Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com
Home > Produk > Screws khusus > Wiring Aluminium
Layanan Online
She Chengen

Ms. She Chengen

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Wiring Aluminium

Kategori produk dari Wiring Aluminium , kami produsen khusus dari Cina, Wiring Aluminium , Menyang Tombol Aluminium pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Mesin Skru Mesin Socket Aluminium R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Wiring Aluminium Supplier

Sekrup aluminium banget populer amarga bobot entheng lan warna anodisasi sing apik ing pasar.Bot 60s-T6 ngawut-awut aluminium lan ngawut-awut aluminium 7075-T6. Ngawut-awut aluminium umum yaiku sekrup kepala aluminium, sekrup tutup soket aluminium, sekrup kepala bolongan aluminium, ngawut-awut kontra aluminium. Sekrup aluminium M3 umume lazim. Nalika ukuran, jinis lan warna sing disesuaikan uga bisa digabung. Layanan kemasan khusus uga ok kanggo kita. Sembarang pitakon, hubungi kita kanthi bebas kanthi ngirim RFQ.

Aluminum Screws

Related Products list

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki