Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com
Home > Produk > Standoff sing disesuaikan > Langkah Siaga Aluminium
Layanan Online
She Chengen

Ms. She Chengen

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Langkah Siaga Aluminium

Kategori produk dari Langkah Siaga Aluminium , kami produsen khusus dari Cina, Langkah Siaga Aluminium , Standoff Aluminium sing Duwe pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Standoff Putaran Aluminium R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Langkah Siaga Aluminium Supplier

Desain bentuk langkah nggedhekake permukaan kontak ing antarane lembar serat karbon lan standoff, duwe kekandelan sing luwih tebal nanging aja tambah bobot sawise nambah kekandelan. Desain sing sampurna ningkatake fungsi nanging supaya ora cekak, sing dadi luwih populer.
Ukuran khusus kabeh bisa ditampa kanggo kita. kanggo jinis sing paling populer, dawa M3X25mm, M3X30mm, dawane M3X35mm, kabeh ana warna, bisa dikirim kanthi tepat.
Werna kanggo referensi: ireng, abang, biru, wungu, jambon, ijo, perak, oranye, emas.
Related Products list

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki