Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe

Hobby Carbon CNC Technology Co, Ltd minangka produsen profesional lan produk CFRP , nemokake ing Shenzhen City, Provinsi Guangdong sing cedhak karo Hongkong. Produk-produk kita nyakup macem-macem formasi, kalebu GFRP (polimer sing dikuatake serat-serat), CFRP (polimer-bertulang karbon-serat) lan lembaran KFRP (Kevlar-serat-bertetulang) polimer, tabung gulung, bungkus, profil kompleks uga bagian serat karbon bentuk 3D, kabeh ana ukuran dimensi. Kejabi, macem-macem hardware uga kasedhiya, kayata ngawut-awut, kacang, tukang cuci, standoff, hardware digawe khusus dll. Produk kasebut ditrapake kanthi lengkap kanggo Konstruksi, Drone, RC control, Helikopter dll.

Prinsip perusahaan kita yaiku tetep kredit adhedhasar rahasia lan kualitas, ndukung pelanggan sadurunge lan sing paling dhuwur layanan. Yen sampeyan butuh, kita bisa menehi tandha perjanjian NDA kanggo kerjasama sing luwih apik. Yen iki, akeh pelanggan menehi bisnis merek. Sambutan kanthi ramah karo sampeyan. Sampeyan bakal cukup wareg karo produk kualitas kita kanthi rega cukup, bebarengan karo layanan tulus. Kita ngarep-arep kerja sama karo sampeyan kanggo entuk manfaat bebarengan ing kene.


Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe

Hobby Carbon CNC Technology Co, Ltd minangka produsen profesional lan produk CFRP , nemokake ing Shenzhen City, Provinsi Guangdong sing cedhak karo Hongkong. Produk-produk kita nyakup macem-macem formasi, kalebu GFRP (polimer sing dikuatake serat-serat), CFRP (polimer-bertulang karbon-serat) lan lembaran KFRP (Kevlar-serat-bertetulang) polimer, tabung gulung, bungkus, profil kompleks uga bagian serat karbon bentuk 3D, kabeh ana ukuran dimensi. Kejabi, macem-macem hardware uga kasedhiya, kayata ngawut-awut, kacang, tukang cuci, standoff, hardware digawe khusus dll. Produk kasebut ditrapake kanthi lengkap kanggo Konstruksi, Drone, RC control, Helikopter dll.

Prinsip perusahaan kita yaiku tetep kredit adhedhasar rahasia lan kualitas, ndukung pelanggan sadurunge lan sing paling dhuwur layanan. Yen sampeyan butuh, kita bisa menehi tandha perjanjian NDA kanggo kerjasama sing luwih apik. Yen iki, akeh pelanggan menehi bisnis merek. Sambutan kanthi ramah karo sampeyan. Sampeyan bakal cukup wareg karo produk kualitas kita kanthi rega cukup, bebarengan karo layanan tulus. Kita ngarep-arep kerja sama karo sampeyan kanggo entuk manfaat bebarengan ing kene.


Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Daftar Produk Related

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki