Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
Home > Produk > Standoff sing disesuaikan > Standoff Putaran Aluminium

Standoff Putaran Aluminium

Kategori produk dari Standoff Putaran Aluminium , kami produsen khusus dari Cina, Standoffs Putaran Aluminium , Godhong Puteri Dibunder pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Standoffs Aluminium Tandha R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Standoff Putaran Aluminium Supplier

Gelombang bunder aluminium yaiku bentuk bunder sakcara, sing paling umum lan populer.
Ukuran, wangun lan warna sing disesuaikan kasedhiya.Ing jinis sing paling populer, M3x10mm, M3x15mm, M3x20mm, M3X25mm, M3X30mm, M3X35mm dawane bunder, lan liya-liyane, asring ana ing saham, sing bisa dikirim kanthi tepat wektu.
Werna kanggo referensi: ireng, abang, biru, wungu, jambon, ijo, perak, oranye, emas.
Dhaptar Produk sing gegandhengan