Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com
Home > Produk > Tube Serat Karbon lan Clamp
Layanan Online
She Chengen

Ms. She Chengen

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Tube Serat Karbon lan Clamp

Kategori produk dari Tube Serat Karbon lan Clamp , kami produsen khusus dari Cina, Clamp Tube Serat Karbon , Kutub Serat Karbon pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Tube Teleskopis Serat Karbon R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Tube Serat Karbon

Liyane

Tabung Kaca Karbon

Liyane

Tube Serat Kaca

Liyane

Kawat Tube

Tabung karbon bunder lengkap digawe kanthi mbungkus lapisan kain pre-impregnated ing sak mandrel banjur ngobati tabung. Asil minangka tabung sing spesifik lan disesuaikan sing paling entheng lan kuwat. Tabung serat karbon murni 3K twill bakul panas.Nanging 1.5K tabung serat karbon lengkap uga kasedhiya. Tabung kasebut bisa dipotong, bolongan ngebur, slot, lan macem-macem dawa lan ketebalan. Tabung karbon sing dibungkus stok yaiku pipa serat karbon murni 3ct twill matte sing murni lan asring digunakake kanggo nggambar, hobi RC lan liya-liyane.

Kanggo pemasangan kanthi sampurna, kita bisa nawakake clampe aluminium. Umumé nyepetake, bahan kasebut digawe saka aluminium 6061-T6. Yen sampeyan butuh bahan liyane, uga kasedhiya. Bahan, dimensi wangun adhedhasar syarat sampeyan.

Yen sampeyan ora nemokake tabung serat karbon lan clamping sing dibutuhake ing katalog, kirimake RFQ karo spesifikasi sampeyan. Kita bisa ngasilake utawa ngatur kanggo ngisi kabutuhan unik. Miturut gambar sampeyan bisa nawarake kabeh tabung serat karbon lan clamp.

Related Products list

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki