabung

    Gunung aluminium kekuatan dhuwur sing bisa diatur kanggo tabung

    • Brand: HobbyCarbon

    • Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

    • Model No.: FGJ76

    • Panggonan Asal: Guangdong

    Gunung aluminium kekuatan dhuwur sing bisa diatur kanggo tabung Katrangan Product Clamping pipa aluminium kanthi berkualitas tinggi, penampilan cnc machining sing apik, perawatan permukaan anodisasi.Inggawe bahan aluminium penerbangan, atose bobot atose, permukaan plating Cocog banget kanggo DIY. Spesifikasi: Werna:...

    Hubungi Saiki

  • Werna nut aluminium kanthi kunci kendhiri flang

    Werna nut aluminium kanthi kunci kendhiri flang

    • Brand: HobbyCarbon

    • Min. Pesenan: 2000 Bag/Bags

    • Model No.: GHU457

    • Panggonan Asal: Guangdong

    Werna nut aluminium kanthi kunci kendhiri flang Jeneng produk: High precision aluminium allah nut kunci Bahan: 6061/7075 aluminium Ukuran: M3 utawa pelanggan Jinis: Nelon Hexagonal ,

    Hubungi Saiki

  • High presisi aluminium allon nut kunci

    High presisi aluminium allon nut kunci

    • Brand: HobbyCarbon

    • Min. Pesenan: 2000 Bag/Bags

    • Model No.: GIU767

    • Panggonan Asal: Guangdong

    High presisi aluminium allon nut kunci Jeneng produk: High precision aluminium allah nut kunci Bahan: 6061/7075 aluminium Ukuran: M3 utawa pelanggan

    Hubungi Saiki

  • Kekuwatan panas milih warna aluminium sing cocog karo campuran warna

    Kekuwatan panas milih warna aluminium sing cocog karo campuran warna

    • Brand: HobbyCarbon

    • Min. Pesenan: 2000 Bag/Bags

    • Model No.: JHF46

    • Panggonan Asal: Guangdong

    Product Product: Kekuwatan panas milih warna aluminium sing cocog karo campuran warna Hobbycarbon minangka pabrikan profesional sing khusus ing serat karbon lan hardware sajrone pengalaman sepuluh taun. Kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan, kita nindakake macem-macem jinis standoff iki kayata Aluminium Hex

    Hubungi Saiki

  • Clamp tube tube aluminium kanggo tabung octagonal

    Clamp tube tube aluminium kanggo tabung octagonal

    • Brand: HobbyCarbon

    • Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

    • Model No.: TCS84

    • Panggonan Asal: Guangdong

    Clamp tube tube aluminium kanggo tabung octagonal Katrangan Product Kawat pipa diameter 12mm-30mm internal, cnc machining katon sing apik, perawatan permukaan anodized. Plamping pipa universal multi-sumbu aluminium kanthi kualitas tinggi, nggunakake bahan aluminium penerbangan, kekerasan bobot entheng, plating...

    Hubungi Saiki

  • Jinis macem-macem jinis standoff aluminium anodized

    Jinis macem-macem jinis standoff aluminium anodized

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: Plastik / karton

    • Min. Pesenan: 50 Carton

    • Model No.: KHL09

    Jinis macem-macem jinis standoff aluminium anodized Standoff aluminium umume dianggep minangka salah sawijining jinis pengikat aluminium. Biasane digunakake kanggo Drones / Fpv / Uav, industri sanajan rumah tangga. Spesifikasi: Bahan: 6061 Aluminium / 7075 aluminium Wangun: Hex, Langkah, Knurled, Round. Werna: ireng,...

    Hubungi Saiki

  • M4 standoff aluminium emas 35mm

    M4 standoff aluminium emas 35mm

    • Brand: Hobi

    • Packaging: Tas plastik + karton

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    M4 standoff aluminium emas 35mm Kejabi Aluminium Hex Standoff, kita uga duwe Standoff Putaran aluminium, Standoff Aluminium, Standoff Knurled Aluminium, Standoffs Aluminium Tandha Ringkesan Company FAQ P: 1. Apa

    Hubungi Saiki

  • Ngawut-awut aluminium motherboard kanggo M6

    Ngawut-awut aluminium motherboard kanggo M6

    • Brand: Hobi

    • Packaging: Tas plastik + karton

    • Kemampuan Supply: 100000

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Ngawut-awut aluminium motherboard kanggo M6 Sawetara pelanggan bisa uga takon apa sebabe ora milih 7075 aluminium kanggo nggawe mandheg aluminium. Iki amarga atose saka 6061 aluminium cukup. Liyane 7075 angel anodize, warnane ora padhang kaya 6061. Yen sampeyan ora duwe syarat sing dhuwur banget kanggo kekerasan, kita...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan