Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
Home > Babagan awake dhewe > Layanan Packing
Layanan Packing

Layanan Packing

Kanggo kemasan, kita nggunakake tas PP sing cukup kuwat kanggo nglindhungi aksesoris produk. Anggere sampeyan mbutuhake, kita bakal ngemas miturut syarat pelanggan.

carbon fiber items and hardwares packing

Yen sampeyan butuh, aja ragu-ragu hubungi kula.

Emailku : zoe@hobbycarbon.com


Dhaptar Produk sing gegandhengan