Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com
Home > Produk > Lembar Serat Karbon > Lembar Kaca Karbon
Layanan Online
She Chengen

Ms. She Chengen

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Lembar Kaca Karbon

Kategori produk dari Lembar Kaca Karbon , kami produsen khusus dari Cina, Lembar Kaca Karbon , Lembar Kaca karbon pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Lembar Kaca Karbon R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Lembar Kaca Karbon Supplier

Komposisi serat karbon lan serat kaca nyabrang ing 90 ° sing didhelikake karo resin epoksi lan dibentuk ing jero ruangan ing oven.
Sampurna kanggo nggawe piring sing dipasang ing motor, dek radio, sungu, lsp. Lembar kaya kaya iki nduweni permukaan sing padha karo lembar serat karbon lengkap. populer ing sheet serat karbon. Ukuran standar yaiku 200x250mm, 200x300mm, 250x400mm, 400x500mm lan 500x600mm.Nanging ukuran ukuran lan layanan CNC uga ok kanggo kita.


Related Products list

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki