Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com
Home > Babagan awake dhewe > Layanan Packing
Layanan Packing

Layanan Packing

Kanggo kemasan, kita nggunakake tas PP sing cukup kuwat kanggo nglindhungi aksesoris produk. Anggere sampeyan mbutuhake, kita bakal ngemas miturut syarat pelanggan.

carbon fiber items and hardwares packing

Yen sampeyan butuh, aja ragu-ragu hubungi kula.

Emailku : zoe@hobbycarbon.com


Related Products list

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki