Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
Babagan awake dhewe

Jeneng Perusahaan: Hobby Carbon CNC Technology(Shenzhen) Limited

Tipe Bisnis: Manufacturer

Produk Utama: Lembar Serat Karbon , Tabung Serat Karbon , Nglereni Serat Karbon CNC , Bagian Aluminium CNC , Pengencang Aluminium , Pengencang Titanium

Ekspor Persentase: 91% - 100%

Taun Established: 2015

Hubungi Kami
She ChengenMs. She Chengen

Ms. She Chengen

info@hobbycarbon.com

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki