Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com
Home > Produk > Standoff sing disesuaikan > Standoff Knurled Aluminium
Layanan Online
She Chengen

Ms. She Chengen

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Standoff Knurled Aluminium

Kategori produk dari Standoff Knurled Aluminium , kami produsen khusus dari Cina, Standoff Knurled Aluminium , Standoff Aluminium pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Standur Knurling Aluminium Non-Standard R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Standoff Knurled Aluminium Supplier

Standoff Knurled padha karo standoffs bunder aluminium, digawe saka bahan aluminium sing bermutu tinggi, duwe finish.odhe anodis sing apik lan Matte kasedhiya. Sawise ngganti permukaan standoff, posisi standur kanthi cekap nyedhiyakake pandhuan sing cerah, lan dadi populer banget ing wektu sing cendhak, duwe syarat gedhe.
Kondisi sing ana gandhengane sing disesuaikan kabeh bisa ditampa kanggo kita. Kanggo jinis sing paling populer, kayata M3X25mm, M3X30mm, dawa M3X35mm, asring kabeh duwe warna, bisa dikirim kanthi tepat.
Werna kanggo referensi: ireng, abang, biru, wungu, jambon, ijo, perak, oranye, emas.
Related Products list

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki