Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com
Home > Produk > Standoff sing disesuaikan > Hex Standoff Aluminium
Layanan Online
She Chengen

Ms. She Chengen

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Hex Standoff Aluminium

Kategori produk dari Hex Standoff Aluminium , kami produsen khusus dari Cina, Hex Standoff Aluminium , Heodized Aluminium Hex Standoff pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Standoff Sing Utas Aluminium Hex R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Hex Standoff Aluminium Supplier

Standoffs hex, digawe saka bahan aluminium sing bermutu tinggi, duwe ngrampungake rampung anodised apik.both nggilap lan Matte kasedhiya. Hex standoff menehi tampilan modern kanthi garis-garis resik sing katon apik tenan nalika dipasang ing materi sing duwe sudhut.Ing iki luwih gampang alat kanggo nginstal standoff amarga jagung kekandelan tebal nggawe standoff luwih kuwat, bisa metokake luwih akeh pound tanpa pengaruh. Cocog kanggo drone gedhe lan drone anti-impak.
Ukuran sing disesuaikan kabeh bisa ditampa kanggo kita. Kanggo jinis sing paling populer, kayata M3X25mm, M3X30mm, dawa M3X35mm, asring duwe stok kabeh, bisa dikirim kanthi pas.
Werna kanggo referensi: ireng, abang, biru, wungu, jambon, ijo, perak, oranye, emas.
Related Products list

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki