Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com
Home > Produk > Lembar Serat Karbon
Layanan Online
She Chengen

Ms. She Chengen

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Lembar Serat Karbon

Kategori produk dari Lembar Serat Karbon , kami produsen khusus dari Cina, Produk Lembar Serat Karbon , Lembar Serat Karbon pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Plato Serat Karbon R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Lembar Serat Karbon

Liyane

Lembar Kaca Karbon

Liyane

Lembar Serat G10 Gelas

Iki sheet serat karbon murni. Lembar serat karbon digawe nganggo lapisan kaping prepre serat karbon kekuatan dhuwur kanthi tekanan dhuwur, sing akeh digunakake ing Aviation, Drone, DIY lan saliyane amarga kekuwatan dhuwur, bobot entheng, tahan-nolak, tahan karat lan sapiturute -Sotropika plate, lembar serat 100%, lembar kaca karbon lan sheeet serat kaca G10 dirancang kanggo digunakake ing mbangun struktur kinerja dhuwur lan gampang dipotong, ngebor lan ngumpul.
Twill / Plain, Rampung / glossy rampung kasedhiya. Ukuran lan bentuk sing disedhiyakake kasedhiya uga. Kita bisa nawakake layanan nglereni CNC sing nglereni pemotongan biasa, countersink lan chamfers dll kanthi permukaan sing apik lan tliti kanthi tliti.

Cukup panjaluk panjaluk ing bagean Panjaluk Khusus Layanan ing kaca produk yen menarik ing produk, lan rega bakal dikirimi email menyang persetujuan.

carbon fiber sheet

Related Products list

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki