Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com
Home > Produk > Kacang Rampung > Werna aluminium
Layanan Online
She Chengen

Ms. She Chengen

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Werna aluminium

Kategori produk dari Werna aluminium , kami produsen khusus dari Cina, Werna aluminium , Nut Rivet Roti Aluminium pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Wutah Aluminium disuntik R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Werna aluminium Supplier

Gambar ing ngisor iki nuduhaké kacang kunci aluminium kita. Werna ireng, abang, biru, wungu, jambon, ijo, perak, oranye, lan emas minangka warna populer kita. Kacang kunci Flange Aluminium, Kacang kunci serrasi aluminium Flange, kacang kunci kunci aluminium, kacang hex aluminium uga kasedhiya. Nanging macem-macem ukuran lan warna bisa disesuaikan miturut aliran utawa syarat sampeyan. Kalorake kacang kunci aluminium 6061-T6 lan kacang kunci aluminium 7075-T6 bisa uga ditawarake. Yen sampeyan butuh layanan pengepakan khusus kanggo tukang cuci nilon kalebu kothak paket khusus, iku uga apik kanggo kita. Sembarang pitakon utawa panjaluk, monggo hubungi kita.
Related Products list

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki