Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com
Home > Babagan awake dhewe > Pad karet 3M
Pad karet 3M

Pad karet 3M


Pad karet 3M minangka aksesoris sing digunakake ing drone kanggo nglindhungi model kasebut saka karusakan, penyerapan kejut lan anti slip, supaya drone dilindhungi luwih apik.

3M rubber pad


Kita bisa nampa pesenan cilik, yen pengin, pls aja ragu-ragu kanggo hubungi kula.

Emailku: zoe@hobbycarbon.com

Related Products list

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki