Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Bagean Aluminium Cnc - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Bagean Aluminium Cnc)

  • Tabung Serat Karbon 3K Big kanthi Tube Cap

    Tabung Serat Karbon 3K Big kanthi Tube Cap

    • Brand: Hobi

    • Packaging: 102cm x 3cm x 7cm

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 5 Bag/Bags

    Tabung Serat Karbon 3K Big kanthi Tube Cap Katrangan Product Tabung serat karbon wis digunakake ing lapangan hitech, kayata aeroangkasa, mesin jahit modern, industri petrokimia, mesin medis, mobil, produsen mesin, konstruksi, olahraga lan barang hiburan, telekomunikasi, pemanasan listrik dll. Tabung gulung karbon sing...

    Hubungi Saiki

  • CNC bagean tliti layanan machining Anodized Alu khusus

    CNC bagean tliti layanan machining Anodized Alu khusus

    • Model No.: HCA001

    Bagéan mesin cnc aluminium anodisasi / layanan mesin CNC presisi dhuwur Bagean aluminium CNC cilik kapadhetan, entheng bobot, alus lan gampang diolah. Salah sawijining karakteristik wesi aluminium yaiku nggawe film oksida sing padhet ing permukaan kasebut nalika ditrapake ing udara. Film iki bisa nyegah karat, mula...

    Hubungi Saiki

  • layanan bagian machining aluminium CNC khusus

    layanan bagian machining aluminium CNC khusus

    • Model No.: HCA006

    layanan bagian mesin CNC khusus Bagean aluminium kanthi ekonomi, bobot entheng lan apik. Bagéan aluminium sing digawe saka logam iki asring kurang larang amarga bisa digawe mesin luwih murah tinimbang akeh logam liyane kayata baja lan ora mbutuhake rampung tambahan. Amarga logam murni kasebut alus, jumlah tembaga,...

    Hubungi Saiki

  • Bagéan saka aluminium bagean tliti CNC Machining

    Bagéan saka aluminium bagean tliti CNC Machining

    • Model No.: HCA007

    Produksi tliti aluminium bagean gambar CNC Machining Bagéan aluminium CNC minangka salah sawijining produk sing paling populer saiki lan tresna banget dening kabeh wong. Kaluwihan nggunakake aluminium kanggo nggawe bagean logam: Aluminium tahan kimia, gampang kanggo mesin, lan nduweni kekuatan dhuwur kanggo rasio...

    Hubungi Saiki

  • CNC Machining 3D / 2D Drawing Aluminium Parts

    CNC Machining 3D / 2D Drawing Aluminium Parts

    • Model No.: HCA008

    CNC Machining 3D / 2D Drawing Aluminium Parts CNC nuduhake nglereni bahan nggunakake alat mesin CNC. Proses mesin CNC nerjemahake model 3D CAD lan mindhah data kasebut menyang mesin CNC. Kauntungan utama saka proses iki yaiku bagean sing diprodhuksi CNC bisa ngganti bahan produksi nyata-nyata karo prototipe sing...

    Hubungi Saiki

  • Custom Anodized Aluminium CNC Part Precision

    Custom Anodized Aluminium CNC Part Precision

    • Model No.: HCA009

    Custom Anodized Aluminium CNC Part Precision Aloi aluminium digawe saka aluminium murni lan ditambah karo sawetara unsur aloi. Aloi aluminium duwe properti fisik lan mekanik sing luwih apik tinimbang aluminium murni: pangolahan gampang, daya tahan dhuwur, macem-macem aplikasi, efek hiasan sing apik lan warna sing...

    Hubungi Saiki

  • Machining produk OEM / ODM aluminium cnc aksesoris

    Machining produk OEM / ODM aluminium cnc aksesoris

    • Model No.: HCA010

    Machining produk OEM / ODM aluminium cnc aksesoris Amarga asil akurasi machining CNC sing terus , nuduhake manawa segmen materi nalika makarya makarya terus berkembang saka macro menyang jagading mikro. Machining CNC duwe kaluwihan ing ngisor iki: kualitas pangolahan stabil, presisi proses dhuwur, lan akurasi baleni...

    Hubungi Saiki

  • majeng bagean khusus cnc aluminium khusus

    majeng bagean khusus cnc aluminium khusus

    • Model No.: HCA011

    majeng bagean khusus cnc aluminium khusus Penggilingan bagean aluminium CNC minangka proses manufaktur subtraktif sing nggunakake panggilingan 3 sumbu lan proses panggilingan indeks 5-sumbu kanggo ngilangi blok plastik lan logam sing solid kanthi cepet. Kasedhiya kanggo mbantu bagean aluminium cnc khusus , lan bisa...

    Hubungi Saiki

  • Bagéyan Aluminium Anodisasi Precision CNC

    Bagéyan Aluminium Anodisasi Precision CNC

    • Model No.: HCA012

    Bagéyan Aluminium Anodisasi Precision CNC Bagéan Machined Aluminium biasane digawe mesin ing macem-macem aloi aluminium, sing paling umum yaiku 6061-T6. Kita ngrampungake elektronik, pemerintah, transportasi, industri medis, aeroangkasa lan keamanan uga liyane sing mbutuhake prototipe aluminium. Kita gelem mbiyantu...

    Hubungi Saiki

  • Bagéan machining CNC kanggo aluminium 6061-T6

    Bagéan machining CNC kanggo aluminium 6061-T6

    • Model No.: HCA015

    Bagéan machining CNC kanggo aluminium 6061-T6 Penggilingan bagean aluminium CNC minangka proses manufaktur subtraktif sing nggunakake panggilingan 3 sumbu lan proses panggilingan indeks 5-sumbu kanggo ngilangi blok plastik lan logam sing solid kanthi cepet. Kekhususan yaiku panggilingan tliti kanthi cepet lan mesin...

    Hubungi Saiki

  • aluminium CNC anodizing Aluminium 7075 CNC machining

    aluminium CNC anodizing Aluminium 7075 CNC machining

    • Model No.: HCA016

    aluminium CNC anodizing Aluminium 7075 CNC machining Aluminium 7075 : Iki minangka kelas sing populer sawise 6061. Aluminium 7075 kondhang amarga kekuwatan lemes banget. Kelas iki ora gampang dipasang lan minangka salah sawijining varian sing larang banget. Mula, umume digunakake kanggo komponen sing angel, kayata...

    Hubungi Saiki

  • aluminium 7075 CNC mesin anodizing CNC

    aluminium 7075 CNC mesin anodizing CNC

    • Brand: HobbyCarbon

    • Kemampuan Supply: Sufficient

    • Panggonan Asal: China (Mainland)

    • Transportasi: Ocean,Land,Air

    aluminium CNC anodizing Aluminium 7075 CNC machining Aluminium 7075 : Iki minangka kelas sing populer sawise 6061. Aluminium 7075 kondhang amarga kekuwatan lemes banget. Kelas iki ora gampang dipasang lan minangka salah sawijining varian sing larang banget. Mula, umume digunakake kanggo komponen sing angel, kayata...

    Hubungi Saiki

  • CNC Machining Anodized Custom 6061 Aluminium Machines Parts

    CNC Machining Anodized Custom 6061 Aluminium Machines Parts

    • Model No.: HCA018

    CNC Machining Anodized Custom 6061 Aluminium Machines Parts Bagean aluminium kanthi ekonomi, bobot entheng lan apik. Bagéan CNC Machining Anodized digawe saka logam iki asring kurang larang amarga bisa digawe mesin luwih murah tinimbang akeh logam liyane kayata baja lan ora mbutuhake rampung tambahan. Kita gelem...

    Hubungi Saiki

  • Kacang Pepe aluminium sing berkualitas

    Kacang Pepe aluminium sing berkualitas

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: plastik / karton

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 2000 Bag/Bags

    Kacang Pepe aluminium sing berkualitas Pambuka Produk Nut aluminium yaiku macem-macem Fasteners Aluminium. Pilihan pisanan saka aplikasi M4 Aluminium Serrated Against Nuts yaiku ing industri. M4 brake aluminium M4 minangka salah sawijining jinis kacang aluminium serrated biasa. Kejabi Nasi Aluminium, kita uga menehi...

    Hubungi Saiki

  • Perkakas Noda Kabel Panas Hot M3

    Perkakas Noda Kabel Panas Hot M3

    • Brand: HobbyCarbon

    • Packaging: plastik / karton

    • Kemampuan Supply: sufficient

    • Min. Pesenan: 2000 Bag/Bags

    Perkakas Noda Kabel Panas Hot M3 Pambuka Produk Fasteners aluminium kalebu kacang aluminium rod. Aplikasi saka N3 Aluminium Wheel Serrated Nuts biasane digunakake kanggo rodha. Nut wheel aluminium M3 kalebu jinis kacang serrated. Kejabi Nasi Aluminium, kita uga menehi Cnc Router Carbon Fiber Cut Frames, Serat Karbon...

    Hubungi Saiki

  • Aluminium nglereni Plasma CNC

    Aluminium nglereni Plasma CNC

    • Model No.: SP016

    Aluminium nglereni Plasma CNC CNC nuduhake nglereni bahan nggunakake alat mesin CNC. Proses mesin CNC nerjemahake model 3D CAD lan mindhah data kasebut menyang mesin CNC. Kauntungan utama saka proses iki yaiku bagean sing diprodhuksi CNC bisa ngganti bahan produksi nyata-nyata karo prototipe sing digawe aditif. Cara...

    Hubungi Saiki

  • Aluminium Custom 7075 Precision CNC Milling

    Aluminium Custom 7075 Precision CNC Milling

    • Brand: Hobi

    • Packaging: pp pag lan karton

    • Kemampuan Supply: 20000

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Aluminium Custom 7075 Precision CNC Milling Hobby Carbon CNC Limited., Yaiku produsen profesional saka CNC Aluminium, bagean serat karbon lan Shaped Carbon, sing nemokake ing Shenzhen City, Provinsi Guangdong sing cedhak karo Hongkong. Produk kita nutupi macem-macem formasi, kalebu bagean serat karbon bentuk 3D,...

    Hubungi Saiki

  • nggawe logo percetakan gratis

    nggawe logo percetakan gratis

    Gawe logo percetakan gratis Kanggo nyegah produk ora dicolong dening wong liya, akeh pelanggan kudu nggawe logo ing produk. Kanggo bagean serat sing nglereni, kita uga milih percetakan sutra (kita bisa nggawe sutra miturut gambar sampeyan) , sampeyan bisa milih warna kasebut. kita uga bisa nggawe logo ing bagean...

    Hubungi Saiki

  • CNC Machining bagean aluminium Layanan logo Logo

    CNC Machining bagean aluminium Layanan logo Logo

    • Brand: Hobi

    • Packaging: Kothak plastik utawa Kothak karton

    • Kemampuan Supply: 20000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    CNC Machining bagean aluminium Layanan logo Logo Hobbycarbon minangka pabrik profesional sing khusus ing bagean mesin Aluminium, layanan nglereni serat karbon CNC lan percetakan logo sajrone pengalaman sepuluh taun. Bagean Aluminium CNC yaiku proses manufaktur sing wis dirampungake liwat pemanasan utawa ketukan...

    Hubungi Saiki

  • Bagéan aluminium cnc presisi dhuwur Hobbycarbon

    Bagéan aluminium cnc presisi dhuwur Hobbycarbon

    • Brand: Hobi

    • Packaging: Kothak plastik utawa Kothak karton

    • Kemampuan Supply: 20000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Bagéan aluminium cnc presisi dhuwur Hobbycarbon Hobbycarbon minangka pabrik profesional sing khusus ing bagean mesin Aluminium, layanan nglereni serat karbon CNC lan percetakan logo sajrone pengalaman sepuluh taun. Bagean Aluminium CNC yaiku proses manufaktur sing wis dirampungake liwat pemanasan utawa ketukan...

    Hubungi Saiki

  • Logam laser logam sing diukir nganggo logo perusahaan sampeyan

    Logam laser logam sing diukir nganggo logo perusahaan sampeyan

    • Brand: Hobi

    • Packaging: pp pag lan karton

    • Kemampuan Supply: 20000

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Logam laser logam sing diukir nganggo logo perusahaan sampeyan Hobby Carbon CNC Limited., Yaiku produsen profesional saka CNC Aluminium, bagean serat karbon lan Shaped Carbon, sing nemokake ing Shenzhen City, Provinsi Guangdong sing cedhak karo Hongkong. Produk kita nutupi macem-macem formasi, kalebu bagean serat...

    Hubungi Saiki

  • Cnc aluminium murah canggih Hobbycarbon nganggo logo

    Cnc aluminium murah canggih Hobbycarbon nganggo logo

    • Brand: Hobi

    • Packaging: Kothak plastik utawa Kothak karton

    • Kemampuan Supply: 20000

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Cnc aluminium murah canggih Hobbycarbon nganggo logo Hobbycarbon minangka pabrik profesional sing khusus ing bagean mesin Aluminium, layanan nglereni serat karbon CNC lan percetakan logo sajrone pengalaman sepuluh taun. Bagean Aluminium CNC yaiku proses manufaktur sing wis dirampungake liwat pemanasan utawa ketukan...

    Hubungi Saiki

  • Layanan nglereni CNC Cedhake bagean Aluminium Me

    Layanan nglereni CNC Cedhake bagean Aluminium Me

    • Brand: Hobi

    • Packaging: pp pag lan karton

    • Kemampuan Supply: 20000

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Layanan nglereni CNC Cedhake bagean Aluminium Me Keterangan : Aluminium Alloy 6061/7075 Rincian rega : rega gumantung marang desain lan jumlah. Cathetan : pls ngirim gambar (file .dxf / .step file) Kita kudu ngerti ketumpuhan lan kekandelan sampeyan

    Hubungi Saiki

  • Layanan Nglereni Sugeng Plato Serat Karbon

    Layanan Nglereni Sugeng Plato Serat Karbon

    • Brand: Hobi

    • Packaging: pp pag lan karton

    • Kemampuan Supply: 20000

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Layanan Nglereni Sugeng Plato Serat Karbon Description: Full Carbon Fiber Plate Rincian rega : rega gumantung marang desain lan jumlah. Cathetan : pls ngirim gambar (file .dxf / .step file) Kita kudu ngerti jumlahe lan kekandelan

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan