Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com
Home > Babagan awake dhewe
Babagan awake dhewe

Hobby Carbon CNC Technology Co, Ltd minangka produsen profesional lan produk CFRP , nemokake ing Shenzhen City, Provinsi Guangdong sing cedhak karo Hongkong. Produk-produk kita nyakup macem-macem formasi, kalebu GFRP (polimer sing dikuatake serat-serat), CFRP (polimer-bertulang karbon-serat) lan lembaran KFRP (Kevlar-serat-bertetulang) polimer, tabung gulung, bungkus, profil kompleks uga bagian serat karbon bentuk 3D, kabeh ana ukuran dimensi. Kejabi, macem-macem hardware uga kasedhiya, kayata ngawut-awut, kacang, tukang cuci, standoff, hardware digawe khusus dll. Produk kasebut ditrapake kanthi lengkap kanggo Konstruksi, Drone, RC control, Helikopter dll.

Prinsip perusahaan kita yaiku tetep kredit adhedhasar rahasia lan kualitas, ndukung pelanggan sadurunge lan sing paling dhuwur layanan. Yen sampeyan butuh, kita bisa menehi tandha perjanjian NDA kanggo kerjasama sing luwih apik. Yen iki, akeh pelanggan menehi bisnis merek. Sambutan kanthi ramah karo sampeyan. Sampeyan bakal cukup wareg karo produk kualitas kita kanthi rega cukup, bebarengan karo layanan tulus. Kita ngarep-arep kerja sama karo sampeyan kanggo entuk manfaat bebarengan ing kene.


Tipe Bisnis : Manufacturer

Produk Range : Carbon Fiber , Fastener & Fitting , Drone & UAV

Produk / Layanan : Lembar Serat Karbon , Tabung Serat Karbon , Carbon Serat CNC Motong , Bagean Aluminium CNC , Fasteners Aluminium , Panas Titanium

Total Karyawan : 51~100

Ibukutha (Million US $) : 1000,000

Taun Established : 2015

Certificate : ISO9001

Alamat Perusahaan : 3rd floor, 108#, Zhangbei Road, Longcheng Street, Longgang, Shenzhen, Guangdong, China

moreCompany Capacity
Kapasitas Perdagangan

Informasi Perdagangan

Rata-rata Lead Time : Peak season lead time:0
Off season lead time :0

Volume Sales Tahunan (US $ Juta) : US$1 Million - US$2.5 Million

Tombol Purchase Tahunan (Million US $) : US$1 Million - US$2.5 Million

Informasi Ekspor

Ekspor Persentase : 91% - 100%

Pasar Utama : Africa , Americas , Asia , Caribbean , East Europe , Europe , Middle East , North Europe , Oceania , Other Markets , West Europe , Worldwide

Kapasitas Produksi

Nomer Produksi :Above 20

Ora Ana Staf QC :5 -10 People

Layanan OEM :yes

Ukuran Pabrik (Sq.meters) :Below 1,000 square meters

Pabrik Lokasi :3rd floor, 108#, Zhangbei Road, Longcheng Street, Longgang,Shenzhen,China

moreProduk Utama
Related Products list

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki